- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
Baterka po nejakom tom case pouzivania new ios 7 vyzera ze vydrzi rovnako ako pri ios 6. Co ma vylozene potesilo je control panel! ;)
Tak ako napisal odklizec, kazde gesto je nutne vykonat 2-3 krat kym sa chyti. Rozum sa mi zastavuje ze to panom z apple vobec nevadi
Tak tak, to vadí aj mne, tie animácie mohli byť o pár milisekúnd rýchlejšie. Hlavne mi to vadí v multitastingu a home screen a priečinkoch. Ale vadí mi aj neplynulá animácia pri imessages. Mohli by to zrýchliť aspoň aby užívateľ cítil pocit zrýchlenia pri update a bugy snáď opravia čo najskôr. Používané na iPhone 5.
otazocka ohladne hudby, pri nano6th som bol zvyknuty na moznost “prelinania” pesniciek … ios 6 to nemal, no nevidim ani v ios 7 … alebo sa pletiem ? dik :)
4s ma burst mod?
Ted uz ano. Ale samozrejme ne tak rychly jako 5 a 5s. Kazdopadne, dokud se drzi spoust, telefon seka fotky jednu za druhou.
ale v mensej kvalite
nie, v rovnakej kvalite :-)
no hej sekol som sa, myslel som v aplikacii camera+ , tam to de rychlejsie no s mensim rozlisenim
no to ano, 4S robi burst. Ale je okresany – nevyberie automaticky najlepsiu fotku ako na 5S s tym, ze ostatne je mozne zmazat jedinym kliknutim. Proste ich rachne za sebou do albumu
chudak 4s na to nema cas, ma co robit aby spracoval tie snimky – niekedy ten “burst” spravi 3 za sekundu, niekedy ma problem spravit 1 :-)
Je dostupna aktualizacia ios 7.0.2
v podstate nic neriesi
v podstate bypass pass codeu je vlastne nic pre teba? :D
Aktualizacia by mala riesit problem s preniknutim do IP cez Touch ID a taktiez by mal byt dorieseni problem s preniknutim do aplikacii IP cez uzamknutu obrazovku..
Benne, ak passcode nepoužívaš, tak to je nič :)
Riesi problem s vybijanim baterie, ak mate slovensku lokalizaciu. Ale iba za podmienky, ze mate madarsku klavesnicu s bulharskym akcentom.
majdy podla mna to je nieco… Ci teraz ked sairik a ty nepozuivate passcode, tak ten upgrade nic neriesi, lebo vam osobne netrieska vodotrisk z iphoneu? :D Alebo vam nevydrzi baterka na 100% cez noc, ale ubudne na 99.89% a to treba reklamovat, to neni normalne :D hahaha
tak cez noc bateria padne o 5% … no ale umna to je sposobene tym ze emaily na cloude mam na push a gmail na fetch 15 min :)
Ahojte vsimli ste si ze ked mate iphone v anglictine tak datum na lockscreen je po slovensky a taktiez v messages su datumy v slovencine.