iOS8

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 94 )
  • Autor
    JFK.
    Účastník (Participant)

No mám ho tam, je to použiteľné, ale určite to trhá viac ako na 7.1.2
    (Stále je to lepsie ako iOS 7 na iPhone 4 napr.)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Skúšali ste niekto custom keyboards?

Chcel by som taku, kde mám interpukciu a aj dĺžeň a makčeň na jednej strane :-)

jano68
    Účastník (Participant)

ja mam stale fotku volajuceho malicku.. ako nastavim aby bola velka?

dik

Dreamer
    Účastník (Participant)

Caute.
    Tak vcera som ho hodil na iP4S a fachalo to skvele. Urcite tym nepochovali 4S ako to boli vlani so 4-kou a iOS 7. Islo to pekne nic strasne som nezaznamenal. Spravy otvorilo hned, nastavenia taktiez aj Safari, mail,pocasie, hodiny,fotak. Trochu som nepochopil Time-lapse mod co to je. Nafotil som par fotiek asi 10 sekund a potom mi to prehralo za pol sekundy a strasne rychlo, takze neviem presne naco je to urcene,alebo ci to treba nejak nastavit. Fotky ze mi zlialo dokopy mi nevadilo. Ostal by som na nom pacil sa mi, len kedze este nieje JB tak kvoli navigacii som sa vratil spat na iOS7 kedze apple vcera este podpisoval obe verzie preslo to bez problemov.
    Takze ked bude JB urcite idem do toho. Nieje co lutovat a 4S je dobra masina co to stale zvladne.

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Uz mi vyskocili aktualizacie aplikacii na iOS 8, ktory nemam stiahnuty a zatial ani nechcem. Mal som zapnute automaticke aktualizacie, no ked som si to stihol uvedomit Gmail mi uz stiahlo. Samozrejme ho nespusta. Vieto niekto poradit, aby som ten Gmail dostal do normalu? Je pre mna lepsi ako zakladny mail v iOS. Dik

iTuxx
    Moderátor

No ked je to ako hovoris, ze sa app aktualizuju a uz sa nespustia na iOS7 kedze nemam iOS8, tak okamzite autoupdate vypinam. Uz ma zacinaju srat. Zacinam pokukovat po Xperii Z1 compact Lime :-/

jigga1411
    Účastník (Participant)

Dreamer: Time lapse je vela fotiek s urcitym casovym odstupom ktore su potom spojene do videa ktore zachytava dlhsie casove obdobie. Idealne je ked mas telefon na stative a nechas to bezat aspon zopar minut namierene napriklad na oblohu a uvidis ako sa hybu mraky atd.

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Timelapse funguje pekne? A co tie rychle odpisovanie na sms? Chce to nejaku aplikaciu?

Sharky
    Účastník (Participant)

Dominik 12J tie appky by Ti mali ist aj ked su optimalizovane na iOS 8. Ja mam na iPhone 4S stale iOS 6 (iOS 7 alebo 8 tam nainstalujem az pri pripadnom predaji) a vacsina aplikacii je optimalizovana na iOS 7 a v pohode idu. A tie ktore by nesli tak tie ani nestiahne.

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Ok, vdaka. Asi len blbne system :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Len vás chcem opraviť. Timelapse nie su fotky!
    Timelapse je tak ako Hyperlapse by Instagram, video ktoré sa natočí a následne sa prehrá 12x rýchlejšie…
    S tym že v applikacií Hyperlapse by Instagram su tuto rychlost môžte regulovať 2x až 12x… iOS je fixne nastavený na 12x speed playback.
    Využitie to má asi také:

stevkoi
    Účastník (Participant)

zmizlo mi nastavenie Mobilne data, stale je zapnute 3G. daju sa len zapat zapat a vypat mobilne data ale nastavenia nikde. tiez to ma niekto tak alebo len ja? iphone5

kalejla
    Účastník (Participant)

Dobry den nainstaloval som si novy ios na ipad retina.Zial mam s nim problemy a tak chcem poprosit ci by mi niekto poradil co s tym. Takze – nemozem realizovat ziadne nakupy ak dam pokyn pridat do kosika objavi sa mi kosik a je prazdny – odskusal som to asi v desiatich roznych eshopoch a nefunguje to.Dokonca ked som si chcel vytvorit ucet na tomto fore tak mi to stale pisalo pri registracii , ze nepreslo kontrolou proti spamu a tak som sa musel zaregistrovat cez iphon kde mam este ios7.
    Este sa chcem spytat – v Safari ked otvorim zalozky tak pri ios7 aksom klikol na nejaku zalozku ostTne sa zavreli , teraz to tam zostane a musim klikom na zalozky to sam vypnut.Da sa s tym nie o spravit?
    Este som tu cital , ze sa da z ios8 vratit na ios7. Som uplny laik , takze ak by mi niekto pomohol velmi rad by som to vratil dpat na ios7
    vopred dakujem

JFK.
    Účastník (Participant)

stevkoi? aké nastavenia… veď prechádzame na LTE, neviem čo máte s tým 3G, to sa už nikdy nevráti.

stevkoi
    Účastník (Participant)

JFK.: LTE je asi tak dokopy nikde, a 3G tiez nie je vsade a preto mi fon stale prepina medzi 3G a E a zere to baterku ako besne. ked je stale na 3G tak je v pohode, preto by sa hodili nastavenia ako to bolo v iOS 7

JOK3R
    Účastník (Participant)

kalejla:
    nakupy – predpokladam ze mas len zapnute sukromne prezeranie a neuklada ti cookies
    iOS nie je mozne downgradovat, to znamena ze na iOS7 uz nemozes prejs, smola
    Zalozky neviem ako mi funguju, ipad mam doma

kalejla
    Účastník (Participant)

JOK3R:
    velmi pekne ďakujem , mal si pravdu s tými cookies
    ohľadom toho downgradu som tu čítal , ze pokial to apple nepodpísal tak sa to dá vrátiť – neviem však ako
    Este raz vďaka za pomoc

samob
    Účastník (Participant)

všimol som si, že na iOS 8 je zmenený password autofill v safari. Musím kliknúť do okienka na zadanie loginu a vybrať možnosť autofill. na iOS 7, meno a heslo rovno natiahľo a len som klikol na login. Keychain mam vypnutý. Štve ma ten klik na viac teraz, tiež to tak máte?

Jr.
    Účastník (Participant)

@samob: Aké zariadenie máš? Ja osobne s tým v iPhone 5S napríklad problém nemám. Automaticky mi vkladá prihlasovacie údaje tak ako doposiaľ. Pozri si, či náhodou nemáš zapnuté anonymné prezeranie.

Inak na úvodnej stránke píše jeden človek, že mu pri bežnom používaní ide batéria radikálne dole, na 10%. To nechápem. Mne batéria pri bežnom používaní drží kapacitu tak ako pôvodne, dokonca mám fiktívny pocit, že je to aj lepšie :)

samob
    Účastník (Participant)

@Jr. 5s mám aj ja. Privátne browsovanie nemám zapnuté. či to nebude niečo v nastaveniach, nič som tam ale nemenil..
    Ešte som si všimol, že mi zmizli uložené klávesové skratky, musel som ich nahodiť znova.
    Rozdiel vo výdrži baterky na 5s som nepostrehol.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 94 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.