iPad 4 gen. a iOS9

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Mitho
    Účastník (Participant)

Uvazujem nad iOS9, ale neviem, ci si tym z iPadu neurobim tazitko na papier. Ma uz niekto na iPade 4 nainstalovanu iOS9? Ako to realne bezi? Teraz mam iOS 8.4.1. Dik za info :-)

samo123
    Účastník (Participant)

To by aj mna zaujimalo :)

joer
    Účastník (Participant)

Mňa by zaujímalo ako to beží na iPade 2.

Mitho
    Účastník (Participant)

Takze, na iPhone 5S … aktualizacia na iOS9 prebehla v pohode. Dojmy? Plynulost, bez zasekavania, Safari trochu sviznejsie (mozno placebo), ale celkovo mi system pride taky s pomalsimi odozvami. Stale vsak silnomocne pouzitelny!!! Akurat som mohol uvarit kavu na telefone, kym to vsetko prebehlo. BTW … iPad 4 uz asi iOS9 u mna nedostane. Este ma caka iP6, ale tam to vidim v celkovej pohode :-)

Peteranton
    Účastník (Participant)

Mam ho na ipad2 a iPhone 5s. Vrelo odporúčam.

Gren093
    Účastník (Participant)

Nedavajte si na stare zariadenia iOS 9. Nic prevratne vam to aj tak neprinese (okrem iCloud Drive aplikacie) a spomalite si telefon / ipad. Ak to strasne chcete aj napriek tomu, pockajte kym sa iOS 9.X trochu stabilizuje a potom stiahnite. Ten pomer ludi ktori hovoria ze iOS 9 zrychlil ich zariadenia k tym ktorym to spomalil je asi 1:5. Osobne som mal iOS 9.1 Beta na iPade 3 a bol pomalsi neporovnatelne. Vratil som sa na 8.4.1 a som maximalne stastny.

nickey
    Účastník (Participant)

Gren093, vdaka za reakciu vahal som ci to hodit na i4s, myslim, ze som na starom zariadeni s aktualizaciou nadobro skoncil a ponecham tam 841, hmm, po rokoch mam pocit, ze pravidelne novy ios je aj klincom do rakvy pre posledne podporovane zariadenia…

Peteranton
    Účastník (Participant)

Dnes som ios9 hodil aj na iPhone 4s. Zatiaľ spokojnosť. Dám update.

iPhone 5s s iOS9 šľape ako jedna báseň.
    iPad 2 takisto.

Upozorňujem, že mám malo aplikácii konkrétne iMovie, YouTube, priatelia po inštalácii ios9 a samozrejme základný balík, ako každý iPhone.

Mitho
    Účastník (Participant)

Tak … s velkym strachom, ze ako to dopadne, ale neodolal som a iOS9 je na iPade 4.
    System rovnako, ako s osmickou, naozaj len sem-tam male zavahanie. Ale kvoli tomu, ako mi teraz zacal slapat Safari sa to naozaj oplatilo! A co je najdolezitejsie, iPad je stale pouzitelny! A myslim, ze s iOS 9.1 vyladia este vela veci, takze to bude este lepsie.
    Gren093 … Za mna by som tvoj pomer upravil na 2:5 … :-)

tib
    Účastník (Participant)

Ja som mal na ipad 4 problem. Po update ked som otocil tablet o 90 mi otocilo pozadie ale ikonky sa neprevracali a ani vysuvacia lista. Celkovo sa mi zdal zasekanejsi tak som to dal naspat na 8 kym sa dalo/da. Nedaval som ale cistu installaciu. Asi pockam na 9.x a nejake porovnanie od uzivatelov.

Marian Kostialik
    Účastník (Participant)

Ja som inštaloval na ipad 4 čas tri hodiny ale funguje bez problémov. Na začiatku sa objavili nejaké neistoty ako otáčanie plochy alebo na gmaily neotváranie hlavné,propag. A pod. ale teraz ide úplne v pohode. Najrýchlejšie išiel aj tak keď tam bola ios7. Rýchlosť otvárania stránok na safari keď porovnávam s iphone 6 tak rozdiel nepatrný niečo skôr niečo nie.

Mitho
    Účastník (Participant)

iPhone 5S, iPhone 6, iPad 4.gen … vsetko aktualizacia na iOS9 cez OTA.
    tib: skus tu cistu instalaciu a myslim, ze budes spokojny. Ja uz som a mal som obavy, mozes mi verit. A som rad, ze to starsie zelezo este fici tak, ako ma :-)

janopi
    Účastník (Participant)

… u mňa na iPad 4 beží všetko bez problémov len mi je ľúto že sa nad sa na tomto hw nedá využiť multitasking na čo som sa najviac tešil takže asi budem musieť kúpiť new :( aj keď tento mi slúži dobre.

samo123
    Účastník (Participant)

Chcem spravit clean install na ipad 4 a stale mi v itunes na macbook pro pise chybu 9006. Co s tym ?

Peteranton
    Účastník (Participant)

Update: po 4 dňoch

iPhone 4s s iOS9 : bez problémov
    iPhone 5s s iOS9 bez problémov
    iPad 2 s iOS9 : bez problémov

Upozorňujem, že mám malo aplikácii konkrétne iMovie, YouTube, priatelia po inštalácii ios9 a samozrejme základný balík, ako každý iPhone.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.