Iphone 3G

Domov Diskusné Fóra Ostatné Iphone 3G

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    pp2802
    Účastník (Participant)

Zdravím.
    Mám možnosť zobrať od známeho iPhone za dobru cenu. Ibaže som počul že ak ho chcem sprovozniť tak mi ho musia oni aktivovať priamo v T-Mobile. Ibaže ak by to zobral za body tak by to nebolo ešte aktivovane ako sa aj predávaju iPhone napríklad aj na tomto fóre. By ma zaujímalo preto že či my pôjde ak tam dám svoju sim kartu z T-Mobilu alebo ho budem musieť ísť este aktivovať do T-Mobilu. Po prípadne či by to aj stálo nejaké peniaze ak by som mal aj potvrdenku že som to zobral z predajne T-Mobilu.
    Snáď tomu rozumiete ako som to napísal lebo mám v tom sam bordel :D
    Vďaka za rady :))

filip.kotian
    Účastník (Participant)

iphone si aktivujes doma cez itunes :) nemusis ist do T-mobile a nebude ta to nic stat. teda ak nahodou nema T-mobile nieco specialne o com neviem :)

f

Aladin
    Účastník (Participant)

ale pojde ti tam karta len od tmobile lebo oni si blokuju telefony

pp2802
    Účastník (Participant)

Pojde mi aj na kredit (easy karta) alebo iba s pausalom karta ?:)

Elena Balážová
    Účastník (Participant)

pôjde Ti aj na orange a na paušalovú kartu,na čo len chceš ale musíš si ho dať odblokovať, sú na interente kontakty ľudí, ktorý to robia, ale ak budeš do neho zasahovať a je ešte v záruke, tak Ti záruka nebude platiť.

Sevo
    Účastník (Participant)

Napises mi nejaky kontakt na niekoho, kto to robi?

Elena Balážová
    Účastník (Participant)

Nechce sa mi to už hľadať ale včera som to našla na gogle, naťukau si tam :odblokovanie Iphone 3G alebo niečo podobné, a ukážu sa Ti tam nejaké kontakty, malo som to aj napísané ale som to dnes dala jednému chlapíkovi, čo kupoval odomňa telefon. Určite to nájdeš.

filip.kotian
    Účastník (Participant)

podla mojich informacii sa iphone 3g da odblokovat na inu siet jedine cez turbo sim…

Takze ak ho chces vyuzivat na orange tak si ju zozen.

Jessim tu ludia chvalili,tak skus tu cca 500sk

F

pp2802
    Účastník (Participant)

Ale myslel som že ak ho zoberem na pausal od T-Mobilu tak ci mi tam pojde aj karta na kredit od T-Mobilu alebo iba ta pausalova?:))…

Aladin
    Účastník (Participant)

Ked mas easy tak pojde

pp2802
    Účastník (Participant)

Aladin: jj presne to som myslel….

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.