iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 361 až 380 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    e-comm
    Účastník (Participant)

Ako na 6 kroku co tam pise?

nikol298
    Účastník (Participant)

No teraz som sa dostala že 7z7… a čaká na použitie zmien a skonči možem ho tak nechať aj hodinu a uvidím čo s tym ďalej

e-comm
    Účastník (Participant)

To by malo trvat chvilu. Ked uzavrie 7 krok zobrazi sa jablko. Potom daj synchronizovat este raz
    Ak by to nezabralo, zopakujeme instal iTunes. Mne to tiez od ios 7 chvilami blbne.

nikol298
    Účastník (Participant)

nezáleži to aj počtu pesničiek ? Viem že to su asi mierne blbe otázky ale pre mňa to je španielská dedina…. No ešte sa to načítava… ale stále mi to nedá prečo sa to po inštalacii IOS7 celé zblblo…. ja ty pesničky v tlf mám len zapnem jednu a zrazu sa to všetko posuva dalej a začne sa prehravať jedina ktoru mam zakupenu

nikol298
    Účastník (Participant)

Takže stále otazka ITUNES MATCH

e-comm
    Účastník (Participant)

To ci su to blbe otazky to neries, tu si na fore,mozes sa pytat vsetko comu nerozumies a btw mnohi maju podstatne blbsie..
    nerozumiem, co ci zalezi od poctu pesniciek??
    iTunes match mas zapnuty v Itunes?
    Len ta poprosim, davaj vety tak aby mali vyznam a aby boli lahsie prelozitelne :DD

nikol298
    Účastník (Participant)

Nie itunes match som vypla respekt. nemam ho ani len zakupeny …. No lebo stale som na kroku 7 a načitava sa to

e-comm
    Účastník (Participant)

tak cakame

nikol298
    Účastník (Participant)

Ja mám s tym viacero problem jak prve chcem vyriešit toto, len ešte jedna vec že ja mam kanadsky app store a na tom 25centov charge a tym padom mi nejde zmeniť krajina

nikol298
    Účastník (Participant)

No len dufam že sa dočkame :D

e-comm
    Účastník (Participant)

ako dobijas kred resp platis kartou SK alebo USA?

e-comm
    Účastník (Participant)

samozrejme ze sa dockame :D toho ze predas iphone a mac a kupis zajtra nokiu a hewlet packard …

nikol298
    Účastník (Participant)

No ja ked som bola v Kanade tak to po mne nepytalo žiadne udaje na kartu takže ju tam nemam ani len registrovanu… asi jedine že si ju tam zaregistrujem a kupim niečo a miniem to

e-comm
    Účastník (Participant)

to ti nejde v nastavenia konta zmenit krajinu ??

nikol298
    Účastník (Participant)

Nie píše to že musím minuť peniaze najskor, ale zastavili sme sa na kroku 7 :/

e-comm
    Účastník (Participant)

mozes mi poslat printscreen?
    men.in.usa@gmail.com

nikol298
    Účastník (Participant)

Jasne idem ti to poslať

e-comm
    Účastník (Participant)

nepostrehol som asi , mas MAC ??

JFK.
    Účastník (Participant)

:D to čo za chat :)) Nikol koľko máš rokov? :P

odklizec
    Účastník (Participant)

Tak jsem vcera updatnul svuj 4s. Vzhledove je novy ios takova omalovanka pro deti, ale nejsem zasadne proti. Bylo by fajn mit na vyber nejakou dark temu. Akorat trosku bloudim v settings ;) Prijemne prekvapilo, ze oproti puvodni informaci (jeste porad visi na Apple UK strance), 4s fotak nakonec dostal filtry a burst mod! Novy multitasking nahled a ukoncovani apps potesilo, stejne tak usporadani fotek podle lokaci a casu. Control Center vylozene potesil. Nepotesil redesign notifikacniho okna, kde widget s pocasim nahradila textova informace s docela malym fontem. Stabilita zatim OK, baterka jeste nevim. Co se tyka rychlosti, tezko rict, je to asi nekdy kapanek pomalejsi nez iOS6? Nekdy musim provest gesto dvakrat, nez se chytne. Ale casteji to je na prvni pokus. Manzelce na 4ku to ale asi nedam.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 361 až 380 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.