Ja neviem ci ste taliani ci co robite s tymi telefonmi ale X rokov instalujem a nie je ZIADNY PROBLEM. Mam to na i5 od vcera a absolutne bez problemov detto na i4 absolutne bez problemov. iPad bez problemov. Ak pokracujem dalej tak mam napr Vistu 4 roky nainstalovanu bez problemov (bez jedinej reinstalacie), 7micku detto a to nie som ziadny odbornik.
Ale za starych casov boli problemy pretoze som instaloval somariny ako podaktori majtri tu. A potom to bol sami reinstal.
Takze tymto chcem povedat, ze v telefone nie je problem!
iVanesku – ten ip4 nie je moj, viem len, ze tam je milion appiek a nie je tam jailbreak. Tie efekty sekali ako svina. Oproti mojmu 4Sku katastrofa. A bez jailbreaku fakt netusim ake “somariny” sa daju na iphone nainstalovat..
Popravde, co hovorite na novy iOS?? ;)
Z mojho pohladu uzasny krok do predu..krasne, jednoduche, ciste, prehladne. Registrujem drobne bugy ale verim ze casom sa to dotiahne do poriadku.
Mate nejake nove vychytavky ??
podla mna katastrofa aj na 4s … je to presne ako s hrami, nieje 30fps ako 60fps :) sekat mozno neseka ale neje to take svizne ako by sa od iphonu predpokladalo :)
dnes to hodim na svoj i5, ale myslim, ze tam to bude super
Design hodnotím veľmi kladne, hoc som bol spočiatku kritický..načo si ale neviem zvyknuť a vyslovene mi vadí je ikona fotiek, kalendár a rolovacie “sloty” ktoré sú po novom extremne úzke = nepraktické. Ostatné je veľký krok vpred. A teším sa čo pribudne na ľavú stranu od 1.obrazovky
Funky: panorama background bol vo finalnej verzii odstraneny kvoli zahlcovaniu RAM pamete.
Mam iP4 a mam z toho zmiesane pocity. Baterka mi pride rovnaka, niektore veci idu pomalsie ine zase sviznejsie. Ak chcete silou mocou upgrade chodte do toho. Ak chcete aby ostal telefon rovnako svizny v zakladnych funkciach ostante na iOS6.
Ja si osobne stale neviem zvyknut na Control Center a chyba mi rychly pristup do Hudby ktory bol na lavej strane multitaskingu v iOS6, kedze z control centra sa priamo do Hudby ist neda.