iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio launch <3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 112 )
  • Autor
    dfx
    Účastník (Participant)

Dal niekto iOS 8.4 na iPad 2?

Ak ano, ako plynulo to ide?

Stiha to aspon prehravat hudbu z Apple Music?

JFK.
    Účastník (Participant)

aha, keď nemáš kartu tak to netuším…

proste to je len AKOŽE si predplatíš aj obnovenie zmluvy po tych troch mesiacoch, ale tak máš 3 mesiace na to, aby si to zrušil a aby ti nestiahli tych 6€.

@dfx

idem vyskúšať :D toho sráča už aj tak vobec nepoužívam, snáď ho neporazí

Pogo
    Účastník (Participant)

JFK – Tak potom už chápem ja tam nemám kartu lebo to nepotrebujem keď nepoužívam platené app. Idem to spraviť.

Ďakujem veľmi pekne :D

hatto
    Účastník (Participant)

ako je to s os x? myslel som ze to bude uz s updatom, ale nikde nic nevidim

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

hatto: Mac AppStore mi už hlási upgrade na 10.10.4, ešte inštalovať nejdem (robím zálohy) ale možno po nainštalovaní 10.10.4 sa treba pozrieť znova do Mac AppStore a pozrieť sa, či nie je aktualizácia iTunes.

hatto
    Účastník (Participant)

ved prave ze nic nevidim ani po aktualizacii

JFK.
    Účastník (Participant)

iTunes až od 20:00 alebo 21:00 vraj

majdy
    Účastník (Participant)

Like za tému pre JFK.
    So Siri v našom jazyku súhlasím, radšej nech ani nieje a sústredia sa na univerzálny jazyk, pre všetkých to bude len a len dobre… Taktiež som skúšal siri pri Apple Music, funguje a nájde čokoľvek ako na keynote :)

Osobne sa taktiež už  MUSIC nemôžem dočkať a posledné tri dni som sa moc tešil :)

Počúvam od šiestej – pol siedmej prakticky doteraz, či už Beats1 radio alebo všetko možné čo to ponúka. Kvalita je slušná.
    Reklamy som nezaznamenal žiadne zatiaľ, maximálne oznámia pomedzi text bez prerušenia akéhosi rytmu v skratke, že služba je podporovaná americkým expresom či kým a podobne, ale to som počul za celú dobu asi dvakrát…

Taktiež niesom komerčný rádiový poslúchač, radím sa medzi ľudí, ktorý neznášajú komerciu a rádia a aj v práci som si rádio povypínal, či odpojil repráky :D

Hraná hudba ma ale milo prekvapila, vážne hrajú toho moc dobrého, je to ale subjektívne a rád si pričuchnem aj k inému žánru, takže to beriem ako plus, fakt asi tých 75% hudby čo hrajú za mňa je fajn. Takže ja som so službou zatiaľ spokojný a zvažujem jej predplatné, odpustím si mesačne jeden mekáč, keby že už mi to má ísť do rozpočtu tak, že zbankrotujem :D takže myslím, že cena je super vzhľadom na to čo Apple ponúka a aj nižšia ako u Spotify, ktoré je mimo  MUSIC top :)

Jediné čo mi zataiľ chýba je iTunes :(

majo212
    Účastník (Participant)

No neviem ako vy, ale ja som moc na chuť apple music  nejako este neprišiel :(
    Zdá sa mi to dosť komplikovane, a neohúrilo ma to aby som dal za to peniaze.. Zatiaľ spotify vyhráva bohužiaľ

EdDy
    Účastník (Participant)

Za mna palec hore, je to skvelé, lepšie ako spotiy :)

weritass
    Účastník (Participant)

tak ja som bol asi najvacsi pesimista co sa apple music tyka :D.. a nakoniec si to zatial idem viac ako spotify… dost presne sa to triafa do mojich potencionalne oblubenych pesniciek…
    paci sa mi ta jednoduchost… vybral som si co ma bavi a uz je to len o tom stlacit tlacitko play… nestaram sa
    na spotify musim kazdu chvilku hladat iny plalist lebo stary uz mam opocuvany

fakt jedina nevyhoda… tvl som student… 6 ecka mesacne to ma bude mrziet :/… ano ja viem su to 4 pivka… ale tie pivka chcem tiez! :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Čiže moj review:

Najlepšia vec od Apple od Jobsovej smrti cca. Alebo od čias predstavania Retina MBP.
    Totálny top, najviac uplne…vyber hudby …80% je viac než super.
    Redaktori sú naozaj skvelí …a už teraz ich milujem všetkých. Prave začal vysielať NYC čiže som uz počul vsetkych.

