iOS 8.4 + Apple Music + Beats 1 Radio zajtra (utorok) launchuje!
No čo ľudkovia, tešíte sa? :D
zakladám tému, lebo táto stránka/fórum sa mení na totálny bazár a nič iné, príde mi to trochu smutné a už sa tu vôbec ani nebavíme ako kedysi :’-(
Takže, zajtra = download 17:00 CET
Beats 1 Radio začína vysielať od 18:00, pokial sú moje výpočty správne.
Potom píšte postrehy, bugy a glitche… dúfam, že update prebehne bez problémov teda :))
Nemalo by to byť spustene o 19:00? :D Sa mi vidí, že som niekde čital, že 2 hodiny pred tým ma byť vypustený von 8.4 :D
Osobne ma veľmi zaujima apple music, som zvedavý ako to zvládli a aké to bude :D momentálne občas používam spotify, ale nie predplatné len free službu a som s ňou spokojný, takže apple music už len zo zvedavosti ma zaujíma a už len kvôli tomu, že to je od applu.. :D ale bude musieť to byť mega super aby som za to bol ochotný platiť každý mesiac .d
Apple will be releasing iOS 8.4 at 8 AM on June 30th which includes the newly revamped Music app to support Apple Music. This is slightly earlier than the usual 10 AM release window. The change in scheduling seems to be in service of Beats 1, Apple’s worldwide radio station, which will start streaming from 9 AM on the same day.
teším teším, celý mesiac si šetrím tie 2 GB dát čo mám aby som sa mohol potom bavkať s apple music na cestách:D Neviete ako to bude s iTunes? dostane update a bude to ako spotify na OS X ?
No čo ľudkovia, tešíte sa? , Ja to mam na haku, tesil by som sa klasickemu iRadiu,/kde som si mohol upravovat obsah toho, co budem pocuvat/ ktore pre nas nebol Apple schopny spristupnit a musel som pouzivat US Apple ID, teraz to zrejme zrusia ..A nevydali CZ ani SK SIRI…
Skusal som aj Spotify a ine, ale pytam sa ze naco to je dobre? Radia nie som schopny kvoli reklamam pocuvat./A niektore ani bez reklam.Kupujem hudbu z iTunes store a staci mo to.
Dúfam, že Siri v SK/CZ ani nebude, lebo aj keby bola, tak to bude také tragické, že skor hanba ako úžitok.
Radšej nech pekne ladia anglicku verziu, veď dnes už anglicky vie každý a kto nevie, alebo s tym ma nejaký mentálny alebo morálny problem aby sa naučil, tak je proste debil no :D.
Reklamy su otrasne v rádiách dúfam že Beats 1 bude prvé rádio, ktore budem počúvať, lebo tiež žiadne doteraz nepočúvam.
Eddy:
Nemal by byť ten iTunes (12.2)update už dnes pred vydaním 8.4? :O
Môj otec sa v škole učil ruštinu :-D ale vďaka veciam ako anglické rozhranie, obchody s appkami (takmer) výhradne v angličtine, systémové hlášky v angličtine… už sa naňho čosi nalepilo a vie čiastočne preložiť nejaké tie veci a to k učebnici angličtiny ani nepričuchol :-D
a je to aj tým, že často sa ma pýtal čo znamená to a to slovíčko :-D keby ste videli ten pohľad, keď som mu raz povedal, že nech zoberie anglicko-slovenský slovník a naučí sa ho naspamäť :-D
mne je to jedno. Ja tu sluzbu platit aj tak nemienim a radio ma nezaujima. Kedze bude robene aby uspokojilo vsetkych, moj druh hudby aj tak velmi hrat nebudu. A JFK: Rytmusa ti tiez hrat asi nebudu :-(
Hudba > Nastavenia > Zobraziť Apple ID > časť Predplatné > Spravovať. Žiadna raketová veda páni.
Super, že niekomu napadlo založiť tému, je pravda, že v poslednej dobe už je z tohto fóra naozaj čistý bazár a človek pomaly nemá dôvod vracať sa sem, kým niečo nepotrebuje. Inak, stačila mi hodina a Spotify už je z iPhonu preč :-)
JFK Okej, ale nechápem prečo sa mám “zaradiť” ako platiaci keď to chcem vyskúšať. To mohli neako obaliť alebo aspoň pri tej trial verzí napísať že musíte kúpiť a potom máte 3 mesiace. Palec dolu som sa tešil ale asi kašlem nato.
nemusíš kupiť Pogo :D veď si to vypni a nebudeš nič platiť … to ide len o “renewal” zmluvy AŽ PO TEJ TRIAL verzii… takto sa ti to vypne 30. septembra
ak máš aktívny renewal, tak sa ti stiahnú 30.septembra 5,99€ a pôjde ti to ďalší mesiac… chapeš?
Počkaj :D trošku ne :D Lebo ked to dám ako 3 mesačnú tak ma to pekne prepne že zaplatiť a dá mi to že nemám kartu a mám zadať info o karte. Čiže mám tam dať kartu dať ako zaplatiť a ihneď zrušiť? dobre som to pochopil? :D
PS: pomalšie majiteľom iOS som krátko :D
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 112 )