Viete mi niekto vysvetlit čo som urobil zle alebo ako sa môže stať veci ktorá nová stala vyše 500€, veľmi malo používaný iPad 4 mini som odložil asi pred tromi mesiacmi do šuflíka v obývačke a po troch mesiacoch do idem vytiahnuť a nájdem ho z vypuklým displayom? Čo to má znamenať bol v izbovej teplote nebolo snim hýbané nič na ňom nebolo položené a bol vypnutý? Aby som ho našiel z z odlepenym displayom a nafuknuty? To už ani Apple nerobí veci poriadne? Pozrite na foto nechápem vie mi to niekto vysvetlit?
Lítium-jontové batérie sú náchylné na to, aby boli dlho nabité a nepoužívané. Po veľmi veľkom počte nabíjacích cyklov alebo ak sú dlho nabité a nepoužívajú sa, sa stáva, že sa “nafúkne” v dôsledku vnútorných chemických reakcií.
Ak chcete zariadenie dlho nepoužívať, mali by ste ho odložiť s vybitou batériou na chladné miesto (nie pri izbovej teplote), ideálne je však batériu zo zariadenia vybrať (pri tomto iPade v podstate nemožné, ale čo už).
Lítium-jontové batérie sú náchylné na to, aby boli dlho nabité a nepoužívané. Po veľmi veľkom počte nabíjacích cyklov alebo ak sú dlho nabité a nepoužívajú sa, sa stáva, že sa “nafúkne” v dôsledku vnútorných chemických reakcií.
Ak chcete zariadenie dlho nepoužívať, mali by ste ho odložiť s vybitou batériou na chladné miesto (nie pri izbovej teplote), ideálne je však batériu zo zariadenia vybrať (pri tomto iPade v podstate nemožné, ale čo už).
Dobre bol vybitý alebo nabitý možno na 15-20% prečo keď sa niečo takéto stane nieje nikde upozornenie
Apple evidentne nepocital s tym, ze existuju ludia, ktori odlozia vybite zariadenie s vybitym akumulatorom do suflika na niekolko mesiacov. Je to uplne standardny jav, gratulujem.
Autor
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím