iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 112 )
  • Autor
    iTuxx
    Moderátor

Napriklad ja to budem potrebovat prehrat z USB kluca v aute. Ked to ma drm, tak to je na govno. Teraz si pesnicku kupim, supnem na USB kluc a hra aj v aute. Ale vyskusam to pre istotu, mozno to drm nema. Vcera som si aktivoval tyzdenny premium zdarma na spotify, tak aby som mal s cim porovnavat.

majo212
    Účastník (Participant)

nema spotifiy teraz akciu na 2 mesiace premium zdarma? :D

inak nemáte problemy s udpateom os x aj itunes?
    mne vôbec tie updaty nechce nájsť a ten jebly appstore mi pada už 2hy deň..

iTuxx
    Moderátor

Aj mne sa zda ze ma, neviem preco mi aktivovali len tyzden :-(

madaraszko
    Účastník (Participant)

teraz som sa snazil vytvorit si nejake playlisty mam k tomu par otazok:

1. To sa neda bez icloud music library?
    2. To ked chcem pridat nejaku pesnicku do playlistu tak musim ju uplne otvorit a tak pridat do playlistu?
    Neda sa to inak?
    3.Pri pridavani pesnicky do playlistu sa neda vytvorit novy playlist?
    4. Podarilo sa niekomu dostat playlist do iphone ked ste si playlist vyklikali na macu?

Mam pocit ze je to paradne zabugovane a nefunguje to tak ako by to malo. Pretoze ked v playliste kliknem na add to a zvolim iphone nic sa nestane.

Bud som krivy alebo to fakt nejde.

EDIT:
    4. bod vyrieseny na to aby to fungovalo je treba zapnut aj na iphone icloud music library. Mozno to niekomu pomoze

Neviete niekto ako je to s miestom na icloude? Icloud music library berie z vasho volneho miesta?

Diky

JFK.
    Účastník (Participant)

V aute som z USB asi este nepočúval inak :D
    Bluetooth je cesta :) kto NAHODOU nema Bluetooth v aute, tak jack-to-jack connector.

Takže tento argument neuspeje.

martinsson
    Účastník (Participant)

Celkom nechapem to nadsenie… v com je to lepsie ako Spotify Premium za 6e mesacne?

JFK.
    Účastník (Participant)

Chlapci v Spotify obkusovali nechty a potili sa zo stresu celú noc, lebo vedia, že je s nimi zle.

majdy
    Účastník (Participant)

martinsson:

Otázka znie, v čom je Spotify lepšie?
    Je dokonca aj drahšie ak kupuješ predplatné cez appku o € a nepohodlné.

majdy
    Účastník (Participant)

madaraszko:

1. neviem, používam iCloud a vypísať sa mi na skúšku už nechce
    2. stačí kliknúť na tie tri bodky pri hociktorej skladbe, nemusíš ju otvárať, dokonca ani album ak ho chceš celý do playlistu
    3. nedá
    4. nedarí sa mi pridať playlist do iPhonu z Macu, iCloud Library zapnuté :( EDIT: už zrazu ide.

5. kde sa dostanem k iCloud Music Library? chcel by som vidieť, čo všetko tam mám a koľko to zaberá miesta ak vôbec, pretože časom chcem downgradnuť z 200GB na 20 ak ma dáta pustia…a ak mi má hudba v tom zabrániť, tak o tom chcem vedieť…

madaraszko
    Účastník (Participant)

majdy k tomu bodu 2.
    Ja ti neviem ale asi som fakt krivy. Nech klikam ako klikam tak tam moznost add to playlist nemam
    https://www.dropbox.com/s/8g955n2b3371jcu/Screen%20Shot%202015-07-01%20at%2013.42.58.png?dl=0

EDIT:
    Uz som to asi pochopil. Najskor musis dat add to my music a nasledne si to vies pridat do playlistu.

majdy
    Účastník (Participant)

madaraszko:

aha, tak tam neviem, skúšal som, možno si to musíš najprv uložiť do my music, ale ak si rozklikneš nejakého umelca, dole máš albumy a tam ide pekne kliknúť na “Ad to” a už tam máš možnosť vybrať playlist ( http://cl.ly/image/1A0Z44441G3B | http://cl.ly/image/3C161z3q0v09 ) v iPhone to šlo tiež ako som písal, niektoré albumy si všímam, že ide najprv len zdielať a až po otvorení pridať a potom aj keď je zatvorený, zvláštne …

madaraszko
    Účastník (Participant)

Diky majdy je to tak musis to najskor pridat do my music a nasledne to ide.

martinsson
    Účastník (Participant)

@majdy otazka znie, tak ako ju polozim :)

takze, podla teba je teda rozdiel v intuitivnejsom ovladani? Ok.
    Ironicke je, ze tento thread je cely o tom, ako ludia nemozu nieco nastavit, nevedia ako neico funguje a tak :)

majdy
    Účastník (Participant)

martinsson:

nepísal som o intuitívnom ovládaní, myslel som skôr fakt, že je to integrovaná služba, ktorá synchronizuje všetko skrz tvoj ekosystém na všetkých zariadeniach, intuitívne a inteligentne, čo spotify nieje, taktiež ovládanie cez siri je pohodlnejšie ako vypisovať všetko ručne čo spotify nemá..

