- This topic has 462 odpovedí, 81 hlasov, and was last updated pred 11 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 final
Mne ro ukazuje ze sa to bude stahovat 7 hodin sa na to asi vyprdnem
Preparing Update, asi 5% od konca uz asi 20 minut :D iP4S
hotovo vyskusane,,je to super, tahajte ked sa vam to da….
Shazam vydal update
na iphone 4 ide ok a neseka ale stare ikony neaktualizovanych aplikacii vyzeraju smiesne :)
Majdy:
Twitter je super! ;)
Som maximalne spokojny. Vsetko bezi ako hodinky a o 10 az 30% rychlejsie ako v 6.1.3. Zvykol som si az za 5 minut. Mam milion otazok, ale urcite budu zodpovedane v najblizsich dnoch.
Mne akurat instaluje :)))….som zvedavý :)
pri úvodnom nastavení som vypol lokalizačné služby a nastavilo mi to automaticky časové pásmo Cupertino. Keby si to nevšimnem, tak ráno zaspím :-)
Kokos to je nekonecne kolko vam to stahovalo? Mne uz 3 hodiny a furt nic
Bielymacko : mne to stiahlo za 8 minut :D…….Slovanet 100/40 mbps :D
Mne asi tak hodinu len na zaciatku to 3 krat padlo potom pisalo ze zo bude stahovat 6 hodin no postupne sa to menilo a uz ficim na 7
Mne chyba 30% a nejde to dalej uz mam nervy
u mna to zlyhalo na instalacii, update sa sice stiahol ale akonahle dam v telefone instalovat, po chvili overovania instalacie vypise ze momentalne nie je dostupna, oh:/ tak asi az rano teda
Chalani ide Vam normalne aktivovat?Mne pise ze sa ho nepodarilo aktivovat, ako keby bol blokovany a pritom on nie je blokovany ani nic !:O
To je bezny problem pri kazdem ios releasu. Jsou zkratka pretizene aktivacni servery. Proto nikdy neinstaluju hned prvni den. Copak jde o zivot? ;)
servery su pretazene, uvedomte si to ludia!!!
Nikde nie je porucha, ani v aktivacii, ani v instalacii. Proste sa to NEDA v tuto dobu. Vela ludi pripojenych na servery so systemom a na autorizacne servery.
Uvedomte si prosim, ze na svete je uz skoro 1 miliarda iOS uzivatelov. Ak co len 500 milionov z nich riesi update na iOS 7, ZIADNY server taketo zatazenie neznesie!
No dobre jozef nemusis nas poucovat nie si jediny co to tu pise oki?
1miliarda iOS uzivatelov? Sa mi nechce verit. Skor 1miliarda iOS produktov. Uzivatelov bude podstatne menej.
iphone už beží, ipad asi až zajtra. Stiahnute za cca 30 min