iPhone 3G-restore a error 1015 stale pretrvava

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3G-restore a error 1015 stale pretrvava

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Paajto
    Účastník (Participant)

Zdravim. pred niekolkymi dnami som tu pisal topic ze mam problem s mojim iPhone 3G pri restore. iPhone nema ziaden JB a naposledy bol na iOS 4.1 …akonahle som dal restore tak sa ma spytalo na update 4.2 tak som dal ok. a tu sa zacal problem… uz ked bol restore na konci tak mi odrazu vysiel eror 1015 co znamena ze chcem urobit Downgrade..nechapem ako to je mozne ked som mal 4.1 a po upgradujem na 4.2 …zatial mam iPhone vkuse v recovery mode a uz neviem co mam robit…veci ktore som skusal:
    1.recboot exit only – iphone zaplo, vyplo a znovu recovery mode

2. restore s tinyumbrela- najprv pri restore eror-the iPhone „iPhone“ could not be restored. This device isnt eligible for the requested build ..vymazal som ip z „hosts“ a skusil znovu a nasledne eror 1015

3. stiahol som si aj firmware a skusil restore pomocou tlacitka „alt“ a aj tka eror 1015

– prosim vas je este nejake riesenie? som uz z toho fakt zufaly lebo som bez mobilu a surne ho potrebujem. som v Dansku a neviem kolko tu stoji servis tak preto to chcem najradsej riesit tuna s vami lebo viem ze ste odbornici…
    prosim nejaku pomoc ci uz tu alebo kompletna navigacia cez skype :pato.fuzesi alebo cez gtalk:patrik.fuzesi@gmail.com alebo facebook: Fuzesi Patrik. fakt by som vam bol velmi vdacny.

dakujem.

Matt21
    Účastník (Participant)

Paajto
    Účastník (Participant)

som pisal ze cez recboot mi to neslo

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.