- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
Zatial najkrajsie prerobene GUI na iOS7 je Navigon, fakt to cumim
No dufam ze coskoro na to budu aj zebraky a xbmc
pri snahe o update cez itunes (iPhone 4) som skoncil v recovery mode, nejde ani restore ani tinyumbrella – exit recovery, co s tym?
ok, restore sa mi podaril, avsak som zase v recovery mode, avsak uz na 7.0, kedze ikona itunes a kabla je nova..
update 3: restore sa podaril, aktivacia zatial nie :/
WOW, parada.
Akurat pri iP4s seka trochu spotlight a ako tu uz niekto spominal, animacia prostredia je taka trochu spomalena, ale inak super.
Logika spotlightu je super, nemusi sa clovek vraciat do lava, na druhej strane mi teraz chyba nieco na mieste byvaleho spotlightu. Mohli by tam dat nejaku tajnu plochu na heslo.
Fasa ficurina v Appstore > Near Me
Design je fasa
iTunnes radio na ip4 nefunguje, skoda :/
ludia prosim vas ako si mam nastavit pocasie do centra hlaseni diki
Nastavenia -> Telefon … blokovanie … znamena to, ze sa konecne daju dat tel. cisla / kontakty do blacklistu?
Steve ano, je to jedna z novych veci.
EXE, itunes radio funguje zatial len US co su zatial info…
Uz aby bol vydany zebrak
Aká je rýchlosť a dobeh animácií v porovnani s iOS 6??? iP5
Na iPade 2 je system znacne spomaleny a ten design mi tiez vonkoncom nevyhovuje. Pre mna sklamanie. Skoda.
je moznost upravit intenzitu vyzvanacieho tonu pri budiku?
zdravím…chcel som si na mojom IP4 aktualizovat softwar na ioS7 cez itunes… itunes mi ukazalo že je dostupný nový software ios7 lenže dá sa aktualizovať iba cez novú verziu itunes… nová verzia ITUNES 11.1 ….tak som ju stiahol a nainštaloval….lenže teraz mi vobec nechce pripojit iphone,,ukazuje mi že “Aplikácii itunes sa nepodarilo pripojiť k tomuto iphonu.Vyskytla sa neznáma chyba (10xE8000003).
vie mi niekto poradiť čo mám urobiť?
Ďakujem.
ludia viete niekto zhodnotit iOS7 na iphone 4 (ci to zvlada, plynulost, vydrz baterky)
Zdravim Vas, nemate niekto nahodou problem pri aplikaciach WhatsApp, gmial, sofascore a inych ze ked si ich otvorite vyskoci vam okno “Pre pouzitie Push hlaseni sa pripojte k iTunes – WhatsApp hlasenia mozu zahrnat upozornenia, zvuky a odznaky ikon” … Pripojil som aj mobil k pc a iTunes ale nic sa nestalo…
Mam pocit ze sa odozva casom zvysila na iPade 2 mozno potreboval cas na zaindexovanie suborov alebo nieco podobne. No na vzhlad om si este nezvykol, pripada mi to strasne androidacke fuj
mna by zaujimalo, co znamena modra bodka na lavo pri aplikacii, po update to mam skoro na vsetkych, ked otvorim danu app, potom ta modra bodka zmizne. celkom rusivi element.
V rocnom prehlade kalendara nie su zobrazene ziadne udalosti okrem aktualneho dna, fuj toto je tu na co potom. Babraci.
a neviem ked hovorili o flat designe, preco settings, appstore, messages, atd maju gradient a evokuju i tak priestorovost, napr. najviac settings ikona, to predsa nieje flat design
iPhone 4s – použivanie=pohotovostny rezim. Tiez sa to niekomu stalo? Updatnute cez itunes.