iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

Predychaj to :)

darker
    Účastník (Participant)

Ja som iOS 7 nemal v ruke vôbec, ale nerozumiem tým nešťastným vzdychom nad preberaním vecí z Androidu. Myslím, že je to rovnako životaschopný softvér, za ktorým je množstvo ľudí, ktorí tiež nie sú na hlavu padnutí a netreba byť zaslepení, že jediný patent na dobré riešenia majú vývojári z Applu.

babo
    Účastník (Participant)

Pozri sa ako tazko Steve predychaval, ze Android vykradol cely dizajn a sopsobo ovladania iPhone a mal pravdu. Apple bol vzdy dostatocny inovator na to, aby to spravil po svojom a perfektne. Keby priniesol z hladiska ovladania 4 zasadadne veci a jedna bola z Androidu… OK. Ale mne pride, ze vo vacsine pripadov spravil zmenu len aby bola a navyze je to este nasprosto okopirovane. To velky kredit nepridava.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Slovami pana farara: pi covina

A 4S airdrop dostat nemohlo z toho sameho dovodu, preco to nemaju ak starsie iPhony a iPady – jeho WiFi modul nepodporuje WiFi peer to peer. Je to hw obmedzenie, nie sw

A hura na 3x, ze cely skeuromorfizmus aj gradienty poslali do prec. Aj s Forestallom. Na trm grc sa nedalo kukat a za kalendar + kontakty v OS X 10.7 a 10.8 by som hlavy rozbil :)

Aplikacie budu poupdatovane sofort.

Mimochodom, nevie niekto o kvalitnej aplikacii na pocasie, s Accuweather ako zdrojom, vo flat designe, velmi simple (teplota a piktogram stavu pocasia hore, 1 farebna plocha, dole pocasie na dalsie dni) bez toho, aby mala udaje jak pre pilota lietadiel? Nejaka radarova mapa ma fakt nezaujima.

Nieco ako toto:
    http://www.behance.net/gallery/Weather-App-Outside-the-window/6864179

alebo:
    http://www.behance.net/gallery/MINIMETEO-for-iPad/4146415

Problem s minimeteom (jedina takato dostupna app asi) je ten, ze jeho zdroj dat stoji uplne za…

babo
    Účastník (Participant)

OK, to som uz dohladal, ze iPhone 4s nepodporuje Peer to Peer wifi. Budis. Nevravim, ze som uplny zastanca skeuromofirzmu, ale po hlaske ze ho posielaju prec som si tazko predstavoval, ze to bude tak zle.

Som si zabudol pozriet ako teraz vyzera iBook, v beta 1 este nebol preprogramovany a bol po starom.

a spat k casto otazok, stale nechapem, preco sa aplikacie musia killovat ako v Androide?? :)

majdy
    Účastník (Participant)

Jozef Remen a čo niečo takéto?

https://itunes.apple.com/sk/app/authentic-weather/id649202100?mt=8

Miestami vulgárne ale originálne minimalistické a simple to use :)

JFK.
    Účastník (Participant)

Ale výdrž baterky som čakal lepšiu :( od rána mám 25%

hatto
    Účastník (Participant)

babo: ibook sa (zatial) nezmenilo

eraserv6
    Účastník (Participant)

Mne sa vydrz javi lepsia ako u iOS6.
    42 hod./standby – 3 hod./pouzivanie = 63%

fanthomas4
    Účastník (Participant)

mňa hlavne štve, že AirDrop nefunguje medzi iOS a OS X

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Majdy: to som pozeral, na hlasky sa mozem vykaslat, chcem len prehladnych par udajov nie kydy :)
    A samozrejme, data source je problem. Accuweather ma pre nas bananistan najpresnejsie predpovede a najviac miest, vratane hornej malikovej :)

Baby: nechapem, co sa musi killovat? Vsak to ti nikto nenuti, iOs si vie spravu aplikacii ustrazit sam, to “killovanie” je skor o tom, aby si pri prepinani nemal taky dlhy zoznam appiek. Ale rucne to vobec robit nemusis, iOS VIE co ma zabit ak to dlhsie nepouivas

Ad iBooks aj iWorks: ano, tu este musia urobit nove gui.

JFK.
    Účastník (Participant)

@eraserv6
    A to si dal s iPhone 5 so zapnutým 3G a WiFi?

~iBooks a iWork appky dostanú update podľa mňa buď v stredu alebo do konca týždňa :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Wifi stale zapnute, 3G zapinam len vynimocne

JFK.
    Účastník (Participant)

to bude tým, poznám zopár ľudí čo nemajú internet v iPhone, čož je dosť paradox, ale budiš… tam baterka drží oveľa lepšie ako mne (alebo ostatným s netom…)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ale ja internet v iphone mam :-). 3G zapinam iba ak si chcem pozriet nieco na webe, pre notifikacie vhatsapp a prezretie mailov v pohode staci aj EDGE :-)

e-comm
    Účastník (Participant)

Zda sa mi to, alebo je baterka pri iOS 7 GM pruser..pri bete 6 to bolo lepsie ako u 6.1.4 Mate s tym tiez skusenost??

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Mame :)

Baterka ziadny problem, vsetko v cajku. iPhone 4S, iOS 7 GM nainstalovany cez iTunes s Alt/option klikom na Update a vyberom IPSW na disku. Ziadny restore, ziadne DFU.

Vypnuta autoregulacia jasu, Background app refresh a v Privacy > localization services okrem vyhladavania tel. Siete, kalibracie kompasu vypnute vsetky systemove sluzBy pouzivajuce GPS

Tudiz nic, co by som nemal vypnute uz v iOS 6.

e-comm
    Účastník (Participant)

@Jozef Remen
    cim to moze byt?

JFK.
    Účastník (Participant)

Vypol som teraz ten Background app refresh aj lokalizáciu pre Wi-Fi networking, ktorú som mal zapnutú a uvidíme :)))
    -ináč autorguláciu jasu by som si nechal rád zapnutú (aj keď nefunguje ako má úplne), myslíte chalani že to žerie baterku? to je hovadina no nie? …nemá to moc vplyv, či?

e-comm
    Účastník (Participant)

@JFK caves

ako si vypol Background app refresh aj lokalizáciu pre Wi-Fi networking ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.