Ipad mini 2 vs Ipad Air?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ipad mini 2 vs Ipad Air?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    1Riso1
    Účastník (Participant)

Dobry den, mam taku otazku na Vas do coho by ste radsej sli do ipadu mini 2 alebo do ipadu air?
    Zameranie surfovanie na nete, youtube, games, citanie a ako ucebna pomocka na vysokej…

Diik

Gren093
    Účastník (Participant)

Definitivne Air.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

A zvážil by som aj Air 2.

1Riso1
    Účastník (Participant)

Ok a preco odporucate air a nie mini?

jigga1411
    Účastník (Participant)

lebo rovnake creva ale vacsi dipslej….. Ja osobne by som ale siel do mini ale asi nie mini 2 radsej mini 3 alebo 4. Zalezi ci potrebujes nieco male alebo chces vacsi dipslej

smauel
    Účastník (Participant)

Ja by som šiel tiež radšej do mini… ale je to vec pohľadu :-)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Surfovanie na webe je lepšie na Airku, Youtube sa lepšie pozerá na väčšom, hry detto, čítanie je diskutabilné – podla appky na čítanie. A ako učebná pomôcka – čo na ňom chceš robiť?

A nezabúdaj, Air-ko má lepší displej ako Mini 2.

A o 100 MHz vyšší takt procesora, avšak to je bezpredmetné :-)

Ja by som však odporúčal skôr iPad Air 2 -> multitasking (split-view), dobrá pomoc pri využívaní ako učebnej pomôcky. Môžeš mať naraz na displeji povedzme Pages na písanie nejakej práce a vedľa Notes s nejakými poznámkami bez nutnosti prepínať :-)

1Riso1
    Účastník (Participant)

Niesu to uplne rovnake creva… A ipad mini 2 a 3 su skoro totozne takze radsej mini :)
    Ja by som tiez isiel do mini radsej len sa neviem rozhodnut z toho dovodu ze air je o nieco vykonejsi..
    V com ma air lepsi displej? Ja viem air 2 je spickovy, ale momentalne ma tlaci cas a nezozenie tolko penazi aby som si ho mohol dovolit v takej gb kapacite ako potrebujem… :)

Gren093
    Účastník (Participant)

Jednoducho. Zazitok z Ipadu je lepsi na vacsom displeji ako na mensom. Ja ked som si kupoval moj iPad kupil som si Mini 2 namiesto Airu. Preco? Lebo vtedy som este nemal iPhone a potreboval som nejaku formu iOS ktoru budem mat stale zo sebov. Ten iPad som vlacil so sebov skoro vsade, v zime len tak som ho supol do kabatu :D

Ak mas taky problem ako som mal ja tak si kup Mini, ak ho nemienis stale vytahovat lebo nie si nuteny tak ber vacsi Air.

1Riso1
    Účastník (Participant)

Ja mam iphone 6 takze vsade ho zo sebou nosit nebudem… Iba do skoly :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.