Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 8.3
Práve vyšiel iOS 8.3. Tu sa môžete podeliť o skúsenosti s najnovším updatom. Aktuálne sťahujem na iphone 6 a iPad Air.
mal som nahodenu betu a bolo to uplne v pohode. Co ma hlavne prekvapilo bola vydrz baterie stupla na 11hod pouzivania na ip 6+
Uz mam nahodenu. Vyzera to fajn
Tak nahodené aj na iPade a aj na iPhone. Môžem len odporučiť. Badať zrýchlenie a výdrž sa bude testovať v najbližších dňoch. Emoji super spracovali. Konečne je to prehľadne.
Chcem sa spytat, mam teraz nahodenu 8.1.2 s jailbreakom. Tipujem ze budem musiet ist cez DFU a tak aktualizovat, ale musim najskor 8.2 a tak 8.3 ?
Automaticky ti nahodí najnovší iOS 8.3.
Aj Vám sa po aktualizácii zmenilo pôvodné pozadie na jasnejšie či sa mi to iba zdá ? :-)
Sa ti asi iba zdá. Alebo si si posunul posuvník jasu.
na iPhone zatiaľ všetko OK. ale na OSX iPhoto teda raidne po…
Tak a teraz iPhoto môžem vymazať? iPhoto library?
iPad Air 2 ok.. iPhone 5S ok… IPhone 6- prehrieva sa fest pri beznej cinnosti.. :/
macur, prehrieva sa po update?
na Macu sa iPhoto automaticky zmenilo na Photos a aktualizoval databáza.. Akurat nefunguje prehravanie videí z iphonu tak dufam že je to iba bug
IPhotos sa nezmenilo na Photos. Teraz su v osx oboje aplikacie.
Aha maš pravdu, tak iba v docku sa vymenili appky a tatkiež sa databaza konvertovala
Nechcem to prerieknut ale mam pocit, ze po tomto update pri mojom 4s vydrzim nejaky ten cas este
Cierne smajliky su? Alebo sede? Alebo take kapucinove? Aby som vedel ci aktualizovat hned, alebo pockat kym ich bude viac
Vlk : to vážne nejdu prehrávať videa z iPhone v Photos???
Už mi niektoré idú aj čo nešli a niektoré stále nejdu. Zjavne sa to ešte nejak stále konvertuje hoci už nič take nepíše
Tak chalani, čo s appkou iPhoto a jej knižnicou? Myslel som, že sa to vymaže automaticky a nebude sa s tým musieť hrajkať užívateľ.
JFK: kde si?! potrebujem ťa :D Prečo nejde zmeniť “key photos” pri defeaultných albumoch? (panoramy, videá,…)