Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › IP4S – 7.0.4 ako aktivovat? nejaky gevey expert?
- This topic has 32 odpovedí, 4 hlasy, and was last updated pred 10 years, 11 months by iTuxx.
-
AutorPríspevky
-
21. decembra 2013 o 0:14 #373731dunaj6Účastník (Participant)
hopa dik moc ja uz som asi vadny som to googlil asi trostvrte hod a nasiel som len podla S/N ale to som tu nemal lebo telefon mi pise len imei…
a druha vec je ze ten telefon je vazne zahadny… pise ze je unlocknuty ze je z CZ a posledna sim tam bola AT&T… asi bude chyba v citani sim ale rozobrate som to mal a zlozene to je dobre.. takze asi s tym nic nespravim :/
http://oi41.tinypic.com/30sxffa.jpg
ale s tou rsim by mozno sla preskakat aktivacia lebo neni co skusat takto ked mam moznost akurat tak si zmenit jazyk :D
pre zmenu ked hladam podla S/N (ktore mi vyhodila ta imei.info) tak mam v carier ATaT a orange UK… silna motanica tento telefon :D
23. decembra 2013 o 13:08 #373865iTuxxModerátorDunaj6: mam echo… Hlasim ze rsim 9 fungovala a iPhone 5 blokovany na Tmobile Austria s iOS 6.1.4 teraz funguje s kartou od Telekomu SK. Jediny rozdiel co som nasiel bol ten, ze v Nastavenia -> Mobilne chyba prepinac 3G. Ja ho tam na mojom neblokovanom iPhone mam. Vlastne tento rakusky tam v tom menu ma iba prepinac zapnutia/vypnutia mobilnych dat. Ale neskusal som ich, lebo zakaznik nema predplateny mobilny internet.
Skusal som telefon zapinat a vypinat a funguje normalne ako keby tam Rsim ani nebola.Ak by si si ju kupil (alebo pre niekoho do buducna): vyberiete kartu z balenia, vyberiete upraveny suflicek z balenia, kartu na suflicek polozite aby tam presne sadla (jazycek karty by mal byt zo spodnej strany, nie navrchu. Treba si na to dat pozor). Na nu polozite vasu nano/mikro SIM. Cele to vlozite do iPhonu. Pojde to tam velmi tazko, zoskriabe to aj farbu z vasej SIM, ale treba to tam vkladat opatrne aby sa nezalomil jazycek Rsimky ktora je naspodku. Radsej nech sa oskrie SIMka jak poskodit Rsim.
Po vlozeni sa na iPhone objavi ponuka na vyber modelu iPhonu. Zvolite ten vas (4S/5/5S/5C). Potom vam da na vyber operatora, zvolite Other. Teraz zadate IMSI kod operatora NA KTOREHO JE IPHONE BLOKOVANY. Nie vas operator. Toto je podstatne. Potom IMSI potvrdite a iPhone napise ze sa restartuje. Musite ho ale vypnut a zapnut manualne. Potom si po zapnuti vypyta PIN kod a uz siet nabehne.Pisem to preto, aby nikto nepochodil ako ja: zadaval som IMSI mojho operatora a siet nenabehla. Rsim som vyber a vkladal az sa mi nakoniec polamala a musel som kupit novu. Tato Rsim 9 by mala odblokovat aj iOS7.
23. decembra 2013 o 22:39 #373936dunaj6Účastník (Participant)dik za feedback :) skoda ze ti neprisiel niekto s iOS 7.. to je tam podstatne pre mna ci to unlockne sedmicku… ked si ten telefon odblokovaval bol aktivovany alebo pytal aktivaciu? lebo nasiel som nejaky navod kde vymazes nejaku subor setup a nepyta aktivaciu, ale ludia pisali ze im potom nejde siet a hlavne sa mi takyto zasah nepaci a nejde moc vratit s5…
23. decembra 2013 o 22:50 #373938eraserv6Účastník (Participant)Ked tam vlozis hocijaku SIM tak neprejde aktivaciou?
