IOS 6

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #424039
    Štefan94
    Účastník (Participant)

    Ahojte, mám taký čudný problém. Mám iphone 6plus ale vôbec nie som sním spokojný, doteraz som mal menšie telefóny. Vôbec mi nesedí operačný systém, tým nemyslím celý IOS, ale iba tieto nové aktuálizácie, čím je to novšie tým to seká viac, lagguje…
    To sa mi zdá trochu divné že na novom zariadení (iPhone 6plus) musím vypnúť lebo je to celé zalagované.

    Touto cestou by som sa vás chcel spýtať, že ak si kúpim iPhone 4s z druhej ruky, je nejaký spôsob downgradnúť ho na ten starší IOS? Myslím IOS6. (Ano viem že sa to dá aj na novších zariadeniach, resp. videl som to na YT, ale v tých časoch keď som prechadzal z androidu na iphone “fičali” iPhone 4 a 4S na staršom IOS a vtedy som si ho veľmi oblúbil). Aby som velmi neobkecával, som zvedavý iba na to či sa to vážne dá dať naspať na starší IOS, a či sa to dá používať.

    Som zvedavý na vaše názory:)

    #424091
    dfx
    Účastník (Participant)

    nie

    #424195
    majdy
    Účastník (Participant)

    Nerozumiem, ako je možné, že je niekto zvyknutý na menšie telefóny, a napriek tomu si rovno kúpi iPhone 6 PLUS – najväčšie čo Apple ponúka, nechápem…

    #425144
    Štefan94
    Účastník (Participant)

    dfx – a tento spôsob? https://www.youtube.com/watch?v=WRvhCGF9RTI

    majdy – prečo? mal som všetky typy, od iPhone 4 až po 6plus, čiže mal som aj 5ku, 5S. Ale pointa je celkom v inom nie vo velkosti, aj ked mi to trochu vadí ale zvykol by som si. Ale preboha tie aktualizácie, čím dalej tým je to horšie!! Áno znie to blbo ale už som sa rozhodol, predám iPhone 6plus, a zoženiem si 4S so stabilným IOS6.

    Ešte by som sa rád spýtal že ak si kúpim čistonový iphone 4S, aký v tom bude IOS?

    #425208
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Števo sorry, ale si zdrogovaný či čo ti je?

    #425219
    Štefan94
    Účastník (Participant)

    Niesom, prečo si to myslíš?

    #425227
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Vyzeráš.

    radšej ti nič nepíšem, lebo by som musel použiť slová, ktoré by sa zrejme nie každému páčili…??

     

    #425255
    Štefan94
    Účastník (Participant)

    Nemusíš hneď použiť vulgarizmi :) a druhá vec čo také som napísal že by si hneď chcel nadávať? To že sa vrátim späť k iPhone 4S? To že čím novší IOS tým to seká viac a viac?

    #425714
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Urob restore cez DFU najlepsie bez obnovy z poslednej zalohy. Neexistuje aby iPhone 6 sekal a lagoval, u mna to ide bez jedineho seknutia. Nieco tam mas zle

    #425743
    majdy
    Účastník (Participant)

    To je úplne jedno, že si vyskúšal všetky, práve to nahráva tomu, že keď si zvyknutý na malé displeje a nadávaš na veľké, tak ako si môžeš dobrovoľne kúpiť niečo tak obrovské? Pritom máš na výber iPhone 6, ktorý je rovnaký a veľkosťou v pohode…

     

    iPhone 4S mal iOS4.

    V žiadnom prípade by som ale ten systém už nechcel, nielen že vypadá zle, ale aj funguje zle. Ak máš ale doma či v okolí len windows a ďalšie podobné blbosti v štýle androidov, tak ti to môže byť jedno – až na ten vzhľad.

    #425899
    Sharky
    Účastník (Participant)

    Ja Štefana uplne chapem. Momentalne mam iPhone 5s s iOS 9.1 ale v pivnici mam odlozeny iPhone 4s s iOS 6 v stave ako novy a veru casto rozmyslam ze si prehodim SIMku a zacnem ho pouzivat. Jednoducho ten feeling pri iOS 6 bol uplne niekde inde a za vyse dva roky pouzivania iOS 6 (od 3GS po 4s) som mal menej bugov a padov aplikacii ako teraz za mesiac.
    Samozrejme velka nevyhoda iOS 6 je nekompatibilita s mnohymi aplikáciami a to je jediny dovod preco este “trpim” iPhone 5s.

    #426442
    Štefan94
    Účastník (Participant)

    Sharky – nepredáš to? :P

    Rozmýšľam nadtým že ak sa to nedá downgradnúť tak si kúpim nový iPhone 4S, lenže všade udavajú iný IOS, myslím na každej stránke je iné písané. Nerád by som vyhodil 300eur za 4-5 ročný iPhone, že ked to rozbalím a zapnem bum IOS7.
    Nad týmto rozmýšlam:
    http://eshop.mobilpc.sk/obchod/action/productdetail/oc/1690822/product/apple-iphone-4s-16gb-black-md235cs-a-eu.xhtml

    Btw ďakujem vám za príspevky a názory :)

    #426669
    iTuxx
    Moderátor

    zistis to aj podla krabice. Ked budes kupovat, na obrazku bude taky iOS ako je v zariadeni. Nove 4S maju aj novy iOS (nie zrovna 9, ale 8 ano)

    #427859
    dfx
    Účastník (Participant)

    Štefan94: nikto nezaruci, ze ten sposob bude fungovat. Jedina moznost je vyskusat. Napriklad kupit cez eshop a vratit, ak to nepojde.

    #447421
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    myslim, ze ludia si radi nahovaraju, ze nieco v minulosti fungovalo lepsie. Nefungovalo. Ked zoberiem nieco do ruky s iOS 6, vidim ake to nie je dobre.

    Skratka to iste, ako si ludia radi nahovaraju, ako za komancov bolo dobre a lacno. Ze mali nizke platy a z 1 platu si mohli kupit realne menej ako dnes nevnimaju, vsak rozok bol za 1 korunu.

    Co sa tyka iPhone 6 plus, tam fakt nechapem, preco si niekto kupi lopatu a potom nadava. Aj 6tka je lopata, od dobrej velkosti to ma daleko.

    A co sa noveho iOS tyka, nemam ziadny problem. Jedine ten, ze uz nemam iPhone ale dumb phone. Uzasna zmena, ako clovek zrazu vnima svet okolo seba a nezije v matrixe :)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.