- This topic has 111 odpovedí, 25 hlasov, and was last updated pred 9 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3
porovnaval to niekto s google music?
My ani nevieme, čo Google Music je :D seriózne, ja som to ešte nevidel a ani nikoho som o tom nepočul čo i len slóvko povedať…
Presne by sa to malo volať Google play music, stojí to 5,49€ mesačne je tam knižnica o veľkosti cca 30 mil skladieb, YouTube bez reklám, je tam možnosť vkladať vlastné pesničky do cloudu a potom ich môžete prehrať na mobile alebo si ich stiahnuť offline.
Nj, ale nemám to ani kde vyskúšať + nechcem + nepotrebujem :) mozno to bude fajn, ale Apple Music poskytuje okrem “Crossover” alebo nejakeho prehrávania podla nálady, asi všetko čo potrebujem.
(Dúfam, že to pridajú v budúcnosti ešte, teším sa keď budem smutný v aute sedieť a len si pustím playlist pri ktorom sa budem mocť opúšťať a možno aj “vyroním slzu” :-) )
Len by to chcelo optimalizáciu trochu, a teda update 8.4.1 lebo Music App určite stabilná nie je :)
bobo: ja som na Google Play Music čítal len o tom, že tam mnoho dobrých vecí chýba, často aj veci, ktoré niesú až tak známe alebo komerčné-mainstreamové alebo deluxe skladby z iTunes albumov.
Taktiež ako JFK nepoznám nikoho, kto by danú službu používal. Celkovo mi Google Play Music príde trochu nudné z toho čo som videl a také “neinteligentné”.
Cena je ako u Apple, ten však ponúka už len samotnej hudby viacej, nehovoriac o ďalších veciach ako Beats1 atď.
Ja som dnes zistil ze Apple zverejnil iba 2 albumy od rammstein, dúfam ze neskôr tam budú všetky, to ma sklamalo ze tam chýbajú
Prosim vás už neviem čo robiť s tym.. :D kde sa uloži pesnička/album keď kliknete na srdiečko pri skladbe?? hladal som to už všade, da sa povedať že to hladam odkedy vyšiel music :D
Podla srdiecok ti apple music miesa playlisty. Nesluzia ako oznacenie oblubenych do nejakeho foldra.
aaaaaahhh.. to je veľké mínus pre music odo mňa :(
Uložiť si ju môžeš inak, to je len pre Apple info čomu dáš like a čo ti má navrhnúť.
no teraz už to viem :D ale zo začiatku som myslel že to funguje ako spotify kde daš plusko/srdiečko že ti to hodi do jedneho playlistu.. pooznačoval som si tak kopec neznamej hudby čo som sa k tomu chcel dostať neskôr ale nenavrhuje mi ich a povedal by som že ani nič tomu podobne čo som pooznačoval :D
Ved hudby je vela, musia ti ju ponuknut uplne vsetku aby ti potom vedeli miesat playlisty :-)