- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
nahraté pesičky mám ;) Jednoducho sú šedé, jedina pesnička mi ide ktoru mam zakupenu zo storu…. tie čo mam postahovane nejdu
Nikol lebo ich tam fyzicky nemáš, musíš dať synchronizovať hudbu v iTunes ešte raz :)
Pripoj iPhone a pozri či máš zaškrtnutú sync all songs a daj sync s iPhone :)
Zrejme keď si robila update iTunes 11.1 sa ti to tam pozmenilo
Práveže ich synchronizujem po 50krát a nič blbne to… nemôže to byť itunes match ?
Apple zas nic nevie spravit poriadne, neviem preco pri podrzani v control centre neotvori nastavenia danej veci… to by sme asi chceli moc :-) zapinanie avypinanie mobilnych dat detto.
Prepac ;)
iTunes match kludne vypni. Vymaz cely zoznam daj ich vyhladat este raz a synchronizuj
Chalani a dievca ;)
Kde sa dajú nahlasovať bugy z IOS 7?
Nikolka v iTunes ;)
Jednoducho, v tlf ich mám ale su šedé nejdu prehrať jedina ktorá mi ide je tá ktorá bola zakupená v store, či len nnei potreba itunesmatch, a ešte jedná vec dá sa v itunes vymazať celý zoznam a nahrať nový playlist a skusiť to tak synchro. ?
No tak to je potom iná, teraz otázka ja to z toho zmazať :D Ja to normálne vzdávam, pre mna bola denná rutina to synchronizovať maximalne a mala som pokoj, ne to takéto kraviny čo stále vymyšlaju
Ved to ti pisem.. Ak mas v compe skladby ktore chces nahrat tak si zoskup do jedneho priecinku a daj vyhladat nanovo media. Sa ozrejme ako prve vymazes cely zoznam skladieb v itunes. Ked zi ich vypise v itunes prepnes sa do iphone v hudbe zaskrtnes synchronizovat a vpravo dole spustis pouzit
Dobre vymazala som celý zoznam, a dala som nahrať nové mediá, skusím to ešte raz zosynchronizovať…
Len sa obávam, že to aj tak nepomôže… a nový itunesmatch ??
Ako ich zmazat??
Kliknes v itunes kniznici mysou na hociktoru slladbu a v hornej liste otvoris ,,upravit,, dam zvolis oznacit vsetko a potom este raz ,,upravit,, a zadas vymazat
Zmazené ich mám jako zas nejaké zaklady, jako tak zvládam za tie roky :D … Len z toho nového IOSU som sprostá po pravde znechutená ale snád si zvyknem, jako keď si to na macu aktualizujem tak vždy neni problém len sem tam ten itunes štrajkuje ….
Mas mac alebo win?
Piseme s oneskorenim potom sa nam krizi chat :DD
Dala som to znovu synchronizovať a uvidím… Lebo jak sa hore načítava tak vždy na 6 kroku sa to stopne a nič ….
Itunes mas verziu 11.1?
Hej mám ju aktualizovanú a od vtedy to blbne …