iPad 2 display bleeding – presvitanie podsvietenia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iPad 2 display bleeding – presvitanie podsvietenia

• Toto téma obsahuje 53 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years od koru.
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 54 )
  • Autor
    McJobs
    Účastník (Participant)

Reklamácie uznávajú, tak nech si každý zváži či sa to oplatí reklamovat. Ja mám tiež tento problém, najvýraznejšie je to v pravom spodnom rohu, ale pozorujem to len večer pri pozerani videí kde sú čierne pruhy, ale inak nie. Nechcem obhajovať Apple, ale keby sa to tak nezmedializovalo, tak väčšina si to ani nevsimne, veď teraz namiesto toho aby to po kúpe začali používať, tak sa zatvaraju do pivníc a hadzu 100 brightness na čiernom pozadí… Môj iPad 2 bol vyrobený v 19. týždni, takze ani u najnovších kusoch to nie je vyriesene… Skoro všetci zvaluju vinu na displeje, ale tym, že iPad 2 ztensili o tretinu, tak o to viac teraz vidno defekty toho EDGE LED podsvietenia…

Man
    Účastník (Participant)

Peterson

Ja som si myslel ze sa to robi iba mne a som si to vsimol bez toho aby som si nieco cital

koru
    Účastník (Participant)

No vidno to napr pri zapnuti iPadu a ja osobne to mam potvrdene od cloveka co s tym pracuje v inej firme, ze je to vyrobna vada, chybne podsvietenie a ze ich spolocnost takyto display vracia vyrobcovi ako vadny, lebo je vadny.

Zmedializovane je to preto, lebo to ma skoro kazdy iPad 2 a je to vyrobna vada, vyrobne vady v takomto rozsahu sa medializuju, to je normalne.

Mimochodom ja napr pouzivam iPad na 95% casu vecer v posteli, cez den som za notebookom, takze ja to vidim stale pri (mojom) beznom pouzivani. To len na margo toho, ze sa ludia zatvaraju do pivnic…

Kub1k
    Účastník (Participant)

pridavam sa,mam ipad2 a v lavom dolnom rohu vidim lahke presvitanie. ked vidim ake displeje maju ostatny tak som na tom celkom dobre.
    jednoznacne treba chvilu pockat ako sa to vyvinie a potom reklamovat.
    mal som ipad 1 a nemal tento problem.

McJobs
    Účastník (Participant)
    mahomo
    Účastník (Participant)

2 peterson: no mas to veru pekne

slavcomirko
    Účastník (Participant)

Moja skusenost s reklamaciou. Reklamoval som sice v Apple store na 5th avenue… Len pri spomenuti bleeding screen obratil ocami, zobral ipad odo mna, spisal reklamaciu, pozrel sa na to pod pultom, priniesol novy ipad, a problem vyrieseny. Displej stale presvita, ale nie je to az taka hroza :)

Kub1k
    Účastník (Participant)

@Peterson: pekny displej, to vecer asi nebude nic moc.

@slavcomirko
    : cize ak to spravne chapem – reklamovatelne bez problemov, treba tahat ako stieracie losy kym clovek nenajde jeden obstojny.

koru
    Účastník (Participant)

otazka je kedy to reklamoval a aky manufacturing week dostal, skus pozriet na

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

kde podla seriove cisla vidis vyrobny tyzden, predbezne co som sledoval od 20. tyzdna uz maju fixnute podsvietenie, moze to ale zalezat od modelu.

McJobs
    Účastník (Participant)

Ano ten displej nevyzera naozaj dobre, ale neviem ci budem reklamovat. Mozno ked sa situacia ukludni, dopyt opadne a bude vidno, ze to uz je fixnute… Ale predpokladam, ze ked iPad 2 zreklamujeme tak nedostaneme novy kus, ale renovovany (refurbished), a to nie je tiez vyhra (takto mi menili iPod kus za kus a hned na prvy pohlad bolo vidno, ze to nieje novy kus – nelicovalo to pekne, a napr. nerezova ocel bola pri displeji „ozubkovana“ atd…

Stevardion
    Účastník (Participant)

Jake repasovane kusy ? Co to zas Apple skusa ? Podla zakona sa uznana reklamacia riesi bud opravou, vymenou za novy kus, alebo vratenim kupnej sumy. Preco by som mal dostat druhotriedny tovar v podobe refurbished ci jak sa to vola ???

