Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone 4 (16) Gb – nejde zapnút
- This topic has 7 odpovedí, 3 hlasy, and was last updated pred 10 years, 1 months by Martinko115.
-
AutorPríspevky
-
9. marca 2013 o 13:28 #93063Mates604Účastník (Participant)
dobrý deň, chcel som sa spýtať,
mam nainstalovany software Ios 6.1.2
v PC mam nainsťalovaný iTunes 11.02 (tá najnovšía verzia)
čiže to zhrniem
1. telefon som mal nabity, len sa mi trošku rychlejšie vybijal
2. bol som vonku bolo ale 9 hodín večer a pozrel som sa na hodiny na mobile, a mobil som mal zničoho nič vypnutý.
3. vtedy aj poprchalo a neviem či mi niaka “kvapka” nenatiekla tam kde sa strka nabijačka
4. telefon NEJDE vravím že NEJDE, zapnút ani nič, keď nie je pripojený bud v nabijačke alebo v PC
5. ak je napojený v PC tak najprv sa mi stale resetoval (iba ten znak apple)
ale ked som zapojil do PC a som držal horne tlačitko + menu tlačitko 10 sekund + potom len 10 sekund menu tlačítko tak sa mi zobrazil obrazok v mobile, že USB kabel šipka hore a hore znak iTunes.
6.V PC sa mi hodí tabulka = Aplikacia v iTunes objavila iphone v režime zotavovania. Tento Iphone je potrebné pred použitím s iTunes obnoviť.
7. naozaj chcete na iphone “iphone” obnoviť pôvodné nastavania? všetky média a ostatné dáta budú vymazané a bude nainsťalovaná najnovšia verzia softwéru pre Iphone
iTunes overí obnovu s Apple. Po dokončení tohto procesu budete mať možnosť obnoviť kontakty, kalendare, textové spravy, a dalšie nastavenia. , kliknem na “znova aktualizovať”
8. v PC píše mi teraz “režim zotavení iphone, iTunes obnovuje softwér na tomto Iphone”
9. telefon sa mi reštartuje zase sa mi ukáže ten obrazok s tym usb kablom a znakom iTunes
a v PC mi napíše
“Iphone “iPhone” sa nepodarilo obnoviť. Vyskytla sa chyba (21)”
na nete som sa dočítal že chyba 21 je problem bud s kablom alebo USB portom
práveže kábel mam takmer nový, a USB porty som skúšal všetky čo mam (a to mam novy komp) a skúšal som aj usb port USB 3.0
.. a stale to isté
============
neviete mi poradiť. .ako ďalej ?9. marca 2013 o 13:43 #349635madaraszkoÚčastník (Participant)skus DFU mod a tak restornut iphone
9. marca 2013 o 14:59 #349641Mates604Účastník (Participant)ved DFU mod som predsa dal nie ?
napísal som to v piatom bode
“5. ak je napojený v PC tak najprv sa mi stale resetoval (iba ten znak apple)
ale ked som zapojil do PC a som držal horne tlačitko + menu tlačitko 10 sekund + potom len 10 sekund menu tlačítko tak sa mi zobrazil obrazok v mobile, že USB kabel šipka hore a hore znak iTunes.”
=====
a reset/obnovu mobilu .. som daval
ale mi píše chyba (21), ved všetko som popísal v texte9. marca 2013 o 15:26 #349648madaraszkoÚčastník (Participant)mylis si to DFU je ked na displeji nemas nic ziadne logo s kablom. V tomto mode skus restornut telefon… Ak si z Ba tak ti s tym helpnem
9. marca 2013 o 15:40 #349651Mates604Účastník (Participant)bývam blízko ba
skúsil som vypnúť firewall aj antivirus (v PC) a hodilo mi to chybu pri obnovovaní softwaru (-1) ..9. marca 2013 o 15:43 #349653madaraszkoÚčastník (Participant)pozri ak ti to nepojde mozem ti skusit helpnut staci sa ozvat na madaraszko@gmail.com a mozeme sa na to pozriet…
9. marca 2013 o 16:09 #349656Mates604Účastník (Participant)napisal som ti na e-mail
3. októbra 2014 o 20:41 #392085Martinko115Účastník (Participant)no tiež mám takýto problém nevie niekto čo stým ? 2 dni sa stým zaoberám už no zatiaš nič neúspešne :/
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.