23. decembra 2013 o 22:56 #373939dunaj6Účastník (Participant)ne lebo vyhladava siet
23. decembra 2013 o 23:03 #373941eraserv6Účastník (Participant)Co som sa docital tak retail unlock znamena ze iphone nebol nikdy blokovany operatorom, vysiel rovno z fabriky neblokovany, cize kupeny v obchode teda nie u operatora.
Z obrazku vyssie vyplyva ze bol kupeny v cechach a naposledy aktivovany AT&T kartou cize blokovany nemoze byt.
Skus na nom urobit restore z DFU, vloz SIM a pripoj ho k iTunes.
Normalne musi prejst aktivaciou.23. decembra 2013 o 23:38 #373947dunaj6Účastník (Participant)presne to som spravil.. nejsom vseved ale ani zaciatocnik.. restor z DFU cez itunes uz dostal .. bez zmeny
itunes ale niekedy napise taku divnu hlasku co som este nevidel.. ze vyskytol sa problem s vasim ifonom kontaktujte support.. a niekedy to co vzdy ze nemozme vam teraz pomoct s aktiaciou..
24. decembra 2013 o 11:20 #373961iTuxxModerátorTen iPhone 5 som aktivoval SIMkou rakuskeho Tmobilu. Rsim som potom vlozil do uz spusteneho iPhonu.
Ale postup je rovnaky, nech mas hocijaky iOS. Ked som pozeral how to video, tak tam to typek skusal na 5, 5S, 5C a ani jeden nebol aktivovany. Ono akonahle vlozis Rsimku, tak ti nahodi ponuku jej nastavenia (vyber modelu iPhonu a potom vyber operatora na ktoreho je telefon blokovany), takze vies tymto aktivaciu obist. Ja som zakaznikovi kazal kupit tu rakusku SIMku len pre istotu. Ak by to nahodou neficalo, nech zas nechodi kvoli tomu do rakuska.24. decembra 2013 o 13:20 #373970dunaj6Účastník (Participant)asi to skusim objednat ze co to spravi.. vyzera ze to funguje dobre.. :D
24. januára 2014 o 22:53 #376233dunaj6Účastník (Participant)chalani, dnes mi prisla R-SIM, daval som si vazne pozor aby sa neznicila.. ale akonahle vlozim R-SIM so simkou tak sa telefon tvari ako keby tam ziadna sim karta nebola.. nie len to 4S ale aj 5tka co mam doma… :/ vadna RSIM alebo je zrada niekde inde? :/ vdaka za info
25. januára 2014 o 1:55 #376240iTuxxModerátorMas ju v telefone dobre vlozenu? Aka je to verzia?
25. januára 2014 o 2:52 #376241dunaj6Účastník (Participant)no vlozenu ju mam spravnym smerom aj jazycek je pod sim trayom.. jedine co neni 100% je to ze mam nano sim kartu vystrihnutu kliestami a nie origo nano… ale ked ju tam dam bez RSIM tak ide.. ci uz v 5tke co mam doma, alebo v mojej S4 (a teraz ma nezabite za to ze mam rad otvoreny OS :D) dokonca aj v tom 4S koli ktoremu som to tu zakladal odomna pytal najprv pin kod z tej karty.. ale akonahle tam dam RSIM tak sa to tvari ze tam ziadna SIM neni :/
// skoro som zabudol, je to RSIM 9 PRO + som zotrel ten kod na baleni v rohu a zadal na ich stranke a napisalo ze je to original a ne fake.. takze neviem no..
25. januára 2014 o 10:35 #376250iTuxxModerátorNo ja som to tiez rozchodil na odstrihnutej karte. Ale este funkcnost zavisi od toho, aky typ karty to je (myslim kolko bitova karta to je). Ja som to rozbehal na staruckej cervenej easy karte co ma 10 rokov a viac.
Je mozne ze si ju budes musiet u operatora vymenit, pripadne predtym skus nejaku inu kartu (alebo aj ineho operatora). Nevyhoda je ze cim sa viac snazis, tym je vacsia sanca ze rsimku dodzubes, ja som kvoli tomu musel objednavat druhu :-)
Dolezite je potom ked sa rozbehne, zadavat imsi kod operatora ktory telefon blokuje, nie operatora ktoreho simku tam davas. To som ja vtedy netusil a pri vselijakych pokusoch som tu kartu odfajcil. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.