iPad Air 2 + fine point stylus

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPad Air 2 + fine point stylus

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Róbert Waltera
    Účastník (Participant)

Zdravim,

nevie mi niekto poradit funkcny stylus s tenkym hrotom pre iPad Air 2?
    Momentalne mam Wacom Bamboo Fineline a to je nepouzitelne pri kresleni diagonalnych ciar. Rovnobezne a zvisle ciary su pekne rovne, no diagonalne su vlnkovane. Podla dosavadnych informacii som zistil, ze je to kvoli novej technologii displaya a refresh+stand-by rezimu obrazovky. Nakolko je iPad Air 2 uz od oktobra 2014 dostupny (u nas neskor, ale sledujem aj zahranicne stranky), vacsina existujucich for je stara a prispevky taktiez. O tomto vlnkovitom efekte som nevedel, lebo na krabicke od Bamboo je iPad Air or later…
    Nema niekto skusenosti s novymi stylusmi (Fineline2, Adonit…)?

Upozornujem, ze iPad Air 1 a starsie ma nezaujimaju-tam stylusy funguju spravne, je tam ina technologia obrazovky ako pri Air 2. Som zvadavy iba a len pre kompatibilitu iPadu Air 2, tenky hrot a idealne ak nejde o tie diskove stylusy.

Vazim si kazdu vecnu radu a odpoved, a to aj ak napisete, ktore stylusy su tiez nekompatibilne.

Poznamka: mam aj oficialnu aplikaciu od Wacom – Bamboo Paper a Stylus Update – v prvej stale mi to robi vlnovky (priloha), mam najnovsi firmware podla druhej aplikacie.

Dakujem za pomoc.

shadower
    Účastník (Participant)

ahoj, ta priloha je kde ?lebo tie vlnky neviem potom porovnat
    ja som teraz skusal v notes plus app s jot pro a ziadne vlnky nemam …
    odkial si ?

Róbert Waltera
    Účastník (Participant)

Ahoj, posielal som to priamo z iPadu, no zrejme sa mi nepripla priloha… Prikladam teraz. Som z BA.

Tie cervene ciary som robil pomocou pravitka nech je vidiet, co to robi.

shadower
    Účastník (Participant)

no ja som podla pravitka nerobil, ale nainstaloval som bamboo paper a tak som od ruky so stylusom spravil takto

shadower
    Účastník (Participant)

soryy do 4mb musi mat :D, pri odosielani ta to neupozorni …odosle len text
    inak som z Ba, ak by si chcel vyskusat jot pro co mam a bude ti fungovat mozme dohodnut cenu a predat, ja uz nepuzivam

Róbert Waltera
    Účastník (Participant)

Vdaka :) To su dost rovne ciary. To pravitko som pouzil, aby niekto nemal podozrenie, ze krivo kreslim ja :D

shadower
    Účastník (Participant)

:D daj vediet ak by si chcel skusit realne a prip. potom kupit :)

Róbert Waltera
    Účastník (Participant)

Jasne – v tom pripade sa ozvem, ale predtym si chcem spravit prieskum a porovnat si viacej stylusov…

shadower
    Účastník (Participant)

pohodka, maj sa zatial

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.