iOS 7 final

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 final

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 261 až 280 (z celkového počtu 463 )
  • Autor
    eraserv6
    Účastník (Participant)

Zatial najkrajsie prerobene GUI na iOS7 je Navigon, fakt to cumim

bakosmi
    Účastník (Participant)

No dufam ze coskoro na to budu aj zebraky a xbmc

Common
    Účastník (Participant)

pri snahe o update cez itunes (iPhone 4) som skoncil v recovery mode, nejde ani restore ani tinyumbrella – exit recovery, co s tym?

ok, restore sa mi podaril, avsak som zase v recovery mode, avsak uz na 7.0, kedze ikona itunes a kabla je nova..

update 3: restore sa podaril, aktivacia zatial nie :/

iUser
    Účastník (Participant)

WOW, parada.

Akurat pri iP4s seka trochu spotlight a ako tu uz niekto spominal, animacia prostredia je taka trochu spomalena, ale inak super.

Logika spotlightu je super, nemusi sa clovek vraciat do lava, na druhej strane mi teraz chyba nieco na mieste byvaleho spotlightu. Mohli by tam dat nejaku tajnu plochu na heslo.

Fasa ficurina v Appstore > Near Me

Design je fasa

EXE
    Účastník (Participant)

iTunnes radio na ip4 nefunguje, skoda :/

sokac
    Účastník (Participant)

ludia prosim vas ako si mam nastavit pocasie do centra hlaseni diki

Anonymný
    Neaktívny

Nastavenia -> Telefon … blokovanie … znamena to, ze sa konecne daju dat tel. cisla / kontakty do blacklistu?

Benne
    Účastník (Participant)

Steve ano, je to jedna z novych veci.

EXE, itunes radio funguje zatial len US co su zatial info…

bakosmi
    Účastník (Participant)

Uz aby bol vydany zebrak

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Aká je rýchlosť a dobeh animácií v porovnani s iOS 6??? iP5

Rizoto
    Účastník (Participant)

Na iPade 2 je system znacne spomaleny a ten design mi tiez vonkoncom nevyhovuje. Pre mna sklamanie. Skoda.

baltazar
    Účastník (Participant)

je moznost upravit intenzitu vyzvanacieho tonu pri budiku?

Sebastián2108
    Účastník (Participant)

zdravím…chcel som si na mojom IP4 aktualizovat softwar na ioS7 cez itunes… itunes mi ukazalo že je dostupný nový software ios7 lenže dá sa aktualizovať iba cez novú verziu itunes… nová verzia ITUNES 11.1 ….tak som ju stiahol a nainštaloval….lenže teraz mi vobec nechce pripojit iphone,,ukazuje mi že “Aplikácii itunes sa nepodarilo pripojiť k tomuto iphonu.Vyskytla sa neznáma chyba (10xE8000003).

vie mi niekto poradiť čo mám urobiť?
    Ďakujem.

Tomas128
    Účastník (Participant)

ludia viete niekto zhodnotit iOS7 na iphone 4 (ci to zvlada, plynulost, vydrz baterky)

janer
    Účastník (Participant)

Zdravim Vas, nemate niekto nahodou problem pri aplikaciach WhatsApp, gmial, sofascore a inych ze ked si ich otvorite vyskoci vam okno “Pre pouzitie Push hlaseni sa pripojte k iTunes – WhatsApp hlasenia mozu zahrnat upozornenia, zvuky a odznaky ikon” … Pripojil som aj mobil k pc a iTunes ale nic sa nestalo…

Rizoto
    Účastník (Participant)

Mam pocit ze sa odozva casom zvysila na iPade 2 mozno potreboval cas na zaindexovanie suborov alebo nieco podobne. No na vzhlad om si este nezvykol, pripada mi to strasne androidacke fuj

iUser
    Účastník (Participant)

mna by zaujimalo, co znamena modra bodka na lavo pri aplikacii, po update to mam skoro na vsetkych, ked otvorim danu app, potom ta modra bodka zmizne. celkom rusivi element.

Rizoto
    Účastník (Participant)

V rocnom prehlade kalendara nie su zobrazene ziadne udalosti okrem aktualneho dna, fuj toto je tu na co potom. Babraci.

iUser
    Účastník (Participant)

a neviem ked hovorili o flat designe, preco settings, appstore, messages, atd maju gradient a evokuju i tak priestorovost, napr. najviac settings ikona, to predsa nieje flat design

peto01
    Účastník (Participant)

iPhone 4s – použivanie=pohotovostny rezim. Tiez sa to niekomu stalo? Updatnute cez itunes.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 261 až 280 (z celkového počtu 463 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.