proste to je len AKOŽE si predplatíš aj obnovenie zmluvy po tych troch mesiacoch, ale tak máš 3 mesiace na to, aby si to zrušil a aby ti nestiahli tych 6€.
@dfx
idem vyskúšať :D toho sráča už aj tak vobec nepoužívam, snáď ho neporazí
hatto: Mac AppStore mi už hlási upgrade na 10.10.4, ešte inštalovať nejdem (robím zálohy) ale možno po nainštalovaní 10.10.4 sa treba pozrieť znova do Mac AppStore a pozrieť sa, či nie je aktualizácia iTunes.
Like za tému pre JFK.
So Siri v našom jazyku súhlasím, radšej nech ani nieje a sústredia sa na univerzálny jazyk, pre všetkých to bude len a len dobre… Taktiež som skúšal siri pri Apple Music, funguje a nájde čokoľvek ako na keynote :)
Osobne sa taktiež už MUSIC nemôžem dočkať a posledné tri dni som sa moc tešil :)
Počúvam od šiestej – pol siedmej prakticky doteraz, či už Beats1 radio alebo všetko možné čo to ponúka. Kvalita je slušná.
Reklamy som nezaznamenal žiadne zatiaľ, maximálne oznámia pomedzi text bez prerušenia akéhosi rytmu v skratke, že služba je podporovaná americkým expresom či kým a podobne, ale to som počul za celú dobu asi dvakrát…
Taktiež niesom komerčný rádiový poslúchač, radím sa medzi ľudí, ktorý neznášajú komerciu a rádia a aj v práci som si rádio povypínal, či odpojil repráky :D
Hraná hudba ma ale milo prekvapila, vážne hrajú toho moc dobrého, je to ale subjektívne a rád si pričuchnem aj k inému žánru, takže to beriem ako plus, fakt asi tých 75% hudby čo hrajú za mňa je fajn. Takže ja som so službou zatiaľ spokojný a zvažujem jej predplatné, odpustím si mesačne jeden mekáč, keby že už mi to má ísť do rozpočtu tak, že zbankrotujem :D takže myslím, že cena je super vzhľadom na to čo Apple ponúka a aj nižšia ako u Spotify, ktoré je mimo MUSIC top :)
No neviem ako vy, ale ja som moc na chuť apple music nejako este neprišiel :(
Zdá sa mi to dosť komplikovane, a neohúrilo ma to aby som dal za to peniaze.. Zatiaľ spotify vyhráva bohužiaľ
tak ja som bol asi najvacsi pesimista co sa apple music tyka :D.. a nakoniec si to zatial idem viac ako spotify… dost presne sa to triafa do mojich potencionalne oblubenych pesniciek…
paci sa mi ta jednoduchost… vybral som si co ma bavi a uz je to len o tom stlacit tlacitko play… nestaram sa
na spotify musim kazdu chvilku hladat iny plalist lebo stary uz mam opocuvany
fakt jedina nevyhoda… tvl som student… 6 ecka mesacne to ma bude mrziet :/… ano ja viem su to 4 pivka… ale tie pivka chcem tiez! :D
Najlepšia vec od Apple od Jobsovej smrti cca. Alebo od čias predstavania Retina MBP.
Totálny top, najviac uplne…vyber hudby …80% je viac než super.
Redaktori sú naozaj skvelí …a už teraz ich milujem všetkých. Prave začal vysielať NYC čiže som uz počul vsetkych.
Beats1 najlepsie rádio.
Žánrové playlisty sú taktiež úžasné pre každú príležitosť.
Jedine čo mi vadí, že iOS 8.4 mi trochu laguje, občas sekne hlavne pri browsovaní v Music…. Robí to aj Vám?? :O — snáď to doladia v ďalšom update.
Myslím, že dnes je dňom kedy sťahovanie hudby a aj pirátenie hudby utrpelo naozaj ťažkú ranu.
Posunuli sme sa o krok vpred.
Apple úspešne pokračuje v revolucionalizovaní hudobného priemyslu.
A verím,že Jobs sa konečne nemusí obracať v hrobe, ale dáva jeden veľký like.
JFK: súhlasím s väčšinou, ktorou to sa mi písať nechce :D ale také tie lagy sem tam mám aj ja, hlavne pri tom prvom potiahnutí to cítiť často…. iPhone 5 ale no…
Mne to lagovalo strasnym sposobom, dokonca aj z homescreenu som mal slideshow pri pustani hudby. Som este nevidel iOS takto sekat :( po restarte to ide v pohode zatial, musim poklopat
Jo už to mám :D
Počúvajte, ako funguje iCloud Music Library?
Zapol som to na Macu a tvárilo sa že to chce uploadovať songy na server či čo ? :D to preco? :D teda som to radšej vypol… NEVERÍM ŽE TO CHCE UPLOADOVAŤ 40 GB hudby čo mam v iTunes …..
Otázka č.2
Keď si pridám nejakú pesničku, ktorú si pustím z Apple Music alebo práve hrá niekde do svojho vlastného playlistu (aby som ju nemusel nabuduce hladat) prečo sa mi do toho playlistu neprida?
Uz mam aj ja – zopar vizualnych zmien (plus nova sexy ikona samozrejme), pribudol novy font a je to o dost plynulejsie, nelaguje pri scrollovani albumov ako predtym
Ale nezobrazuje mi obaly zo streamovanej hudby v kniznici :(
JFK > malo by to fungovat identicky ako itunes match
Myslím, že uploadovať to bude len hudbu, ktorá nieje v iTunes Store, respektíve hudbu, ktorú máš na čierno prípadne ak funguješ spôsobom tagy off alebo stiahnutá hudba z youtube videa… :D
Otázka, keď som dal srdiečko na skladbu z rádia, kde to nájdem? alebo nenájdem a len ich tým usmerňujem akú hudbu mi bude navrhovať?