iOS8

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 81 až 94 (z celkového počtu 94 )
  • Autor
    Maťo_11
    Účastník (Participant)

@samob – to isté som si všimol aj ja , len na OS X 10.9.5 a Safari 7.1.Od tejto aktualizácie musím kliknúť do prihlasovacieho mena alebo hesla , aby mi vypnilo tieto údaje.Asi nová “feature”

punky
    Účastník (Participant)

iphone 5, 16gb .. trocha mam divne lagy niekedy na vsetkych animaciach .. niektore appky spomalene .. ale hlavne som si vsimol ze ked mi niekto vola, tak najprv len vibrovanie a az potom zvonenie a displej sa rosvieti.. lutujem update, nic mi nepridal co by som realne vedel vyuzit ..

miro r
    Účastník (Participant)

ahojte. ja uz som z toho jelen. poradte. ked mi niekto vola mam raz jeho foto cez celu plochu ako volakedy ked mi vola iny tak len foto v kruzku ako na ios 7. nechapem. a sms na zamknutej ploche tiez ukazuje raz tak raz inak.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Skus Hard Reset ked nepomoze restore. Ocividne ti blbne system, pochybujem ze je to nejaka vec ktora sa da niekde zapnut alebo vypnut.

Griel
    Účastník (Participant)

Tak za mě zatím IOS 8 super na 5s,

samob
    Účastník (Participant)

@miro r: teoreticky by to mohlo záležať od veľkosti fotky uloženej pre kontakt. Keď je veľka, dá to na celú obrazovku. Keď je s malým rozlíšením, tak len do krúžku.

Inak s tým oneskorením príjmania hovorov som si to všimol aj ja na 5s.Priíjmen hovor, dám k uchu, ešte zavybruje a až potom nadviaže hovor. Nie je to moc príjemné..

jigga1411
    Účastník (Participant)

Vsimol si niekto tu super zmenu v aplikacii Fotky? Podla mna absolutne zbytocny album “posledne zmazane”. Tiez nechapem preco, ked chcem poslat fotku cez aplikaciu ako napr. viber tak mam pristup iba do albumu “naposledy pridane” kde samozrejme nemam vsetky fotky. Chapem ze sa musia updatenut aplikacie aby vedeli vyuzivat vsetky nove veci v iOS8 ale toto mohli vymyslet nejako inac. Cele zle.

Lens
    Účastník (Participant)

Ide Vam na iOS 8 mirror mode na apple tv? Resp. airplay vseobecne?

dzankou
    Účastník (Participant)

maximalna spokojnost!
    podpra slovenciny v pisani sms, poznamok a v inych app – uplne perfektne (bezchybna)
    vydrz baterie mozno lepsia ako iOS7
    a system ide svizne bez zasekov

– minusom je zatial fotografia fotena v landscape mode, kedy fotografiu vo “Fotkach” spravne neotoci

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Nemá niekto klávesnicu v iOS 8, kde sa pohodlne píše po slovensky aj s interpunkciou a diakritikou a má aj šípky (pre pohodlnejšie umiestnovanie, neznášam keď sa dotykom trafím o jeden znak vedľa :-D ). A nejaká “kóderská” kde mám v riadku symboli ako < - @ ; / ?

macur
    Účastník (Participant)

…mne osobne prestala fungovat AirPlay funkcia na iPhone 5S… skusil som aj reinstall.. vyskusane na dvoch kusoch iP5S.. mate podobny problem?

samob
    Účastník (Participant)

Funguje vám to rozšírené vyhľadávanie z netu v Spotlight?
    Doteraz som to mal celé vypnuté, nepoužíval som to. Keď povolím “Spotlight suggestions” a “Bing Web Results” nič sa ale nezmení, nič mi nenájde.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Spotlight suggestions funguje iba v tychto krajinach: Australia, Austria, Belgium, Canada, Franc,e Germany, Ireland, Italy, Japan (No Maps), Netherlands, New Zealand, Spain, Switzerland, UK, USA. Takze smola.

samob
    Účastník (Participant)

@jigga 1411: LOL, to som si aj myslel, že v tom bude niečo také :D škoda, že to nefunguje ani pre anglické vyhľadávanie u nás.

Podarilo sa vám dostať počasie z iOS weather app do notifications? mne nie..

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 81 až 94 (z celkového počtu 94 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.