- Toto téma obsahuje 111 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4, Jailbreak 4.2.1 (8C148), firmware 03.10.01
Zdravim. A to mas aky BB na iPhone 4 ? Lebo ja mam 03.10.01. Ci sa da aj na to spravit uz JB ? a tiez unlock by sa uz zisiel pokial sa uz da spravit diky.
Unlock bude az ked vyjde iOS 4.3/4.2.5
Zdroj: http://www.redmondpie.com/unlock-ios-4.3-iphone-4-with-ultrasn0w-confirmed/
No čo, vieme dačo nové? Kedy bude untethered JB na iP4 4.2.1? Už sa neviem dočkať :)
Jasne, hned tesne predtym ako si sa spytal vysiel unthetered JB, presne konkretne len na tvoj iPhone..
Moj post je uplne zbytocny ako tvoj.
Si trapny :D
Taketo posty su trapne, aj tvoj aj moj.
mate niekto vyskusany Redsn0w 0.9.7 Beta 6 na iPhone 4? su s JB nejake problemy? ide mi len o JB, unlock nepotrebujem.
zaujimaju ma len prakticke postrehy, ci sa uz po bete 6 nevyskytuju ziadne problemy…
ja som skusal jb cez Redsn0w 0.9.7 Beta 6, zvolil som len instalaciu Cydie a prebehlo to ako malo. lenze cydiu sa mi spustit nepodarilo, jej ikona bola biela. a dalsi bug, po tomto jb nesiel spustit ani safari. tak som dal naspat restore.
@howoarang: Skus toto malo by ti to ist.
po inštalácii je potrebny reštart urobil si ho? aby sa nahral ikonka cydie..
a ostane ten JB trvaly?
@howoarang: Sorry. Som ja ale debil :) Toto som myslel:
iOS 4.2.1 Final Version Jailbroken Using Updated Redsn0w 0.9.6b4 [How to Guide]
tak neviem ja som ešte stále na 4.0.1 počkám kým nevýde iOS 4.3 inú možnosť pre svoju 4-ku ani nemám
vie mi niekto povedat, aky je rozdiel medzi 4.2.1 a 4.0.1? nezaujima ma teraz to, ci sa da alebo neda vykonat JB, ale ci tam je rozdiel v rychlosti, vydrz baterie atd..
@macguy: super, ide mi to, aj cydia a safari ide, ale este sa v tej cydii neviem orientovat…
a samozrejme, nesmiem mimo domu restartovat iPhone, lebo cydia po restarte nenabehne, rovnako ako safari!
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12227
Skusal uz niekto tento untethered JB? Mne to nefunguje
tá stranka greenpois0n-u dosť blbne,…mne teraz ráno stale vyhadzuje temporarily unavailable… ale cez mirror som to stiahol…ale kedže to vyžaduje :
CLEAN RESTORE ,tak sa mi to nechce robiť… zatiaľ fičím na tetherede od redsn0w…
Nejde to ani po clean restore