- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
jo, vecer to byva, ale z vlastnej skusenosti, kedy to neni az take pomale, tak pred polnocou to ide o “nieco” lepsie :D no uvidime
19:00 nasho casu
Mame ešte pár hodín k iOS 7, tak ak máte chuť si pozrieť naše video o porovnávani iOS7 a 6, nech sa páči :) http://youtu.be/WJdM5B72TWw
Za každý koment, like a hlavne odber sme vďační!
EdDy: odporucam zohnat si bielu moosgummi ako protismykovu podlozku, telefony sa vam stale posuvaju po stole. Stativ na natacanie, ked sa niekto pozera na produkt a kamera sa stale hybe alebo zaostruje, stracate 50% pozornosti toho co prezentujete. Chcelo by to hovorit trochu pomalsie a mat to viacej nastudovane. Pocas celeho videa sa vam meni intenzita svetla, to by chcelo tiez fixnut. Pozadie v miestnosti, kde sa stretava stena so stropom aspon narovnat horizont. Najlepsie mat za sebou iba stenu. A nakoniec, menej mavat pre displayom produktu, potom to moze byt fajn. Za mna hodnotim 2 hviezdy za snahu z 5 hviezd.
Pre-release spoiler :)
Aplikacia Music/Hudba v zobrazeni Albums spaja albumy jedneho interpreta do jedneho zoznamu, deleneho pekne grafikou albumu vzdy hore.
ALE okrem toho, si najde interpreta na iTunes music store a automaticky prida jeho fotografiu, ako aj chybajucu grafiku albumu do zoznamu. Veeeery cool :)
Ked k nam dorazi iTunes Radio, nevidim jediny dovod, preco si nepredplatit iTunes Music Match.
iTunes 11.1 je vonku.
To delenie podľa albumov je také čo ja viem, keď si chcem pustiť pesničku z posledného albumu, tak musím skrolovať až dole… :(
ide aktualizacia na iTunes 11.1 ???? Stale mi na PC najde len 11.0.5
JFK daj link, ja mam len 11.1 betu 48…
11.0.5
Dnes je pre Apple a pre nas na urcity dlhsi cas zlomovy den..:)
Ale ved GM verzia je davno vonku a verim tomu, ze tam rozdiel medzi final a GM nebude velky, alebo ziadny, ako tomu bolo u starsich verzii. Takze to mozme pokojne nazvat zlomovy “tyzden” :)
Viem že to tu nepatrí ale len tak bokom. Kedy bude oficiálne Mavericks?
práve preto sa vás pýtam, či budete z GM robiť update na official keď tam nebude rozdiel vo verzií…
Skor som myslel official day..:)
11.1 nahrata :)
JFK: ak tam nebude rozdiel tak nie, :-)
už je vonku offiko … ipad 4G
je to tam :-)
zatial mi ziadne iTunes 11.1 nesvieti
JFK: ak tam rozdiel nebude, ani to nepojde zupdatovat, system totiz nic nezahlasi. Vsak ani nebude mat dovod.