tak plynulosť tam stále nieje ako som čakal, v albumoch síce áno, ale v Apple Music už nie :/ Plus mi iTunes akonáhle pustím rádio nevidí Airplay, ikona zmizne…. Skúsim rštart.
JFK, neviem kde môže byť problém, rozpíš sa, práve som to skúšal a funguje to, vyhľadal som si hudbu a hodil som ju do vopred vytvoreného playlistu, skúšal som pridať aj rôznu hudbu čo mám do playlistu cez “plus” a bez problémov…
Ako je sakra možné, že nefunguje Airplay? To mám dať Airplay ako primárny Output, keď iTunes ho stále nevidí po spustení hudby?
no vidíš :) Aj mne Airplay, skúsil som taký spôsob, že pustím hudbu z mojej knižnice a následne sa prepnem do Apple music položiek, tak zatiaľ ide pri “For You” dúfam, že pôjde aspoň takto. Nepáči sa mi tento bug.
Mám to chápať tak, že za 6€ mesačne mám legálne všetkú hudbu na svete k dispozícií aj na stiahnutie offline hej? :D žiadne ďalšie poplatky… boli časy keď jeden song stal 0.99€ a jeden album 8.99€ … a tie časy boli predvčerom, tak som z toho trochu mimo. :) dík
JFK, áno teoreticky, ale prakticky nikto nevyužije ani toľko koľko si myslí, že využije a Apple to vie, preto je tá cena pre nich výhodná a majú stále z teba viac a aj z ľudí, ktorí albumy nekupujú. Problém je, že tvoje zariadenie má maximálne 120 GB takže žiadnu všetku hudbu nemáš k dispozícii pre offline. Online je to prene ako píšeš, plus klipy.
Časy kedy si za skladbu platil 0,99€ niesú preč, dokonca aj 1,29€, iTunes Store je stále dostupný a rušiť sa neplánuje pokiaľ viem v blízkej dobe, čiže fungujú obe avšak bežnému človeku sa neoplatí už album kupovať, keď máme podobnú službu (Lukáša nerátam:D).
To neviem, ja som dal použiť ale nič sa mi neuploaduje, zrejme preto, že mám knižnicu v perfektnom stave, buď kúpené alebo stiahnuté od užívateľov, ktorí to majú kúpené, čiže všetko je originál iTunes prípadne ak nieje, aspoň tagy a kvalita sú v poriadku.
Zaujímalo by ma ale k čomu je to dobré a čo to robí, kde to využijem a ako sa dostanem k icloud Music Library, kde to je, neni to ani v iCloud Drive, nenašiel som ani zmienku ani v iCloud v System preferences, netuším…
Funguje to presne rovnako ako itunes match – mas kniznicu svojej vlastnej hudby spolu so skladbami z music a mas to dostupne na vsetkych zariadeniach, kde sa prihlasis so svojim uctom – itunes na pc/mac a iphone/ipad, simple as that
tiež ju mam v dobrom stave, ale občas som nevedel nazov albumu alebo niektoré remixy a tak nepatria vlastne nikam, čiže som si tagy vymyslel viac-menej aby som si to usporiadal nejak.
KTO BUDE TEDA KUPOVAŤ SONGY Z ITUNES STORE? :D :D :D
JFK: neviem, možno DJs, možno nejaké rádia, možno ľudia, ktorí nebudú chcieť platiť za Apple Music, ľudia čo budú potrebovať hudbu mať reálne, nie len online alebo offline v iPhone, neviem v akej kvalite prehráva MUSIC, ale čakám že z obchodu to bude vo vyššej, i keď asi rovnakej ako offline uloženie. A ďalej sú to ľudia, ktorí sú konzervatívni a nechcú používať iCloud alebo iné cloudy a online riešenia, a chcú všetko mať pekne len pre seba, bez pocitu, že za to musia mesačne platiť… Ľudia sú rôzni a nájdu si dôvody aby boli z ich vlastného morálneho hľadiska uspokojení :)
ak to ma drm, tak to prehras iba v iTunes alebo Music ak si prihlaseny so svojim uctom a mas akurat zaplatene Apple music. Ak to kupis, prehras to na vsetkom, co podporuje aac
@dfx
rozmýšľam kde inde by som to potreboval prehrať :D nič ma nenapadá, čiže je to fajn.
iPad 2 ti napíšem zajtra, len som ho updateol ale netestoval som toho sráča ešte…
PS:
áno, songy z Apple Music sú vo formáte .M4P
-nespustí to ani QuickLook
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 112 )