iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    e-comm
    Účastník (Participant)

@Jozef Remen

>52 :DD

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tie male bodky boli uz v prvej bete tusim. MobiMaps a Flight Radar tiez s novym GUI

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

E-comm: Aspon pasivne by to slo, ked to zvladol moj foter ;)

Eraser: flightradar mam tiez ale tie zmeny su minimalne, na tak perfektnu funny app je to gui katastrofa

e-comm
    Účastník (Participant)

Chalani,

neodporucam az do zajtra robit restor IP upgrade/downgrade moze Vam zamrznut tel ako mne. Neda sa mi pohnut ani na iOS 7 ani na ios 6.1.4
    Ked sa aktualizuje vyhadzuje to error to iste pri restore DFU!!
    Pevne dufam, ze je to len problem toho, ze v apple pripravuju iTunes na aktualizacie.
    Ked nie, som v prdeli..

JFK.
    Účastník (Participant)

Problém určite neni na strane Apple, ale u teba…

McJobs
    Účastník (Participant)

Jozef Remen: Neviem co nadavas na Forstalla, nebyt jeho, iPhone mohol byt postaveny na linuxe a nie na OS X, a kozenka v kalendari bol Jobsov napad… Doteraz bol iOS po dizajnovej stranke krasnou mobilnou transformaciou OS X, nech nas Boh chran aby Iva nepustili do dizajnovania OS X, myslim ze jedny omalovánky stacia

majdy
    Účastník (Participant)

Peterson, samozrejme že o rok zažijeme toto isté, akurát sa budeme sústrediť nie na veľkú zmenu pri iOS, ale pri OS X a nech, takto to vypadá divne, nezjednotene, len dúfam, že to nebude prehnané a bude to stále vyzerať elegantne…

Jediný dôvod prečo to nezažívame teraz je, že Apple nestíha. Ľudia, ktorí pracovali na OS X boli poslaní na vývoj iOS 7 pretože sa nestíhalo, o rok sa OS X vzhľadovo určite zmení, už len preto, že končí rada X (10.9.0 Maveriks).

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Forstall neraz brzdil kopu veci, ktore iOS potreboval (a stale potrebuje) ako sol. Ved len notifikacie trvali ako dlho… Control center detto. Blokovanie cisiel atd.

2 zbytocne ikony namiesto 1 vo viacerych pripadoch (Camera + Photos, Music + iTunes – PRECO?!!!). Preco nemozem ist do albumov rovno po vyfoteni? Preco nemozem nakupovat rovno z Music? Naco 2 aplikacie na to iste?!

Ak bol doteraz iOS krasnou mobilnou transformaciou, tak som asi spadol z jahody. Falosne textury, gradienty, uff uff. Co sa tyka ikoniek v iOS 7, dokonca by som ESTE viac ubral. Jednoliate plochy, prec s prechodmi.

A ako som spomenul, za prebratie viacerych grafickych prvkov z iOS do OS X by som hlavy rozbijal. Kalendar, kontakty, Reminders fuj! Prec s tym humusom.

Este odfajcit 3D dock, bohuzial, v OS X 10.9 uz nefunguje defaults -no-glass ako v starsic OS X :( Snad to zmenia.

A ano, Ive ako sef celeho dizajnu HW aj SW BUDE so svojim timom robit na redesigne OS X a jeho prechode do dalsej generacie. Uz sa velmi tesim.

sairik
    Účastník (Participant)

preco camera aj photos ? pretoze ak chcem niekomu ukazat fotky, nebudem predsa zapinat kameru nie ? to da logiku … nezabudaj, ze system je zalozeny na jednoduchosti :) music detto ;)

neberte to tak tragicky a konzervativne :) zvyknete si :) ja som novenu dizajnu otvoreny :)

McJobs
    Účastník (Participant)

pozrem na sucasnu hlavnu obrazovku vidim ze to vychadza z OS X, stary dizajn bol original, textury a skeumorfisticke prvky na Retina displejoch pekne vynikli, Jobs nikdy nepripustil Iva do dizajnovania SW aj ked pri HW na nho nedal dopustit, asi vedel preco… Ak budu tie detske omalovanky predlohou na novy dizajn OS X, dakujem pekne.

Jedno co suhlasim, graficke prvky z iOS sa do OS X nemali preberat, je to neergonomicky nezmysel. Ta vycitana kozenka v kalendari vznikla na ziadost Jobsa ktory poskytol ako predlohu kozene sedadla zo svojho lietadla, tu si nevymyslel Forstall… on zdielal len rovnaky dizajnovy vkus ako Jobs, takze ak hovoris ze chvalabohu vyhodili Forstalla, skor mozes byt rad ze zomrel Jobs, kedze za Jobsa by ostalo vsetko po starom, jemu sa ta kombinacia cisteho HW od Iva a preplacaneho SW od Forstalla pacila.

JFK.
    Účastník (Participant)

posledná rada S.Jobsa adresovaná T.Cookovi :
    “NIKDY SA NEPÝTAJ, ČO BY SOM SPRAVIL JA, LEN SPRAV TO, … ČO JE SPRÁVNE.”

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

no, ja si myslim, ze v jednoduchosti a designovej cistote je krasa. Ak je nieco nutne zaplatat mnozstvom kriklavych textur, svedci to o bezradnosti designera – preplacane webdesigny budiz odstrasujucim prikladom.

Prirovnal by som to k jedlu – kvalitne cerstve suroviny ako zaklad, jednoducha kombinacia maleho mnozstva roznych chuti a spravna priprava.
    Na druhu stranu jedlo pripravene sposobom – dame toto, a este toto, a z mrazaku zoberieme toto a hento (fuj!!!), nadrbeme kecup a struhany eidam na zaver (nezabudneme na marhulu) – nuz, niekto to mozno zozerie, clovek co ma rad gastronomiu sa pozvracia a hodi „kucharovi“ (patlala patlala skor) tanier o hlavu.

iOS 7 mam a viem hodnotit. Je to vyrazny posun vpred nielen po stranke designu, ale aj funkcionality.

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

uz niekomu svieti update v telefone? ako myslim normalny update co je pre vsetkych :)

holo
    Účastník (Participant)

nie, podla mna to bude s casovym posunom oproti californii ako pri OS6 :)
    takze vecer stahujeme …

JFK.
    Účastník (Participant)

chalani čo máte GM, budete nahadzovať aj oficiálny release či si necháte GM?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

To stastnejsi stiahnu, predpokladam ale ze vacsina utrie hubiu, servery budu pretazene az hroza :)

Sairik: ides na to opacne, preco by som mal spustat Cameru kvoli fotkam. Spustim aplikaciu Photos predsa a dnes castejsie, rovno z lock screenu spustim fotenie.

A v pripade Music absolutne nedochadza k nejakej kolidacii funkcnosti.

Alebo aj iBooks by sa mali rozdelit na 2 aplikacie? Aj iTunes na Macu na Hudbu, Videa, music store, iOS App store, iTunes U, Podcasts a Manage iOS Device aplikacie samostatne? Trochu blbost ze? ;)

madaraszko
    Účastník (Participant)

Len pre info icloud uz je spusteny v novom dizajne :)

skvarka
    Účastník (Participant)

kedy sa dnes bude dať stiahnuť finálny ios 7?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

no na fore Macblogu sa to URCITE nedozvies :)

Az nastane ten cas, tak sa dozvies priamo v iOS

McJobs
    Účastník (Participant)

Po minule roky to bolo o 19:00 CET

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.