IP4S – 7.0.4 ako aktivovat? nejaky gevey expert?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes IP4S – 7.0.4 ako aktivovat? nejaky gevey expert?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    dunaj6
    Účastník (Participant)

Zdravim páni, dostal sa ku mne iPhone 4S s 7.0.4 neaktivovany.. existuje nejaky sposob ako ho z aktivovat? alebo niekto kto predava funkcne gevey karty alebo nieco podobne s cim by to slo?

za akukolvek radu budem vdacny vdaka

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ale ano, da sa.
    Vlozenim podporovanej SIM a zadanim apple ID udajov. Iny spodob pre iOS 7 neexistuje

dunaj6
    Účastník (Participant)

zadanie apple udajov nie je problem, problem je s tou sim… a ked som niekde na nete vyklikaval ze hladam JB na 7.0.4 napisalo mi to tam ze nejaka gevey ultra S by ho mala zvladnut odblokovat.. no a ked mi uz bude zrat simku dostanem sa do zadavania udajov.. :) len som gevey nikdy neriesil tak hladam nejaky rady co a jak .. a ci to s tou ultra s pojde alebo nie.. :)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ziadny unlock okrem oficialneho u povodneho predajcu nie je. Bodka.

iTuxx
    Moderátor

Ale je. Rsim 9+ by to mala zmaknut. Podporuje aj 4S a aj iOS 7.0.4.

dunaj6
    Účastník (Participant)

presne taky prispevok ako si napisal som ocakaval :D diky ituxx, nevies kdeby som to zohnal? okrem ebayu? alebo ci to nepredava nejaky podomovy obchodnik v BA? :D

iTuxx
    Moderátor

ja ju mam prave objednanu z ebayu. Stala 20€. Planujem nou odblokovat zakaznikovi iPhone 5. Skusal som to s Rsim 8+ lenze sa mi ju omylom podarilo zlomit, takze som musel objednat inu. Vyhoda je, ze tieto karty ti telefon vedia aj aktivovat. Ja som mu ale pre istotu povedal, nech si zo zahranicia donesie aj SIMku od toho operatora a telefon aktivujeme. Nech je to aspon ako iPod ked nahodou ta Rsim nebude fungovat.
    To, ci sa da kupit aj inde, netusim. Ale musis hladat kartu co podporuje 4Sko a aj iOS7. Az taky scitany v tychto kartach nie som, treba si to nastudovat u vyrobcu. Tato zlomena 8+ ma aj okrem nano suflika aj mikro suflik, takze je to urcene aj pre 4S, takze myslim ze aj 8+ by sa dala pouzit.

dunaj6
    Účastník (Participant)

no to je znameho telefon a prave nechcem vyhodit zbytocne 20€ :D ale tak ako vyzera ze to pojde.. kedy ti ma prist? zeby si sem dal nejake echo ako to dopadlo… ked to pojde na 5tke pojde aj na 4S..

dik :) ked tak sa ho spytam ci chce zaexperimentovat za 20€

iTuxx
    Moderátor

uz je to asi tyzden co to mam objednane. Snad uz tento tyzden dorazi. Ked to vyskusam a budem vediet vysledok, tak dam echo.

dunaj6
    Účastník (Participant)

nejake nove poznatky iTuxx? :D

iTuxx
    Moderátor

karta dnes dosla, ale este som ju neskusal. Zavisi to od toho kedy pride zakaznik. Ako som pisal vyssie, ked budem vediet vysledok, tak napisem.

dunaj6
    Účastník (Participant)

okej, ja som len pripomenul temu ze ci si nahodou nezabudol ;)

iTuxx
    Moderátor

Odkial si? Keby si nebol z daleka, mohol by si sa u mna zastavit a vyskusat tu kartu v tvojom telefone. Ja som z okolia NR a NZ.

dunaj6
    Účastník (Participant)

BA.. tebe to neslo alebo este nevies?

iTuxx
    Moderátor

este neviem. Jak teraz idu sviatky, tak sa chalan s tym telefonom aj tak nedostavi. Skoda ze ta karta nedosla skor, ja som bol vcera v BA, mohli sme ju skusit. Mna osobne tiez zaujima ci to fakt funguje. Ja tu mam len odblokovane iPhony 5ky a 4Ska, takze to nemam ako skusit.

dunaj6
    Účastník (Participant)

no ja teraz nemam cestu smerom do NR :/ keby si sem mal este cestu tak to mozme skusit :D

iTuxx
    Moderátor

jasne ale tak skoro to asi nebude :-)

eraserv6
    Účastník (Participant)

dunaj : Nie je ten IP4S nahodou nalinkovany na apple ID? Nepyta email a heslo pri aktivacii?
    V tom pripade ti ziadna Gevey a ani nic ine nepomoze

dunaj6
    Účastník (Participant)

eraser to by pytalo hned? tak to nie.. mam normalnu aktivaciu, potiahnem, vyberem jazyk, region wifi a skoncim lebo nebere sim… ked ho pripojim k itunes miesto tej wifi co mi ponuka tak vyhodi ze mi nemozu teraz pomoct a neviem co..

neviete niekto podla imei zistit na koho to je blokovane? lebo ako nevylucujem ze je dodrbany sim tray na MB ale viac sa priklanam k blokovaniu.. :/

eraserv6
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.