iOS8

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 94 )
  • Autor
    panlubo
    Účastník (Participant)

Postrehy z používania. Mám stiahnutý nový iOS8 na iPade2. iPhone 4S a iPhone 5S. Okrem iPadu2 to beží celkom svižne. Ale nejako sa mi zdá akoby nič prevratné nepribudlo. V aplikacii Fotky sa mi zlúčil fotostream s albumom fotky do jedneho. To ma trosku vytaca.

JFK.
    Účastník (Participant)

jj, zatial je to demence :D :D ešte 3 roky a sme na Androide chlapci, treba nakúpiť servítky, budeme plakať.

Daniel Keder
    Účastník (Participant)

najlepsie co pribudlo je, ze ked stlacis 2x home zobrazia sa ti kontakty – favorites hore, zatym posledne volane. To je nahodou super!

potom je to LTE kt. mne v Ruzinove nejde :( (a vypisuje to, ze LTE nie je overeny operatorom (ORANGE) takze neviem ci to nejde kvoli tomu…ze LTE proste na iphone5 proste nepojde na SR alebo ci je to Ruzinovom (rohlik okolie).

potom je tam ta healthkit aplikacia kt. moze byt zaujimava (potom ako si dokupime samozrejme hodziny :))) pripadne to napr. funguje s ENDOMONDO kt. pouzivam dost aktivne. Kto ale nema 5S tak ma asi smolu. Ziadne kalorie/kroky..mu to nespocita.
    no nic. idem si zapalit kedze zdravie sa este nepocita…

Game
    Účastník (Participant)

Presne aj ja mám taký pocit ako keby sa nič nezmenilo a tie posledné volané je celkom fajn(2x home button)….a samozrejme nerátam nové appky ktoré pribudli….

scenic
    Účastník (Participant)

mne nefunguje family sharing, skusal som to pocas bety a teraz mi pise ze skupinu mozem za rok vytvorit max 2x a teraz musim cakat na iOS9 kedze novu skupinu mozem o 348 dni :D.

Anonymný
    Neaktívny

Tie foto dost vytacaju aj mna v ALBUMOCH mam len naposledy pridane a vobec tam nemam vsetky fotky musim ist do fotiek a hladat to tam je to uplne odveci … A stale mi chyba tlacitko na vypnutie 3G som s tym nespokojny

Dominik12J
    Účastník (Participant)

a spravy sa daju pisat aj na hornej casti displeja? Tak ako to bolo pisane v info o iOS 8? Este ho nemam stiahnuty tak sa informujem :)

energys
    Účastník (Participant)

Ako u mňa tiež sklamanie, som na iPhone5, načo som sa najviac tešil že bude SiRi v SK a nič, či som niečo prehliadol, ale zdá sa mi, že mala byť s iOS 8 nie? Tie ostatné dizajnové blbôstky, no neviem nič praktické :(
    A čo ma dojalo iDrive vraj len s Yosemit, a kdeže je Yosemit :(

iTomas
    Účastník (Participant)

Batéria na 5s-ku sa vybíja oveľa rýchlejsie, ale to sa dalo čakať…

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Tak Siri v Sj som ani by necakal tak skoro :D

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Takze uz iba pol dna vydrzi? :D

howoarang
    Účastník (Participant)

na iP5 vam to ako ide? dal som to zatial len na ipad 4 a tam to ide pomalsie nez iOS7.

culi7
    Účastník (Participant)

Ja som davam zatial len na ipad 4 ale nezaznamenal som ziadnu zmenu: ani spomalenie ani zrychlenie. Jedine ze su tam nove 2 ikony. Tod vsio.

jigga1411
    Účastník (Participant)

energys: To si poriadne prehliadol. Siri v SK urcite byt nemala. Ani neviem naco by robili tak “drahy” krok pre nejaky max. 100 000 trh lebo viac ludi podla mna na SVK iOS zariadenie zo Siri nema.

cengi
    Účastník (Participant)

Z môjho pohľadu: (iPhone 5S) neskor doplním z iPadu mini 1.gen

Plusy:
    +nové pozadia
    +rýchlejšie prostredie
    +rýchly prístup k obľúbeným kontaktom
    +šikovné doplnky fotoaparátu
    +vylepšené centrum hlásení

Mínusy:
    -o niečo málo sa zhoršila výdrž batérie :/
    – všimol som si, že v App store sa zhoršila presnosť na dotyk pri aplikaciach v TOP charts, keď chcem prekliknuť na “paid” tak sa mi často stane, že kliknem na categories, to isté ak chcem kliknuť na “TOP grossing”. Skúste to niekto vyskúšať…

JFK.
    Účastník (Participant)

slabota, to mohol byť kľudne aj 7.2 toto :)

jigga1411
    Účastník (Participant)

Ide Vam niekomu diktovanie textu v spravach ? Mala by tam byt aj slovencina ale niekde ikonku mikrofonu na klavesnici nevidim :(

JFK.
    Účastník (Participant)

mne ide :) hehe
    -aj nadávky idu krásne :)

jigga1411
    Účastník (Participant)

hej musis mat zapnutu Siri inak diktovanie nejde.. :)

miro r
    Účastník (Participant)

diktovanie SMS, poznamok, emailov aj aj KALENDARA : ZAPNI SIRI

Zvukova správa a foto/video – LEN iMessage : musíš najskôr zadať komu spravu posielaš.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 94 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.