iPhone 4 16 GB / iPhone 4 32 GB ( neviem sa rozhodnut)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 16 GB / iPhone 4 32 GB ( neviem sa rozhodnut)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Prime
    Účastník (Participant)

Ahojte, tak konecne mam uz moznost ist si vziat iphone ale medzi 16 a 32 je trosku vacsi cenovy rozdiel…smiem sa spytat, tych 16 gb nieje malo? zaplni sa to hned ak mate tak do 20 hier, zopar filmov a hudbu?..alebo kaslat na 16 a kupit rovno 32? aj ked je drahsia a sporim prave…diky moc Mac-áči ;)

kollar
    Účastník (Participant)

ja mam 16 a mam tam dost hier ale potom mi neostava az tak vela volneho miesta na hudbu/video ostatne…hudby mam okolo 4gb a tej je stale len viac nie menej..toto je tiez moj 1. iPhone a myslel som si:16gb to bude urcite dost,doteraz som mal 4gb kartu a to mi stacilo…ale ked som mal nejaky cas iphone a rozkukal som sa v appstore tak sa to zacalo pomerne rychlo plnit…takze je to na tebe.musis odhadnut ci ti to bude stacit alebo racej 32…a nepockas racej na 4s/5?? :D ja by som asi pockal…..vela stastia

nopl
    Účastník (Participant)

Ja mám tiež 16gb a bral by som Radšej 32GB hlavne ked mám ipad 64GB a ten ma zhyckal ;)

iDodo
    Účastník (Participant)

Mal som 3GS 32GB ten bol skoro po okraj plny ale mal som tam plno zbytocnych aplikacii. Presiel som na 4 16GB preriedil aplikacie a mam kopu volneho miesta, cize je to na tebe. Na tvojom mieste by som bral 32GB kedze tam budes mat aj hudbu a filmy. Ja mam hudbu v ipode takze nemam problem.
    Tiez prajem vela stastia.

Man
    Účastník (Participant)

Prime nekupuj si teraz 4 si pockaj naten novy a ked tak si ho kup alebo ked vyde novy tak 4 pojde dole s cenou

BoroMedico
    Účastník (Participant)

Uz len Navigon zabera vela miesta, pri 16 GB musim stale nieco vymazavat, nemozem mat vsetko, co potrebujem.

mrzo
    Účastník (Participant)

Ked som kupoval ja chcel som 32GB ale nebol nikde, zobral som 16GB. Da sa pri skromnosti, ale uz musim riesit, co nahram, co nie, niekedy treba nejaku velku hru zmazat, aby som inu velku hru mohol nainstalovat (aj ked je miesta teoreticky dost, no evidentne nie na instalaciu…) Rozhodne odporucam 32GB.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@mrzo
    tento problem s volnym miestom pri instalacii (vzdy musim pri update navigonu zmazat celu app aby som tam mohol dat novu verziu) ma neskutocne vytaca… Konecne to bude poriesene v iOS 5 – vdaka delta updatom

murriik
    Účastník (Participant)

Tiež by som išiel skôr do 32 GB verzie. Ja mám 3Gs 16 GB – hudba, fotky, videá, miesto na jeden – dva filmy, navigácia, niekoľko aplikácií, hier a je po paráde.

Riešim to tak, že premazávam hudobnú knižnicu, a niektoré „veľké“ aplikácie (hry) nemám všetky v iP, synchronizujem ich len keď mám na ne chuť, potrebujem ich ap.

@sleepwalker
    – presne tento problém dokáže nas..hnevať aj mňa, vždy vždy vždy :D

gabonov
    Účastník (Participant)

podla mna 16 GB uplne staci,
    ak si nemusis nechat kazdu sprostu aplikaciu co prejdes a skladovat kopu filmov ze co ak by si dostal naladu pozerat

ja mam v telefone 5 Gb hudby, 500MB foto, 1 film (1GB), 4 GB aplikacii(6 obrazoviek) + 1gb ostatne a stale mi ostava 3GB volne a nemam tam uz co dat

A k tym navigaciam,
    neviem ci jazdite kazdy den po celej europe, ze potrebujete taku rozsiahlu navigaciu,
    ja mam len slovensko a okolite staty (bez ukrainy, tu nepotrebujem)a navigacia potom nezabera vela

mrzo
    Účastník (Participant)

2 sleepwalk3r – rozdielove updaty budu aj pre aplikacie? Sa mi zdalo, ze ich spominali len pri samotnom iOS. Inak by to bolo samozrejme super…

max7323
    Účastník (Participant)

prerataj si cenu za 1 gb …a hadaj kto vyhra… ;-)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@gabonov
    niektori z nas si navigaciu kupili a teda nemam moc moznosti si vybrat mapy ktore tam chcemem mat ;)
    ja pouzivam navigon – pretoze mi najviac vyhovuje zo vsektych ponukanych – a tam je navyber len „Europe“ alebo „EU 10“ (kde chyba cely vychodny blok)
    iGO – Eastern Europe Edition (neobsahuje Rakusko), Czech Republic and Slovakia (toto mi nestaci)
    TomTom – Eastern Europe (neobsahuje Rakusko)

@mrzo

mno bolo to spomenute pre Mac AppStore tak snad to bude fungovat aj na iOS AppStore…

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

.

enko
    Účastník (Participant)

ja ti napisem k tomu tolko, ze mam iphone 3G 8 GB verziu uz 3 roky a staci mi to :) pocuvam hudbu, hram hry, navigacia.. samozrejme na zaciatku ked som zacinal s IP, tak som si tam nadrbal milion veci a ani som sa od telefonu neodtrhol, este aj app store ma bavilo pozerat len tak zo zvedavosti :)) ( sem tam bavi aj teraz ) ale po case som si vyselektoval co pouzivam denne a bohate mi staci 8 GB aj teraz..

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.