Inac mne osobne sa zlepsil prechod na iPade z aplikacii na homescreen, animacia uz neni taka trhana. Mate to podobne ako ja, ci zas mam len nejake prilisne ocakavania? :D
skuste si otvorit prehliadac a napiste “translate” :-D akoze som chcel pisat translate.google.com no nedopisem to nikdy :-D safari padne :-D ale iba pri tejto stranke
sairik, to som si tiež všimol hneď po update, pokiaľ si na mobilnej stránke ide, ak ideš do desktopovej verzii tak to padne, možno chce Apple odrezať užívateľov od služieb Google :D
Mne sa vcera prvy krat dostal do ruk iOS7 nazivo. Konkretne v iPhone 4. Co sa tyka mojich dojmov, tak su prekvapivo pozitivne. Najprv som si myslel ze ten system je naozaj jak omalovanka, ale nie je to vobec take zle. Navyse, aj ked to bolo na 4ke, nelaguje to az tak ako som si myslel (nie ako 4.2.1 na 3Gcku). Skusal som vselijake mozne ficury a fungoval celkom solidne, reakcie neboli az take spomalene. Normalne sa telefon da pouzivat. Bateria mi isla sice dolu pred ocami, ale neviem to porovnat so starsim iOS lebo uz je to vyse roka co som mal iPhone naposledy. A s mojim Note 2 sa to ani z daleka neda porovnavat (baterka s prehladom 3 dni).
Par veci co som si vsimol:
1. dialer sa spusta priiiilis dlho na to aku trivialnu funkciu ma
2. Ked locknem iPhone, najprv sa objavi cierna obrazovka a az po sekunde zhasne podsvietenie displaya. To neviem naco
3. Ikonka hodin ukazuje presny cas :-)
Zaver:
Na svoj iPad mini si to pre istotu aj tak nedam :-D
Vsimli ste si aj vy, ze ked si nieco nastavite v ios 7 v nastaveniach a ked z nastaveni vyjdete a pouzivate IP dalej nastavenia sa zmenia na povodne??
Vsimol som si ze takto blbne nastavenie mriezky vo foto, nastavenie v centre hlasenie (mail upozornenia…) , rovnako aj ked chcete v nastaveniach vyblokovat reklamu a date obmedzit tak vas to hned jodi bez ulozenia nastavenia na default plochu.
Napriklad sa mi niekedy aj same zapnu mobilne data..
vcera som nahodil iOS7 na iphone 4 ale tak mne to az take uplne zufale nepride ako pisali uvidim este cez tyzden ked snim budem robit viac ale zatial mi to pride celkom v pohode
nejdem citat vsetkych 21 stran, takze sa mozno nepytam ako prvy –
mate aj vy problemy s ipadom, ze ked zavriete smartcover tak sa nezhasne? resp. aj ked ho necham polozeny bez zavretia tak ostane rozsvieteny
-animácie su nahovno dlhé, treba čakať.. mali by byť rýchlejšie.
-facebook ešte by chcel trochu doladiť a to že musím mať messenger nainštalovaný extra k FB appke aby som mal správy je fakt trápne lebo ešte ani není optimalizovaný pre iOS 7
-safari sa mi nepači vyhľadávanie ani tak celkovo
-iMessage blbne, niekedy nepošle správu ako iMessage, ale ako sms alebo ju neodošle vobec — to bude riešiť 7.0.3
ohladne toho messengera, ak vojdem do chatu a vyskoci ze spravy boli presunute a mam nainstalovat mesenger, tak jednoducho nato kliknem, hodi ma to do appstoru no a nasledne ho vypnem bez instalacie :) vuala a chat je zasa povodny :) nenainstalujem ho urcite nikdy, kedze citam ze sa medzi tym ma clovek stale prepinat … fail podla mna
nechapem, vzdy ked ma hodi do FB na chat, tak mi vypise, ze si mozem stiahnut messanger, dam Cancel a idem do sprav. Ziadny Appstore som v zivote neotvoril kvoli tomu.
Inac tie animacie niekedy seru aj mna, hlavne pri unlocku, castokrat sa mi stane, ze na druhy raz sa mi podari na nieco kliknut.
A nielen pri unlocku. Pri mazani fotiek tukam pravidelne dvakrat na to iste, pri control centri dva krat na wifi, BT, otacanie obrazovky… Po odomknuti sa dostanem do control centra mozno na piaty krat.
Esteze appky v zlozke sa daju otvorit pocas dobehu animacie lebo to by uz asi bolo na slucku.
Fakt nechapem v com je taky problem trochu tie animacie zrychlit alebo povolit reakciu displeja aj napriek dobehu.