- This topic has 33 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 9 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 9.0.2
skusil som mam pocit ze to musis do toho tuknut tak, aby zaznamenal pohyb akcelerometer ci gyroskop. ozaj ked tuknes prstom tak to ide v tom zobrazeni “bez ciarok” , ak prilozim prst jemnucko tak to nejde, ale jemne to v tom “ciarkovom” mode ide :)
mozno to je kvoli tomu 3d touch nejak robene, kto vie :-D
no ale 3D touch na to vplyv mat nesmie, sak taky nemam! :D to bude bug a dost otravny. furt zapinat tie caarky
Je to chyba JFK, má to byť Control Center, nie Centre, rovnako ako Notification Center.
Majdy ale Control Centre sa inak pouziva v tomto tvare vsade, aj v helpe, divne :-) asi to maju ako konstantu, teda asi urcite
Lukas asi mas English (U.K.) – Centre je according to the U.K. language the only bloody correct word for centre! Those Yankees got it wrong mate! Switchni do povrchnej U.S. a mas tam Center ;P
Aha, tych English je tam viac (nikdy som to nedaval inak ako US)
English- ten som mal vybraty. po zmene na UK uz tato polozka zmizla
English (US)
English (UK)
bloody bastards! thy hide stuff from me!
s30: to je v poriadku, ale je to fakt “chyba” (alebo novinka?) pretože dotraz to takto nebolo a taktiež používam iPhone v angličtine (bez UK/US).
Prepol som na US ako píšeš a je to už ako predtým, tiež som bol v tom, že mám vybratý US a ono len obyčajné English.
A teraz tam to obycajne english mas? Ja nie, podla mna OTA update bug
Kukám práve, že nemám, je tam len US, India, UK, Canada a Austrália. Tak to vypadá na bug, robil som OTA update tiež.
“obyčajné” English bolo US English.
dajte si všetci British English a budte cool ako ja ;-)
Teraz mame English US a UK. English samotne tam uz neni, bug bollocks!
Centre, Labour, Neighbour, Colour… fuj :D Britska anglictina na americkych produktoch, zle.
synchronisation, polarisation, bumblefuck. Britska sa zle cita, ale ja hovereny americky spevavy preafektovany prizvuk nedokazem stravit, nejako mi potom padaju vlasy :)
tiež nemám rád US prízvuk, kórejcovi hovoriacemu po anglicky rozumiem lepšie ako natívnemu američanovi :-D