Dnes som uspesne updatol svoj iphone 1.1.2 na verziu 1.1.3 pricom funguje vsetko korektne okrem funkcie locate v Maps ktora je viazana na baseband v 1.1.3.
Cize ten kto ma iphone a premysla nad updateom len potvrdzujem uspesnost vsetky nastavenia zostali vcetne mailov sms tel. zoznamu atd.
už to tu mnoho krát spomínal, on ho kúpil ešte s 1.1.1 ak sa nemýlim. To že máš na telefóne 1.1.2 neznamená že s neho nemôžeš telefonovať. Viac informácii nájdeš v nespočetnom množstve diskusii
Kupil som ho v septembri este s firmwareom 1.0.2 a bootloaderom 3.9. Postupne ako vychadzali updaty som sa dostal vcera az na 1.1.3 samozrejme pri kazdom update s funkcnou GSM castou prostrednictvom SW unlocku cez anySIM. Akurat testujem 1.1.3 zatial vsetko ide krasne.
Dnes vysiel aj oficialny jailbreak pre 1.1.3 od iPhone Dev Teamu v ktorom udajne vsetko funguje bez potreby instalovat fixy z installera. Je ale nutnost mat jailbreaknuty iPhone 1.1.2.
PS: Akurat som restorol do 1.1.1 updatol do 1.1.2 a jailbreakol s oficialnym jail od DEV TEAMu do 1.1.3. Ako pisali je to bezchybny update pricom vsetko funguje bez instalovania zaplat “fix”. Cize tento jail potvrdzujem.
mozem potvrdit, bez problemov som jailbreak-ol na novy firmware !!! a funguje mi aj GSM cast, u mna je to na 100percent bez problemov, fungujem tak uz 4dni, volam, sms-kujem a vobec ziadny problem !!!
Tak prave bol vydany anySIM 1.3 pre baseband 04.03.13G cize pre firmware 1.1.3. Dokonca je mozne priamo z installeru nainstalovat nielen firmware 1.1.3 ale aj upgradnut baseband a nainstalovat anySIM 1.3.
Ze ak mas iphone updatovany vo verzii 1.1.3 s bootloaderom 3.9 tak je uz mozne baseband 04.02.13g odblokovat pomocou anySIM 1.3 a tym padom aj telefonovat. Doteraz bolo mozne updatnut do 1.1.3 ale firmware basebandu ostaval z 1.1.2.
No ved samozrejme ze mas 1.1.3 ak si neupdatoval cez itunes pretoze vsetky jailbreaky na 1.1.3 updatuju len software a nie baseband. Nahod do sources v installery http://installer.iClarified.com a potom vies cez installer updatnut baseband a nahodit anySIM 1.3. Pri unlocku netreba zabudnut prepnut iPhone do airplane mode a samozrejme vypnut uzamykanie iphonu.
ja by som to uzs aj dnes skusil, ale chcem mat istotu :))) NEchcem byt prikladom toho, ze to nefunguje :)))
Ak mozes, hod nejake odkazy na fora, kde to skusali.