Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › IPHONE 3GS 16GB
po tom kroku ti ostane vytvoreny custom FW. Redns0w vypnes a zapnes, iPhone vypnes (podrzis Home + pwr zhruba 10 sekund). V spustenom redsn0w vyberies funkciu Pwned DFU, podla instrukcii donho telefon dostanes a potom cez iTunes spravis Shift + restore s tym custom FW ktory ti redsn0w vyrobil.
vyskitla sa chyva 1601
neverím že sa to dá ešte spraviť (ak mi neveriš že to nejde tak to skúús cez teamweawer) ak to spojazdniš si král…)
jaaaj chlapce zlaty… ked ti vyskoci error 1601 tak pouzi iReb (tu je o tom pisane: http://www.iphonehacks.com/2012/01/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-while-restoring-custom-ios-5-0-1-ipsw-firmware-file-using-updated-ireb.html)
to je zložité
celé …
nemožež mi to spraviť cez teamweawer
Preboha, čomu stále nerozumieš? Máš tu dopodrobna rozpísané čo máš robiť. Použi Google a určite nájdeš návod ako sa to robí, na YouTube je možno aj video. Keď Ti to vyhodí chybu tak zase Google. Radšej sa s tým sám trochu potráp a neotravuj ľudí s teamweawerom…
poskytnem ti maximalne iba rady, bojovat musis sam.
Ak si lenivy a chces aby som bitku vybojoval za teba, tak mi ten telefon dones do servisu. Ale za lenivost sa, ofc, plati.
tak díky no :) idem to zaniesť do servisu …
už len ked cez redsnow vytvorím fw tak mi nedá na plochu vytvorený
ešte raz to skúsim :)
bude sa dať aj volať cez to?
no iphone sa nainštaloval chyba sa už nevyskitla ale stále píta aktiváciu :/ to je to že mne redsnow nedá na plochu to čo by mal …
ten custom fw by sa mal volat no_bb_xxxxxxxxx.ipsw (namiesto xxxxxxx je nazov toho orig fw)
no a mne to nevytvory
mne ukáže že mám pripojiť iphon pripojim a uroby sa to ale na ploche nikde nič
a bude sa dať volať ? :P
volat nie. Iba nastavit budik (ktory budi o 3,5 hodiny neskor), a este spustit aplikaciu Stocks. Ale bez pripojenia na internet. Myslim ze ani tiesnova linka 112 nebude fungovat. Iba linka dovery Nezabudka.
kašlem na to nejde to v tomto novom redsnow sa to same dá do iphonu a napíše go recovery fix a to sa nedá urobiť hned ako sa da do dfu aby sa dalo robiť v redsnow hed ani nestihnem drzat a už sa zapne ….a recovery
a prečo pred tým šlo?