Ipad 2 navrhy, kritika a pod.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ipad 2 navrhy, kritika a pod.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    olsany
    Účastník (Participant)

Ahojte, planujem si v blizkej buducnosti kupit ipad 2. Ake mate vy skusenosti. Obanovali ste kupu? Zmenili by ste svoje rozhodnutie? Co Vam na nom chyba? Dakujem

olsany
    Účastník (Participant)

Aspon poradte aky pausal vyuzivate? Asi najlepsi je O2 fer s neobmedzenym internetom, ci sa mylim?

ovi77
    Účastník (Participant)

Ja by som ti radil tolko nespamovat a pockat na odpoved :)))
    Ale viem ako si na tom…pri kupe iPhonu a neskor iPadu som rozyslal rovnako…vzdy som sa cosi vypytoval, pozeral a vahal…ked to ale dostanes do ruky neobanujes anilen cent, skor budes lutovat, ze si tak dlho vahal :) iPad 2 je skvely na zabavu a ja na nom robim to co aj na riadnom desktope. Pozeram maily, surfujem, popritom si pisem s kamosmi a ked sa nudim tak sa prepnem do nejakej hry…:) Vsetko svizne-jednoduche v peknom prevedeni…:))
    ja ti kupu odporucam

olsany
    Účastník (Participant)

A ten pausal :) Ospravedlnujem sa, ze som sa stal spamerom

macblogger
    Účastník (Participant)

Za tu cenu ako pohotovostny internet ked si mimo dosahu Wifi je to super. Ale vela od toho necakaj je to len EDGE takze bezne nacitavanie stranky potrvaaaaaa dlhsie.

7kubo
    Účastník (Participant)

ja som obanoval kupu smartcoveru vobec ho nepouzivam bo zavadzia ked drzim ipad a pouzivam ho

olsany
    Účastník (Participant)

A funguje EDGE aj ked je to ipad na 3G siet. Moc s v tom nevyznam.

to 7kubo: dakujem za radu. Osobne sa mi moc smart cover nepaci, pretoze nechrani ipad aj zo spodu, navyse je strasne drahy. Radsej by som si kupil tento obal http://www.ievolution.sk/macally-macally-bookstand-black-351

Jaaaj a inak O2 spusta 3G siet od juna, tak myslim, ze s rychlostou uz nebude problem :)

macblogger
    Účastník (Participant)

S rychlostou nebude ale s cenou ano…

EDGE funguje aj na 3G kedze pri slabsom pokryti kde nie je 3G tak to same zmeni na EDGE takze to musi fungovat aj cist s EDGE kde sa prijmac bude tvarit ze nema 3G pokrytie tak bude pracovat len na EDGE.

olsany
    Účastník (Participant)

Preco si myslite, ze bude s cenou problem, ved doteraz 6eur za neobmedzeny net sa dalo. Ci si myslite, ze to stupne?

hatto
    Účastník (Participant)

ja keby som riesil takto net, tak by som si aktivoval: v orange start+ (alebo tak nejak sa vola pausal kde platis len to co prevolas teda v tomto pripade 0eur) + 6.90eur za orange world 1gb (to musi stacit, ak nie tak 9.90)

olsany
    Účastník (Participant)

to hatto, hmm zaujimava ponuka, o nej som nevedel a tusim je to bez viazanosti, dakujem

hatto
    Účastník (Participant)

ja to tak mam na iphone, a aj s cenou aj rychlostou som spokojny:) a presne tak, bez viazanosti

olsany
    Účastník (Participant)

to hatto a dali ti hned micro sim kartu.

macblogger
    Účastník (Participant)

Lenze doteraz b EDGE, preto bol tak lacny.

hatto
    Účastník (Participant)

to olsany: nemam iphone 4, teda som ju nepotreboval

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.