iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 112 )
  • Autor
    JFK.
    Účastník (Participant)

Majdy na čierno možno mám asi desiatky gigabajtov :D … Momentálne nie som v BA a nemam optiku, čiže som bez šance.

ps: k ničomu som sa nepriznal :D :D :D je to len potencionálna možnosť !

majdy
    Účastník (Participant)

:D

tak plynulosť tam stále nieje ako som čakal, v albumoch síce áno, ale v Apple Music už nie :/ Plus mi iTunes akonáhle pustím rádio nevidí Airplay, ikona zmizne…. Skúsim rštart.

JFK.
    Účastník (Participant)

Radšej mi odpovedz na moje otazky Majdy :D
    Ako pridám song do playlistu atď

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

Necakana funkcia – na hudbe pridanej z Apple Music do kniznice sa daju menit tagy, vratane obalu
    + da sa aj stahovat na offline pocuvanie

JFK.
    Účastník (Participant)

Nechce sa mi veriť, že za 6€ na mesiac si mozem stiahnuť všetku hudbu na Offline počúvanie :D :D :D
    Je to pravda ? Lebo ak áno,..tak je to bomba.

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

Teraz som to skusal :D stiahne sa to do priecinka s hudbou, ale ma to drm samozrejme

JFK.
    Účastník (Participant)

Čo je DRM :D ?

Ved tiez som to skúsil a normálne to stiahlo, to sa mi nejako nechce veriť :D veď songy stáli .99 centov :D

majdy
    Účastník (Participant)

JFK, neviem kde môže byť problém, rozpíš sa, práve som to skúšal a funguje to, vyhľadal som si hudbu a hodil som ju do vopred vytvoreného playlistu, skúšal som pridať aj rôznu hudbu čo mám do playlistu cez “plus” a bez problémov…

Ako je sakra možné, že nefunguje Airplay? To mám dať Airplay ako primárny Output, keď iTunes ho stále nevidí po spustení hudby?

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

JFK > digital rights management, pochybujem ze to pustis aj mimo itunes :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Majdy už mi to ide ten playlist, aj pridať song aby hral offline.

majdy
    Účastník (Participant)

no vidíš :) Aj mne Airplay, skúsil som taký spôsob, že pustím hudbu z mojej knižnice a následne sa prepnem do Apple music položiek, tak zatiaľ ide pri “For You” dúfam, že pôjde aspoň takto. Nepáči sa mi tento bug.

JFK.
    Účastník (Participant)

Ok, chcem to počuť od viacerých na potvrdenie.

Mám to chápať tak, že za 6€ mesačne mám legálne všetkú hudbu na svete k dispozícií aj na stiahnutie offline hej? :D žiadne ďalšie poplatky… boli časy keď jeden song stal 0.99€ a jeden album 8.99€ … a tie časy boli predvčerom, tak som z toho trochu mimo. :) dík

majdy
    Účastník (Participant)

JFK, áno teoreticky, ale prakticky nikto nevyužije ani toľko koľko si myslí, že využije a Apple to vie, preto je tá cena pre nich výhodná a majú stále z teba viac a aj z ľudí, ktorí albumy nekupujú. Problém je, že tvoje zariadenie má maximálne 120 GB takže žiadnu všetku hudbu nemáš k dispozícii pre offline. Online je to prene ako píšeš, plus klipy.

Časy kedy si za skladbu platil 0,99€ niesú preč, dokonca aj 1,29€, iTunes Store je stále dostupný a rušiť sa neplánuje pokiaľ viem v blízkej dobe, čiže fungujú obe avšak bežnému človeku sa neoplatí už album kupovať, keď máme podobnú službu (Lukáša nerátam:D).

JFK.
    Účastník (Participant)

Ok tak už len nerozumiem poslednej veci, čo robí iCloud Music Library na Macu…
    Screen Shot 2015-07-01 at 01.33.34.png

ak to upladuje všetky songy, ktoré nie sú z iTunes, tak to by trvalo roky, to možem rovno vypnúť :)

majdy
    Účastník (Participant)

To neviem, ja som dal použiť ale nič sa mi neuploaduje, zrejme preto, že mám knižnicu v perfektnom stave, buď kúpené alebo stiahnuté od užívateľov, ktorí to majú kúpené, čiže všetko je originál iTunes prípadne ak nieje, aspoň tagy a kvalita sú v poriadku.

Zaujímalo by ma ale k čomu je to dobré a čo to robí, kde to využijem a ako sa dostanem k icloud Music Library, kde to je, neni to ani v iCloud Drive, nenašiel som ani zmienku ani v iCloud v System preferences, netuším…

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

Funguje to presne rovnako ako itunes match – mas kniznicu svojej vlastnej hudby spolu so skladbami z music a mas to dostupne na vsetkych zariadeniach, kde sa prihlasis so svojim uctom – itunes na pc/mac a iphone/ipad, simple as that

JFK.
    Účastník (Participant)

tiež ju mam v dobrom stave, ale občas som nevedel nazov albumu alebo niektoré remixy a tak nepatria vlastne nikam, čiže som si tagy vymyslel viac-menej aby som si to usporiadal nejak.

KTO BUDE TEDA KUPOVAŤ SONGY Z ITUNES STORE? :D :D :D

majdy
    Účastník (Participant)

Ikaru: dík za vysvetlenie :)

JFK: neviem, možno DJs, možno nejaké rádia, možno ľudia, ktorí nebudú chcieť platiť za Apple Music, ľudia čo budú potrebovať hudbu mať reálne, nie len online alebo offline v iPhone, neviem v akej kvalite prehráva  MUSIC, ale čakám že z obchodu to bude vo vyššej, i keď asi rovnakej ako offline uloženie. A ďalej sú to ľudia, ktorí sú konzervatívni a nechcú používať iCloud alebo iné cloudy a online riešenia, a chcú všetko mať pekne len pre seba, bez pocitu, že za to musia mesačne platiť… Ľudia sú rôzni a nájdu si dôvody aby boli z ich vlastného morálneho hľadiska uspokojení :)

dfx
    Účastník (Participant)

JFK.: Radsej napis ako to funguje na iPade 2 :-)

ak to ma drm, tak to prehras iba v iTunes alebo Music ak si prihlaseny so svojim uctom a mas akurat zaplatene Apple music. Ak to kupis, prehras to na vsetkom, co podporuje aac

JFK.
    Účastník (Participant)

@dfx
    rozmýšľam kde inde by som to potreboval prehrať :D nič ma nenapadá, čiže je to fajn.
    iPad 2 ti napíšem zajtra, len som ho updateol ale netestoval som toho sráča ešte…

PS:
    áno, songy z Apple Music sú vo formáte .M4P
    Screen Shot 2015-07-01 at 02.36.33.png

-nespustí to ani QuickLook

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 112 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.