- Toto téma obsahuje 111 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4, Jailbreak 4.2.1 (8C148), firmware 03.10.01
Zdravím Vás.
Predpokladám, že moje otázky vyznejú úplne debilne ale prosím Vás neodkážte mi prezrieť si staršie témy. Potrebujem poradiť resp. čo najpresnejšie popísať postup jailbreaku na daný iPhone. Ide to aj cez jailbreakme.com alebo treba stiahnuť redsn0w-win_0.9.4? Aká je pravdepodobnosť, že jailbreak nevyjde a doserie sa celý fon?
Podobny problem.JB funguje iba cez redsn0w v unthetered mode. To znamena ze ho nesmies vypnut. Ale pracuje sa na tom.-;)). Na unlock zatial zabudni
No vies, starsie takmer neexistuju. Par mesiacov dozadu sa tu jailbreak temy striktne vymazavali s tym ze toto nie je warez forum a nebude sa tu podporovat okradanie developerov.
raviola, chcel si povedať Tethered :-))
No ved vies co myslim-:)))
Ja áno, ale ťa niekto pochopí zle a môže to skončiť horšie …
No myslim ze ked si to chalan precita na iclarified.com a vie trosku anglicky tak pochopi-:).
Smrť čaká všade.
dev team vcera ohlasil ze uz zlomili unlock 2.10.04 a spustia to z untethered jailbreak na vianoce…takze my co cakame na unlock pravdepodobne dostaneme darcek od santu(ale aby sa tu niekto nepohorsoval tak aj od jeziska)
kordas, bodaj by, bodaj by :D :D
Radsej by mohli na JB popracovat:-)
raviola>ja som napisal aj JB…a mal by byt cez jailbreakme
Čo pre Vás znamená, NA VIANOCE ?…
Je to 24. decembra ?
V období 23., 24., 25., 26., ?
Alebo od 24. decembra do 6. januára ?… kedže oni 6. januára ako sviatok nemajú tak v období 24-2 ?
Kordas: to budem tucne rad-:)). Kde si tuto info vycital?
raviola: Predpokladám že tu:
http://www.techsliver.com/untethered-ios-421-jailbreak-iphone-4-released-christmas-eve/
tak toto je pre mňa najlepši darček:D už dlho čakám na update 4.2 a teraz keď už bude unlock tak to bude parádička
Jo parada, snad im to vyjde.:))))
Raviola>tu>http://www.spiritjb.org/2010/12/untethered-jailbreak-421-release-on.html
Existuje nejaka stranka cisto zamerana na filmy vo formate mpeg 4 video file, myslim tym filmy vo formate aký prehrava iphone??? Alebo treba stiahnut avi a convertovat??? Alebo kupit z iTunes??? RESP. existuje nejaka utilita ktora by umoznila prehravat videa aj z inej stranky ako youtube???
Ako sa pls vola stranka s apps pre jailbreaknute zariadenia??? Aky je postup instalacie??
Diky moc.
od REPA z Cydie si stiahni ten pofiderný Frash , niečo spustí …
alebo potom Skyfire (nájdeš na appstore normálne a ak nie, tak v install0us je zadarmo), prehliadač ako Safari, len obsahuje nejaký primitívny flash player a tiež niečo prehrá…
filmy na iphone nepozeraj :-)) … budeš to konvertovať 2 roky a nakoniec nič z toho :D