iOS 8.1

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 8.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    bobo355
    Účastník (Participant)

Takze uz je vonku beta verzia 8.1 zmeny by mali byt nasledovne:

– moznost vybrat 4G 3G 2G – neviem ci to bude len u niektorých operátorov alebo to bude plosne spustene
    – ikona aplikacie vo widgetoch bude vacsia
    – aktualizovana ikona aplikacie ibooks
    – bude sa dat vypnut moznost diktovania v nastaveniach
    – malé zmeny v albumoch
    – zlepsena funkcia real time traffic v mapach
    – modra bodka, ktora oznacuje novo nainstalovanu funkciu bude vyraznejsia
    – zlepseny prijem Wifi
    – mal by tam byt aj skryty kod ktory by mal zabezpecit fungovanie touch ID na ipade

Chcel som to aj stiahnut z netu avsak viac to nejde ako to ide

re88ne
    Účastník (Participant)

Ach boze, to aby sa clovek bal aktualizacie ked nechce prist o data …

iFiko
    Účastník (Participant)

k tomuto si kde nasiel info pls? (moznost vybrat 4G 3G 2G – neviem ci to bude len u niektorých operátorov alebo to bude plosne spustene)

EdDy
    Účastník (Participant)
    iFiko
    Účastník (Participant)

jj toto som nasiel. nahodne az jeden clovek z brazilie to ma :D

iFiko
    Účastník (Participant)

takze podla info z fora to na Orange SK ide ale na Telekom SK nie

miskosvk
    Účastník (Participant)

zda sa mi ze Telekom tlaci na iphony svoj vlastny carrier update konfiguracny subor, ktory disabluje urcite nastavenia…a zrejme chcu aby mali ludia 3G/LTE :)

iFiko
    Účastník (Participant)

chcu to az tak ze dodnes sa dalo LTE aktivovat len na Happy pausal :D

miskosvk
    Účastník (Participant)

zaujimave je, ze mne na telekome v Ruzinove fungovalo LTE jeden den, a odvtedy o nom ani chyru ani slychu (mam podla seba naj..)

iFiko
    Účastník (Participant)

no lebo malo ist len na happy… mozno robili nejaky test. oddnes ale ide aj na easy kartach tak predpokladam ze aj na podla seba (ktory mam aj ja) tak skus vyp/zap telefon alebo reset sietovych nastaveni

Tomas Hyross
    Účastník (Participant)

mne neponuka aktualizaciu na 8.1 aktualne mam 8.02

MoRFi
    Účastník (Participant)

Lebo to je beta…

howoarang
    Účastník (Participant)

Vidím, že už máte prehriate mozgy z toľkých aktualizácií, noviniek a chýb, čo sa týka nového iOS 8 a nových iPhonov 6 a 6 plus.. chce to preto neakú vtipnú hádanku na odreagovanie sa:

Viete prečo sa prechodu pre chodcov hovorí “ZEBRA” ?
    Lebo ak tam zaparkujete auto, môžu Vám ho “ZEBRAT”

miroslavmilan
    Účastník (Participant)

Haha, no dobre ale spat k teme… zaujima ma hlavne ten 3G prepinac co maju vratit do nastaveni. Vedel by niekto otestovat, ci to funguje na O2? Neviem si predstavit, ze by operator s prakticky nulovym pokrytim LTE a biednym pokrytim 3G chcel mat tuto funkciu deaktivovanu, no potreboval by som to vediet na isto.

Lebo zjavne sa to riadi aj podla Carrier settings, podla toho co som cital tak niektori operatori to mali vypnute uz na iOS 7, ale na druhu stranu v iOS8 to Apple zjavne defaultne vypol globalne, aj pre operatorov ktori o to nemali zaujem. Vedel by niekto v skratke vysvetlit, ako vlastne funguje updatovanie Carrier settings? Je to sucastou updatov pre baseband chip, alebo je to uplne nezavisle a operator to vie na dialku aktualizovat vo vsetkych zariadeniach ak chce? A je to nastavenie v samotnom iOSe nadradene tomu, co je v Carrier settings, alebo ho iOS 8 len zacal ignorovat, resp. ho Apple naozaj vypol pre vsetky Carrier profiles? Vdaka.

scenic
    Účastník (Participant)

To vypinanie 3G a LTE ide aj na O2.
    Ale co je podstatne, konecne mi zas funguje telefon s mojou HF sadou v aute a aj baterka sa ukludnila….

howoarang
    Účastník (Participant)

S tym vypinanim 3G ma veru potesili, kedze aj ja mam O2 a v miestach kde travim vacsinu casu, 3G pokrytie O2 nema. Ale viacej by som si prial, keby sa dali zapinat mobilne data z rýchleho pristupu. Napr. miesto Airplane mode alebo uzamykania orientacie obrazovky by tam ten swich na mobilne data mohli dat.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nejaky telekomak ktory testoval 8.1 a moze potvrdit z prvej ruky ze ma vypinac 3G?

qwerty1
    Účastník (Participant)

Mna zas “potesil” Telekom, ze ako jediny operator to nema :D

eraserv6: Podla iphone.cz fora to Telekom nema :/ Treba ich asi bombardovat mailami.

qwerty1
    Účastník (Participant)

este niekto nejake skusenosti s 2G/3G/LTE? :D

bobo355
    Účastník (Participant)

Takze je vonku beta 2

ta obsahuje drobne zlepsenia, oparva bluetooth pripojenia a je tam pridaná podpora Apple Pay

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.