- This topic has 20 odpovedí, 17 hlasov, and was last updated pred 9 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 7 nepodporuje fake lightning káble
A tak je to spravne
Az tak spravne sa mi to nezda. Nabijat s 1m dlhym kablom je casto krat utrpenie a preto ludia (vratane mna) siahnu po neoriginalnom, dlhsom. Nabijavam aj s originalnym ale aj s fake. Sice nemam lightning ale este 30 pin ale aj tak..
ale tu ide o to, že Applom certifikované káble od 3rd party výrobcov fungujú, nefungujú čínske 1$ kópie, ktoré nemajú správne izolácie a môže ti zhorieť iPhone
Koli suntovej izolacii ti iphone urcite nezhori, skor je problem na strane mizernych nabijaciek, nie na strane kablov.
Ale inak schvalujem
apple uz 2m kabel robi ;)
1m vpoho, ale 75cm…
A taktiež existujú USB predlžovačky :)
ja mam v aute fake kabel z dx.com a malu belikn(asi) nabijacku do auta, napise ze je nepodporovane ale cely cas nabija dalej. alebo je problem iba v tom ze cez taky kabel nejde sync?
ano, nabijanie pojde, nemusi ist sync…
Morfi: tiez sa kabel v praci sprava rovnako, pripojim neorigo kabel k PC a nabijanie ide, dokonca ma pusti aj do iphone sa pozriet na fotky. samotny sync som neskusal.
co sa tyka beta7 hlasku o neorig. kabli zobrazovalo a pisalo ze nemusi fungovat spravne.
islo nabijanie aj sync. takisto ako s originalom, mozno to zacali / zacnu obmedzovat, ze sync nepojde.
potom bude treba pockat a nakupit z ciny opat aktualne kable :)
Mna to netrapi. Ja iba nabijam. Sync raz za cas cez wifi. Doma mam orig a v aute fake. Ale fak nabija pomalsie. Ale to uz aj pri iOS 6.
Co tak nakupit lacnejsie a Applom certifikovane kable, ktore si dovolim tvrdit, ze su mnohokrat kvalitnejsie ako originaly. Osobna skusenost s tymito: http://www.xmobil.sk/kable-iphone/668-yellowknife-synchronizacny-a-nabijaci-usb-lightning-kabel.html
nieco podobne som kupil v Nay a v ten isty den som to bol vratit. Mam iPhone 5 s iOS 8.2 a nefungovalo pripojenie k Macbooku, iTunes ho nerozpoznal, na display iPhonu vyskocilo oznamenie o necertifikovanom datovom kabli, a neslo ani nabijanie.
dost casto tu riesite take keketiny az strach :)
ani sa necudujem ked origo kabel stoji chorych 19€
Ja som kúpil v OKAY za 9,90 a ide v pohode. Nič nevypisuje a všetko ide tak ako má.
howoarang: Dolezite je ci ten kable ma MFI certifikat od Applu a to ten co si kupil ty zjavne nemal ked ho iTunes nevedel rozpoznat. Preto hovorim o kabloch, ktore su certifikovane.