slavcomirko
    Účastník (Participant)

@Kub1k nooo nie az takto, celkom dobra je pravdepodobnost, ze uz dostanes lepsi kus

A na vyvratenie famu o tom, ze sa dostava refurbished. Dostanete v krabici novy kus, podpisujete papier, kde sa pise, ze je to novy kus… Aj navonok je bez minimalnych znamok pouzivania. Prichadza aj vo foliach…

McJobs
    Účastník (Participant)

A co potom robia s tymi vsetkymi iPadmi 2 co im ludia vracaju ? Vyhadzuju na smetisko ? V ponuke na store.apple.com maju na predaj refurbished produkty, ale iPad 2 nie… Ten tvoj kus co si reklamoval isiel pekne spät do tovarne, vybrala sa odtial vsetka elektronika, a zostavil sa „novy“ kus (s novou bateriou, šasi a pokial si reklamoval vadny displej tak aj displejom). A za dalsie, ked mi bol vymeneny iPod za „novy“ mal tam zrobenu SHSH zalohu, takze jasny dokaz, ze tam bola uz pouzita logic board. Takze neviem, ale v tom Apple Store v NYC ti dali komplet novu zabalenu krabicu vo foliach, tak ako keby si to kupil v obchode, alebo ti odovzdali len cisto iPad vo foliach ?

basman
    Účastník (Participant)

.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

@Peterson Nie som zamestnanec apple, neviem co robia s kusmi, ale ohovarat ich, ze robia toto a toto.. Mozno mas negativnu skusenost, ale preco by som pisal o svojej skusenosti negativne, ked bola vybavena rychlo, a za novy kus. Netusim ako to robia, ale pokial bol moj pouzivany, urcite by bola aspon minimalna znamka pouzitia na nom. Dostal som ho zabaleny v original krabici.

@basman
    nie som nejaky zanieteny apple fan. Mam zatial len dobru skusenost a napriklad aj s reklamaciou. Je problem, pokial apple vie o takomto probleme a predava nadalej takuto vec. Ale ja mam displej, kde sa uz musim sakra pozerat, nastavit v tme jas na 100 % a vtedy aha, ono tam nieco je. Nikomu nikto nevravi, ze nemoze ist reklamovat, pokial si mysli, ze ma vadny kus!

nopl
    Účastník (Participant)

Tak dnes mi prisiel konecne iPad 2 a musim uznat, ze je to nieco strasne!!! Na iPad 1 mi to robi tiez, ale len na jednom mieste a nie je to nic oproti iPad 2, kde je to asi na 3 miestach a je to vidiet uz pri polovicnom jase. Fakt je to hanba…

Andreso
    Účastník (Participant)

Menší OT: Ja mám horšiu skúsenosť s reklamáciou iPhonu- reklamoval som kvôli nefunkčnému silent switch-u- prišiel mi ¨nový-výmena swap modulu¨, na ktorom bolo vidieť, že je nanovo skladaný- kryt+sklo+rám boli nové, no guma medzi sklom a rámom je v ľavom hornom roku hrubšia, a tak sklo nie je v rovine s rámom(rezať to nechcem). Taktiež boli badateľné zvyšky lepidla po lepení rámu na kryt(no to sa dalo odstrániť). Ale funguje.

koru
    Účastník (Participant)

len pre info, ipad 2 32 gb 3g, podla serioveho cisla vyrobny tyzden 24 a stale viditelne presvitanie podsvietenia… myslel som ze po 21-22hom tyzdni uz maju display od samsungu, skoda…

@nopl

aky model mas konkretne a aky vyrobny tyzden? (www na zistenie tyzdna je vyssie)

didushik
    Účastník (Participant)

Chcem sa len opytat, ak mam tie zlte flaky z podsvietenia, kedy sa da narokovat u servisu aby mi to bolo vymene hned za novy kus pokial maju konkretny typ skladom ? Myslim za kus, ktory maju riadne na predaj, nie ako tu niekto spominal nejake repasovane kusy, co im Apple posiela na vybavovanie reklamacii…

nopl
    Účastník (Participant)

koru: 20 tyzden

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 54 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.