Beats1 najlepsie rádio.
    Žánrové playlisty sú taktiež úžasné pre každú príležitosť.

Jedine čo mi vadí, že iOS 8.4 mi trochu laguje, občas sekne hlavne pri browsovaní v Music…. Robí to aj Vám?? :O — snáď to doladia v ďalšom update.

Myslím, že dnes je dňom kedy sťahovanie hudby a aj pirátenie hudby utrpelo naozaj ťažkú ranu.
    Posunuli sme sa o krok vpred.
    Apple úspešne pokračuje v revolucionalizovaní hudobného priemyslu.

A verím,že Jobs sa konečne nemusí obracať v hrobe, ale dáva jeden veľký like.

majdy
    Účastník (Participant)

JFK: súhlasím s väčšinou, ktorou to sa mi písať nechce :D ale také tie lagy sem tam mám aj ja, hlavne pri tom prvom potiahnutí to cítiť často…. iPhone 5 ale no…

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

> JFK

Mne to lagovalo strasnym sposobom, dokonca aj z homescreenu som mal slideshow pri pustani hudby. Som este nevidel iOS takto sekat :( po restarte to ide v pohode zatial, musim poklopat

btw iTunes 12.2 uz je vonku konecne

JFK.
    Účastník (Participant)

majdy: no mne to robí na 6tke čiže hardware-om to nebude :)

iTunes ťahám ale ide to nejako pomaly, vlastne stojí to na 145 MB a nesťahuje ďalej velmi :D servery dostávajú svoje dnes asi opäť :D

majdy
    Účastník (Participant)

uff, tak potom to asi budeš musieť založiť zvlášť tému ako s Yosemite a chlapci v Cupertine sa rozhýbu ako naposledy, darmo macblog power :D

Ja ťahám už taktiež, mám však len 138MB, takže dúfam, že ťa predbehnem JFK :D

Dnes servery dostávajú zabrať ako pri major verzii :D

Edit: mám 168MB a vyzerá, že to nestojí keďže už 169 :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Jo už to mám :D
    Počúvajte, ako funguje iCloud Music Library?

Zapol som to na Macu a tvárilo sa že to chce uploadovať songy na server či čo ? :D to preco? :D teda som to radšej vypol… NEVERÍM ŽE TO CHCE UPLOADOVAŤ 40 GB hudby čo mam v iTunes …..

Otázka č.2
    Keď si pridám nejakú pesničku, ktorú si pustím z Apple Music alebo práve hrá niekde do svojho vlastného playlistu (aby som ju nemusel nabuduce hladat) prečo sa mi do toho playlistu neprida?

IkaruFunk
    Účastník (Participant)

Uz mam aj ja – zopar vizualnych zmien (plus nova sexy ikona samozrejme), pribudol novy font a je to o dost plynulejsie, nelaguje pri scrollovani albumov ako predtym

Ale nezobrazuje mi obaly zo streamovanej hudby v kniznici :(

JFK > malo by to fungovat identicky ako itunes match

majdy
    Účastník (Participant)

Práve dosťahovalo :)

To by som aj ja rád vedel ako funguje :D

Myslím, že uploadovať to bude len hudbu, ktorá nieje v iTunes Store, respektíve hudbu, ktorú máš na čierno prípadne ak funguješ spôsobom tagy off alebo stiahnutá hudba z youtube videa… :D

Otázka, keď som dal srdiečko na skladbu z rádia, kde to nájdem? alebo nenájdem a len ich tým usmerňujem akú hudbu mi bude navrhovať?

majdy
    Účastník (Participant)

IkaruFunk: jo, konečne plynulé scrollovanie albumov na retine, oh god, thanks! veľmi som v to dúfal…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 112 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.