- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
e-comm: súhlas. po tomto sme volali 5 rokov, a keď to príde darmo, ľudia si na to nevedia zvyknút :)))
Trochu ma stve ta baterka pri prezerani safari..percenta idu dole pred ocami, a to ani neriesim videa..este som si vsimol maly bug, ked mate pustenu hudbu a zamknuti obrazovku a mate skladbu napriklad na 10.34 min otvorite ip a hudbu a skladba sa automaticky vrati na inu minutaz..cize nepokracuje tam kde bola pri zamknutej obrazovke ;)
@bavy
Chce to podla mna cas..je to obrovska zmena a je asi prirodzene ze sa jej vela ludi / customer branilo
ja sa jej nebranim ani nato nenadavam, len si neviem zvyknut ze to tam je 3 rokoch uzivania.
Jasne, je tam dost zmien! Ked som system videl prvy krat zapovedal som sa ze aktualizaciu nespravim tak sa mi to nepacilo! Teraz som z toho uplne nadseny ;)
Len tak btw, nezlepsil sa aj signal??
Prečo by sa mal zlepšiť signál? :D
a preco by sa nemal? iOS 7, tak ako vzdy okrem updatu systemu prinasa aj update basebandu, teda firmware 3G casti.
@jozef remen
Suhlas, maval som pri zapnutom 3g 3 palice na sig a teraz mam plny..
No tak neviem, podľa mňa kým nepostaví Orange nové vysielače moc sa to nezmení :D
~Osobne žiadna zmena čo sa týka signálu :)
aj vy mate novy FB v cestine ? kde sa to do prdele da prepnut ? ak nie SK tak aspon EN , dik
Ak máš iPhone v EN, mal by si mať aj FB…
Ja mám naopak, nejak slabší signál sa mi zdá. V praxi to nijak nepozorujem, ale ešte som snáď na sedmičke ani nemal vyplnené všetky krúžky :D
A baterka je zdá sa slabšia, chalani, koľko Vám nabíja iPhone 5 povedzme z 0 na 100% cez elektrickú zásuvku?
Baterka je slabšia Majdy … Neviem koľko sa nabíja ale keď si na 3G v Safari tak je to na plač :D
Ako ide na ipade 2, stiha, alebo nie. Skusil to uz niekto nahodit, naň? Oplati sa to vobec ak tam vacsina novych funkcii aj tak nie je podporovana.
prepol som jazyk v telefone na EN a FB naskocil tiez EN, prepol som na SK a FB ostal EN … kde je problem ?
Prosím vas velmi pekne, mam taky problem po aktualizaciu iosu 7 mi nejde prehrať ani jedna pesnička prečo ??
Chalani,
Kde sa dajú nahlasovať bugy z IOS 7?
Sairik, veď si nechaj EN, nemusíš to mať po slovensky :D nemáš 10 rokov …
sairik: v slovenčine je iba FB Messenger, FB samotný nie