iTuxx : Keby boli hacktivovane nechcel by od nich iphon vlozit orig. SIM kartu.
S Custom FW nikdy nerestornes pristroj pokial nie je v Pwned DFU pretoze im vyskoci chyba 1600!
Kedze tu niektori pisu ze sa im restore podaril, logicky ho museli mat v Pwned DFU ale na 100% asi nie je aktivovany ked pyta originalnu SIM.
Vyssieuvedenym postupom by si zarucene svoje iphony rozchodili za cca 20 minut a nemuseli by za styri dni polozil stovky otazok:-)
Viktoria keby si bola chlap tak ti na to nieco napisem:-))).
Takze ANO skus moj stotisickrat overeny postup za ktory rucim ze je 100% funkcny a mnohokrat uskutocneny na viacerych iphonoch :-)
cize kartu mi neodblokuje len pojdem ako IPOD?
da sa nieco s tym spravit….kua
predomnou isiel o2 na mojom phone a teraz moj orange nejde a telefon bol ze vraj kupeny v orange
Viktoria, moc bych se netesil. Apple proti unlocku pracuje uz 5 let a tech der je cim dal tim mene a postupy k neautorizovanemu unlocku (ale i JB) jsou cim dal tim silenejsi ;) Nehlede na to, ze temer pokazde se tim odpali nejaka funkcionalita (gps, wifi, …) a nasledujici verze iOS tu cestu k unlocku zase zavre. A nemoct si updatnout mobil je dost k vzteku rekl bych? Odhlidnout od bezpecnosti, nova funkcionalita vzdycky potesi a kdyz ma clovek neofic. unlock, muze si casto nechat zdat uplne, nebo na dlouhe mesice. Byt tebou prodam a poridim si nejaky mistni, treba i o generaci starsi. Za ty nervy a problemy to fakt nestoji parat se s locknutym telefonem.
Pred 18-timi mesiacmi som niekde cital ze unlock na novu verziu BB “coming soon”.
Odvtedy je mrtvo a po unlocku zostala len cierna diera.
Predaj svoj iphon, doloz nejake bubaky a kup si neblokovany pretoze podla mojho odhadu SW unlock uz nikdy nevyjde
A aj ked vyjde, tak potom zas to dopadne u niekoho ako teraz. To ked niekde citate ze unlock coskoro pisu iba pre ludi co si to chcu precitat. Nikto zadarmo nebude sediet rok nad kodmi aby nieco odblokoval.
No ved nevadi. Mne ta telefonovanie staci aj nokia. Skoda no..apple sa fajne chrani teda. A pokial ide o to aj ludia s oficialne kupenymi iPhonmi cez operatora maju problemy. Radsej uz ani iphone ako telefon nechcem.
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 161 až 180 (z celkového počtu 192 )