- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
FilipHreus : Samotna rychlost ok ale dobeh animacii katastrofa. Pre mna su animacie pomale a musim na vsetko klikat dvakrat kym sa dostanem dalej, nici ma to :)
Mne na iPade 2 bezi vsetko plynulo a svizne. Dizajn osviezujuci
Po 7 hodinach nervov konecne je to nadherne uzasne som velmi prekvapena vsetko slape krasne pozadia a zvuky aplikacie ficia ocenujem aj heslo na pin takze 100 bodov
Ako mám chápať to heslo na pin? Veď heslo na vstup do ipadu alebo IP je odjakživa nie?
Ked si stlacis to horne tlacitko tak sa ti rozsvieti obrazovka das odomknut a nato mi vyhodi zadajte pin zadam pin ktore som si vybrala a sz potom ma to pusti do menu
Chápem. Ja to mám aj v iOS 6 :) a mala to aj iOS 5….. (uzamykanie heslom)
AHojte, neviete kde je k stiahnutiu manual k IOS7?
nemate nikto problem s push hlaseniami na niektorych aplikaciach ?
Tomas128 vcera som to nahodil na 4 a zvlada to v pohode. akurat neviem najst pocasie appku :D
edit: uz som ju nasiel :)
chyba mi rychly pristup k pocasiu, tak ako predtym. inak je system svizny a nastastie tam su aj dobre vychytavky.
to pocasie na ipad nie je
rec je o iPhone
ou sorry. na ipade zrusili fotoramik ?
nj nie je tam. ved pustis prezentaciu priamo vo Fotkach.
nema to mat 2 farebne schemy ?ta svetla/biela mi lezie na nervy …
da sa to zmenit ?kde prip. ?
inak na 4ke ide svizne, len appky sa nacitavaju dlhsie asi o s
Ešte niekto s IP4 a kladnou skúsenosťou nech to môžem s kľudom nahodiť :)
ja ho akurát nahadzujem na IP4…za 30min. to bude hotové…dám vediet.
ok. dikes. Ide mi hlavne o funkčnosť kalendára kedze ten pouzivam najviac a celkovo rychlost.
neviem ci to bolo aj v iOs 6 ale hodiny maju pohyblive rucicky v ikonke :))
shadower: dve farebne schemy ma WindowsPhone, iOS7 ma biele sterílne prostredie s neonovymi ikonkami kde boli odstranene ikonicke prvky iPhonu ako posuvnik slide-to-unlock, CoverFlow, alebo cvaknutie pri odomykani…
cauko vie mi niekto poradit. Dal som si vcera do iphone 5 ios 7 a chcem si nastavit panaramu na home screen ale nejako mi to nefunguje. Pojdem do nastaveni najdem aj panoramu aj to nastavim len sa mi to nejako neotaca :) nema s tym niekto skusenosti? dakujem