Apple Music bude pravdepodobne vo vyššej kvalite, keďže formát AAC+ je vlastne bezstrátový a je to priamo štúdiová kvalita.
    Apple Music je lacnejšia služba.
    Apple Music ponúka o 7 miliónov skladieb viac a to číslo sa bude zväčšovať, najmä vĎaka exkluzívnemu obsahu, ktorý k Apple jednoducho patrí od nepamäti.
    Apple Music ponúka Connect.
    Apple Music ponúka Beats1 rádio, ktoré je vážne vcelku dobré vzhľadom na iné netové rádia, plus to isté čo aj spotify, niečo určite ešte lepšie ale na závery je ešte skoro.

To ako tu všetci niečo riešia je irelevantné vzhľadom na to o akú rozsiahlú službu sa jedná na dvoch rôznych platformách a vzhľadom na to, že funguje ani nie deň…

Spotify je “jednoduchšia” služba, ktorá tu je už nejaký čas, preto je logické, že užívateľia ešte niesú s Apple Music zoznámení, čo sa ale časom zmení a situácia sa myslím otočí. Ja nemám problém s ničím, so všetkým som sa už zoznámil a vychutnávam si výhody, maximálne mi vadí bug s Airplay pri počúvaní Beats1, ale to sa dá zataiľ núdzovo riešiť cez main Audio Output.

iTuxx
    Moderátor

Nebudem hudbu pustat v aute z iPhone a zbytocne sa zasierat kablami alebo bluetoothom a potom hned pripajat nabijacku. Hudbu mam z USB kluca na ktorom mam skladby ktore som si kupil na iTunes.

Spotify je lepsie v tom, ze ide na vsetkom kde je dostupna apka. Mam iPod Touch 4g v docku z ktoreho pocuvam 80% hudby. No kedze ma iOS 6.1.6 ci ako, tak si apple music nevypocujem. Nechapem preco to nevydali ako zvlast apku. Kedze spotify apku ma, ide mi to aj na tomto iPode. Upgradovat nemienim kedze ten iPod slape ako hodinky. Navyse by som musel vymenit aj dock ktory je 30 pin.

bobo355
    Účastník (Participant)

majdy

kde si nasiel tie údaje? lebo ja som nasiel iné tak neviem,

pocet skladieb je rovnaky teda cez 30 milionov, kvalita 256 kbps AAC vs spotify 320 kbps Ogg Vorbis

tada za predpodkladu ze tie udaje co som nasiel ja su spravne.

porovnaval to niekto s google music?

majdy
    Účastník (Participant)

bobo355:

http://www.macrumors.com/2015/06/10/spotify-75m-active-users-526m-funding/

Kvalita streemu neviem aká je, každopádne pri offline zrejme AAC+ a to sa radí medzi top bežné formáty, dajme tomu, že kvalita bude rovnaká, stále však neviem čo viac má Spotify oproti  MUSIC a prečo by som prechádzal na Spotify.

martinsson
    Účastník (Participant)

majdy: vdaka za odpoved.

Co je z toho zaujimave oproti Spotify je pravdepodobne vyssia kvalita (teraz je tam max 320kbp/s), niekedy v buducnosti a hlavne vacsi katalog skladieb. Mozno este ovladanie Siri.

Ostatne ma aj Spotify. Aj integraciu v roznych app aj v aute Spotify Connect, radia (no nie live), exkluzivny obsah (Spotify Sessions), aj offline obsah.

ITuxx: Predpokladam, ze iTunes sa stane tymto streamovacou appkou s moznostou kupenia hudby. Cely ten streamovaci obsah mozno pohlti osobne kniznice. Mozno v buducnosti aj konkurencia Netflixu.

Takze v buducnosti to mozno bude zaujimave.

Zaroven ten iTunes je toho nevyhoda, je dost tarbavy :)… kedze Spotify ma od app pre Mac, PC, mobilne zariadenia aj web interface. Je to jednoduche a celkom svyzne…

Nezda sa Vam, ze je toho na ten iTune troska privela? Synchronizacia telefonu, hudba, radia, filmy, knihy, iTunesU, podkasty, aplikacie….?

Ak mate niekto este nejake vychytavky, rad sa s nimi zoznamim…

hatto
    Účastník (Participant)

mne vadi jedna vec, ked si kliknete v new na new music napriklad, tak sa vam zobarzi okolo 50 (zrejme) najnovsich skladieb pre vas. ale nedaju sa pustit vsetky ako playlist, iba jedna po jednej. takze ked ti skonci skladba musis ist do itunes a kliknut na dalsiu…

madaraszko
    Účastník (Participant)

funguje niekomu ta …….(dopln vhodne slovo) icloud music library? Ked si na macu vytvorim nejaky playlist tak do iphonu sa mi prenesie ale nie su tam ziadne skladby.
    To som jediny co ma tento problem? iphone 6 plus

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 112 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.