Ake mate nazory na iOS 7 GM? Mne to ide omnoho lepsie ako predchadzajuce bety. Paci sa mi ten nový vzhlad, funkcie, no co musim vytknut je, ze v porovnani s iOS 6 je v 7 velmi slaby zvuk zvonenia. Aj ked si nastavim klasicke vyzvananie, co bolo aj v 6, tak tu je to omnoho slabsie.
tak som nahodil GMko cez Update (a cez iTunes). Nie Restore, ale Update s podrzanym option klavesom.
Vsetko ostalo zachovane ako bolo, vratane muziky – akurat appky sa posunuli kvoli Facetime ikone. Zatial skoro hodnotit, ale po par telefonatoch, hrani si s vynovenym GUI, nastavovani zvonenia a pazvukov bateria drzi ako pribita na 100 %.
Voci prvej bete je to nebe a dudy, GUI vyzera uz seriozne, dokonca aj okruhle tlacitka vo Phone app nie su kostrbate :)
Oh zabudol by som, iOS 7 vyzaduje pre synchronizaciu zatial neuvolnene iTunes 11.1, ak nemate Mac, nemozete pouzit ani beta verziu, ktora pre Windows nie je.
Tudiz, ak synchronizujete svoj iPhone/iPad s pocitacom a nie do iCloud, nebudete moct vykonavat synchronizaciu a zalohovanie, kym nebude iTunes 11.1 aj pre Windows.
S tou vydrzou baterie plne suhlasim inak tie animacie su tak isto pomale ako aj pri prvych betach a tvrdil som ze to nie je bug ale vlastnost a do vydania GM sa to nezmeni. Niektori ma tu za to chceli kamenovat tak ich tymto pozdravujem.
Som na vazkach ci si ju nechat alebo spat na iOS6 bo po vydani pre verejnost uz downgrade nebude mozny.
Tie pomaly dobiehajuce ikony po odomknuti alebo zavreti appiek mi dvihaju krvny tlak inak ziadne vaznejsie vyhrady nemam.
no ja ziadne zasekavanie animacii nevidim. A to som na plynulost GUI VELMI haklivy, ak robim web s CSS3 animaciami tak ladim a ladim kym to nie je dokonale :)
A ako som napisal vyssie, co sa vydrze baterie tyka, necitim zasadny rozdiel. Ale vypol som autoupdate dat v aplikaciach.
Netvrdim ze animacie sekaju, su plynule ale na moj vkus pomale. Ak chcem rychlo po odomknuti otvorit hocijaku app tak nereaguje pokial si posledna ikona nesadne na svoje miesto. Pri iOS 6 je po odomknuti vsetko pripravene na pouzivanie, ani nestacim presunut prst. Pri iOS 7 proste musim pockat kym si to vsetko neposada.
eraserv6: animacie vies vypnut, niekde som to videl myslim.
mne pride jedna vec nelogicka – preco v aplikaciach 30-ich stran je vsade stary design klavesnice?
a este to pozadie na skupinu aplikacii (sedy zaobleny stvorec) strasne skarede, to mohli aj krajsie vymysliet
hatto: nevies presne kde tie animacie vypnut?
suhlasim s tým starym zobrazovanim klavesnice u niektorych aplikaciach a takisto s tým zobrazenim skupiny aplikacii, nie je vidno potom, co je naokolo, ktore zlozky atd..
Vcera so si vsimol, ze pri 7 blbne camera, napr pri panorame mrzne ta sipka a velmi zle sa foti proti slnku, foto vyjde uplne tmave , zda sa mi ze 6 fotila lepsie..mate s tym tiez skusenost??