jou jou, súhlasím s chalanmi… je to pomalé a uvedomujem si to, že proste musím čakať… čo sa mi na iOS 6 nestávalo :(( a keď niečo fakt rýchlo potrebujem tak ma tie animácie už aj zopárkrát nasrali…
IOS 7 – strasne sa mi zapacil ako system, ale som zvedavy na upgrade..obsahuje to spustu chyb, kazdy den objavujem nieco nove..
Akurat som sa pobavil na app pocasie: pozrem na cas vedla teploty a na slovensku je o 5 minut menej ako v rejkijaviku … :DDD
mna by zaujimalo ci sa neak zmenit ci sa neda pridat na tu “listu” ktora sa vysuva z dola kde je rychle zapatie wifi atd zapinanie mobilnych dat
a este jedna otazka nemali ste niekto problem s bleskom? na iphone 4 ci zapnem auto zapnuty alebo vypnuty blesk nikdy nebleskne za mozno 50 fotiek sa mi stalo raz ze nahodne bleskol
ked spustim whatsapp a potom ho vypnem (home b), tak efekt zobrazenia ikon prebehne omnoho pomalsie ako pri ostatnych aplikaciach (fcb, calc)…
Stava sa to i vam? Je to uplne viditelne, zatial jedina app pri kt som to postrehol je whatsapp…
Ak by sa vam to pri kazdej dialo tak pomaly, tak chapem, ze sa stazujete :)
Pri zavreti urcitych apps je animacia taka ako pri odomknuti, pri inych dosadnu ikony akokeby naraz a rychlejsie. Ak si myslel to tak som si to vsimol aj ja a netusim preco.
JFK, teoreticky ano, ale kopa ludi BEZ iPhone pouziva prave WhatsApp. Co trosku nechapem, kedze Viber ponuka aj volanie a WhatsApp planuje spoplatnenie.
Anyway, vdaka aspon za WhatsApp, konzervativni Nokiaci moc moznosti ako komunikovat bez predrazenych SMS nemaju – co by mi nevadilo, skor mi to vadi ked komunikujem ja s nimi :)
v poslednom case sa mi stava ( po poslednej aktualizacii) ze ked mi pride sprava,telefon zapipa,rozsiveti sa displej. ked vsak chcem na spravu odpovedat (na zamknutej obrazovke potiahnem prstom cez spravu do prava) telefon sa ako keby “restartuje”.
mesto toho aby sa otvorili spravy a odpoved, objavi sa mi logo apple na displeji a nabehne normalny lockscreen. musim odomknut a appku na spravy otvorit rucne.
Na iPade mini to ide celkom svizne, dokonca lepsie ako na mojej iPad 3. Mozno to bude retinou, neviem, tusim ze CPU maju taky isty aj ked si to nepametam presne. Kazdopadne mam problem s iOS7 a konkretne iPad mini so sparovanim belkin keyboard case, takze ak pouzivas nejaku klavesnicu, radsej by som si pocital ci s tym nie je problem.
Pokial ti zalezi na rychlosti a odozve systemu tak ostan na iOS6, animacie na iOS7 su pomalsie a pre rychlejsie prsty to moze zacat casom vadit a ist na nervy.