iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 301 až 320 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    enko
    Účastník (Participant)

mam problem s pocasim :( nezobrazuje sa mi v centre hlaseni, pritom v lokalizacnych sluzbach mam pocasie zapnute, samozrejme iOS 7, neviete co s tym ?

culi7
    Účastník (Participant)

Sebastián2108 podarilo sa? ako to ide na IP4?

Griel
    Účastník (Participant)

Zdavim, nevite nekdo jak omezit pocet emailu? Na IOS6 slo nastavit poslenich 50 na IOS7 to nevim nikde najit.

Diky

shadower
    Účastník (Participant)

no ja som cital zeby mali byt 2 …pride mi to strasne svetle takze by som to uvital …

lordsoft
    Účastník (Participant)

Prave som sa hral s ip4 a je to jedna velka tragedia. Totalne to trha/seka.. na 4S to bezi super, ale na stvorke je to tragedia :-\

eraserv6
    Účastník (Participant)

DFU alebo OTA?

lordsoft
    Účastník (Participant)

DFU

Rizoto
    Účastník (Participant)

Na iPade nezobrazuje ci som na 3G sieti alebo iba na EDGE, tento update je z pohladu UI katastrofa ako sa da spravit downgrade na veziu IOS 6.1

Tomas128
    Účastník (Participant)

este niekto so skusenostou z iphonu 4???

culi7
    Účastník (Participant)

Vyzera to tak ze na iphone 4 sa to neoplati nahodit. Ja mam 7cku na ipad4 a niekedy sekne. Hm.

iVanesku
    Účastník (Participant)

Ja neviem ci ste taliani ci co robite s tymi telefonmi ale X rokov instalujem a nie je ZIADNY PROBLEM. Mam to na i5 od vcera a absolutne bez problemov detto na i4 absolutne bez problemov. iPad bez problemov. Ak pokracujem dalej tak mam napr Vistu 4 roky nainstalovanu bez problemov (bez jedinej reinstalacie), 7micku detto a to nie som ziadny odbornik.
    Ale za starych casov boli problemy pretoze som instaloval somariny ako podaktori majtri tu. A potom to bol sami reinstal.
    Takze tymto chcem povedat, ze v telefone nie je problem!

bloko
    Účastník (Participant)

ani v iOS

Crossman
    Účastník (Participant)

Ja som to hodil na iPhone 4 a absolutna spokojnost :-)… Ale sto ludi sto chuti.

lordsoft
    Účastník (Participant)

iVanesku – ten ip4 nie je moj, viem len, ze tam je milion appiek a nie je tam jailbreak. Tie efekty sekali ako svina. Oproti mojmu 4Sku katastrofa. A bez jailbreaku fakt netusim ake “somariny” sa daju na iphone nainstalovat..

Anopheles
    Účastník (Participant)

Tiež som chcel na iPhone 4, ale po tomto článku som si to rozmyslel… Je tam porovnanie časov spustenia základných funkcií na ip4 IOS6.1.3 vs 7 …skoro dvojnásobné :(
    http://arstechnica.com/apple/2013/09/new-lease-on-life-or-death-sentence-ios-7-on-the-iphone-4/

e-comm
    Účastník (Participant)

Popravde, co hovorite na novy iOS?? ;)
    Z mojho pohladu uzasny krok do predu..krasne, jednoduche, ciste, prehladne. Registrujem drobne bugy ale verim ze casom sa to dotiahne do poriadku.
    Mate nejake nove vychytavky ??

sairik
    Účastník (Participant)

podla mna katastrofa aj na 4s … je to presne ako s hrami, nieje 30fps ako 60fps :) sekat mozno neseka ale neje to take svizne ako by sa od iphonu predpokladalo :)

dnes to hodim na svoj i5, ale myslim, ze tam to bude super

bawy
    Moderátor

Design hodnotím veľmi kladne, hoc som bol spočiatku kritický..načo si ale neviem zvyknuť a vyslovene mi vadí je ikona fotiek, kalendár a rolovacie “sloty” ktoré sú po novom extremne úzke = nepraktické. Ostatné je veľký krok vpred. A teším sa čo pribudne na ľavú stranu od 1.obrazovky

jigga1411
    Účastník (Participant)

Funky: panorama background bol vo finalnej verzii odstraneny kvoli zahlcovaniu RAM pamete.
    Mam iP4 a mam z toho zmiesane pocity. Baterka mi pride rovnaka, niektore veci idu pomalsie ine zase sviznejsie. Ak chcete silou mocou upgrade chodte do toho. Ak chcete aby ostal telefon rovnako svizny v zakladnych funkciach ostante na iOS6.
    Ja si osobne stale neviem zvyknut na Control Center a chyba mi rychly pristup do Hudby ktory bol na lavej strane multitaskingu v iOS6, kedze z control centra sa priamo do Hudby ist neda.

e-comm
    Účastník (Participant)

Ten control panel je podla mna absolutna pecka..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 301 až 320 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.