Zvacsuje sa to vtedy ak na displej tapnes dva krat po sebe prilis rychlo a potom sa po mape posuvas. Tak akokeby si v Safari urobil double tap pre zvacsenie textu. Je to dost dobra vec ked iphone pouzivas jednou rukou.
V texte skladby asi zaznelo meno niekoho v zozname kontaktov :-)
11.2 cisty instal bez blokatoru reklam, sme.sk vytazenie CPU 26%, iny web cca. 5%. Po par minutach telefon horuci a baterka o 7% nizsie. Reklamami to nie je.
Po vysunuti control centra a zavreti posunom prstu od spodneho okraja displeja hlasite cvaknutie taptic engine. Takisto iphon pri zatvarani CC zavibruje kedy sa mu zachce.
Pri 11.1.2 s vyssie popisanym ziaden problem.
edit : Mimochodom original USB-C Lightning kabel od applu nedokaze dat iphone do DFU mode, musel som pouzit klasicky USB co sa pribaluje do krabicky
v poslednej verzii iOS 11.2 registrujem problem v app hudba. Pocuvam dlhe skladby (stiahnute podcasty) radovo 2hod. ked pauznem rozpocuvane nahravku o nejaky cas hodina- dve – (nemam odsledovane) sa zapne skladba opat od zaciatku akoby sa aplikacia restartla. Je to dost otravne kedze ide o hovorene slovo, diskusie hladat, kde som v pocuvani skoncil. viete nejake rady ako toto riesit? ci iba si zvyknut? :)
zmazal som na skusku zalohovane fotografie a uvolnil miesto. od vcera vecera to zatial drzi takze asi to bolo tou RAM. predsa len 16GB je dost malo a s miestom dost casto bojujem.
fotky mam zalohovane, inak pri moznosti optimize iphone storage mi vznikol problem ze fotky boli neostre a na zaostrenie potrebovali internet na rychle ukazanie niekomu to bolo dost otravne.