iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    nikol298
    Účastník (Participant)

@e-comm

nahraté pesičky mám ;) Jednoducho sú šedé, jedina pesnička mi ide ktoru mam zakupenu zo storu…. tie čo mam postahovane nejdu

JFK.
    Účastník (Participant)

Nikol lebo ich tam fyzicky nemáš, musíš dať synchronizovať hudbu v iTunes ešte raz :)
    Pripoj iPhone a pozri či máš zaškrtnutú sync all songs a daj sync s iPhone :)
    Zrejme keď si robila update iTunes 11.1 sa ti to tam pozmenilo

nikol298
    Účastník (Participant)

Práveže ich synchronizujem po 50krát a nič blbne to… nemôže to byť itunes match ?

bakosmi
    Účastník (Participant)

Apple zas nic nevie spravit poriadne, neviem preco pri podrzani v control centre neotvori nastavenia danej veci… to by sme asi chceli moc :-) zapinanie avypinanie mobilnych dat detto.

e-comm
    Účastník (Participant)

@nikol298

Prepac ;)
    iTunes match kludne vypni. Vymaz cely zoznam daj ich vyhladat este raz a synchronizuj

nikol298
    Účastník (Participant)

@e-comm

Vymazať zoznam v tlf, alebo v itunes ?

e-comm
    Účastník (Participant)

Chalani a dievca ;)
    Kde sa dajú nahlasovať bugy z IOS 7?

e-comm
    Účastník (Participant)

Nikolka v iTunes ;)

nikol298
    Účastník (Participant)

@e-comm

Jednoducho, v tlf ich mám ale su šedé nejdu prehrať jedina ktorá mi ide je tá ktorá bola zakupená v store, či len nnei potreba itunesmatch, a ešte jedná vec dá sa v itunes vymazať celý zoznam a nahrať nový playlist a skusiť to tak synchro. ?

nikol298
    Účastník (Participant)

@e-comm

No tak to je potom iná, teraz otázka ja to z toho zmazať :D Ja to normálne vzdávam, pre mna bola denná rutina to synchronizovať maximalne a mala som pokoj, ne to takéto kraviny čo stále vymyšlaju

e-comm
    Účastník (Participant)

Ved to ti pisem.. Ak mas v compe skladby ktore chces nahrat tak si zoskup do jedneho priecinku a daj vyhladat nanovo media. Sa ozrejme ako prve vymazes cely zoznam skladieb v itunes. Ked zi ich vypise v itunes prepnes sa do iphone v hudbe zaskrtnes synchronizovat a vpravo dole spustis pouzit

nikol298
    Účastník (Participant)

Dobre vymazala som celý zoznam, a dala som nahrať nové mediá, skusím to ešte raz zosynchronizovať…

nikol298
    Účastník (Participant)

Len sa obávam, že to aj tak nepomôže… a nový itunesmatch ??

e-comm
    Účastník (Participant)

Ako ich zmazat??
    Kliknes v itunes kniznici mysou na hociktoru slladbu a v hornej liste otvoris ,,upravit,, dam zvolis oznacit vsetko a potom este raz ,,upravit,, a zadas vymazat

nikol298
    Účastník (Participant)

Zmazené ich mám jako zas nejaké zaklady, jako tak zvládam za tie roky :D … Len z toho nového IOSU som sprostá po pravde znechutená ale snád si zvyknem, jako keď si to na macu aktualizujem tak vždy neni problém len sem tam ten itunes štrajkuje ….

e-comm
    Účastník (Participant)

Mas mac alebo win?

e-comm
    Účastník (Participant)

Piseme s oneskorenim potom sa nam krizi chat :DD

nikol298
    Účastník (Participant)

Dala som to znovu synchronizovať a uvidím… Lebo jak sa hore načítava tak vždy na 6 kroku sa to stopne a nič ….

e-comm
    Účastník (Participant)

Itunes mas verziu 11.1?

nikol298
    Účastník (Participant)

Hej mám ju aktualizovanú a od vtedy to blbne …

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.