WoW, ani som tuto temu nevidel… pre audiofilov ? Uz som 5rokov “cisty” a zas aby som cenu 3izboveho bytu narval do hudby ? :D Aspon, ze v “kombinacii s iPhonom” nema hudba nic spolocne. Skladal som niekolko aut na SQ EMMU, taktiez spominanu domacu zostavu. Je dobre vediet, ze sa aj tu da podebatit ;)
@Ronald napis aj ty nejake skusenosti s hudbou v aute. Su podla teba originalne zvukove systemy v drahych autach dobre? Mercedes ma Harman/Kardon a som si isty, ze aj ostatne znacky maju dohody so znamymi vyrobcami.
@mudrnudl položil si ťažkú otázku… Počul som už viac “fabrických” zvukových systémov. Audi má prémiové ozvučenie napr. od Bang & Olufsen či BOSE (platí aj pre Japoncov), Mercedes ako spomínaš od Harmanu, Škodovka montuje Canton a Volvo,VW,Bugatti zas Dynaudio. Asi sám priznáš, že vášeň ku kvalitnej reprodukcii hraničí s chorobou, fanatizmom t.j. pre tieto uši asi nebude nikdy nič tak dobré, aby nemohlo byť ešte lepšie, dokonalé (aspoň na chvíľu). Napriek tomu, že niektoré z uvedených značiek patria naozaj medzi špičku, vždy bude pri fabrickej montáži niekoľko nedostatkov. Či už zdroj signálu-rádio, zosilovač, káblovanie, tlmenie alebo izolácia auta-hluku-vibrácií, rozpočet a použité materiály automobilky resp. všetko dokopy… Ak by som mal zas 18, Favorita, ktorý ide rozobrať na šrób za pár hodín a peniaze na svoju vášeň, tak by som povedal, že ma žiaden prémiový zvuk nezaújima pretože si vyskladám svoj, bez kompromisov. Nič už z toho však neplatí a ja som rád, keď sa auta nemusím roky dotýkať, nie to ho ešte rozoberať. Aj z tohoto dôvodu sa mi páčia fabrické inštalácie, nakoľko sú originálne montované, občas aj slušne premyslené, všetko je na svoje miesto krásne zabudované a kvalita zvuku je už naozaj na dobrej úrovni, pre laika si myslím dokonalej. Samozrejme ku všetkej kráse platí to, čo som popísal ohľadom zdroja signálu, tlmenia atď… Ja som osobne nadšenec Dynaudia, či už v aute alebo doma (momentálne už nevlastním ani jedno) a tohočasu som ju “fabricky” počul vo VW. Limitujúcim faktorom boli opať vibrácie obkladov dverí (bolo to čisto nové auto v salóne) a počas jazdy som to už ani neskúšal. Inak to nebolo zlé, ale mohla ma ovplyvniť práve moja sympatia k Dánom, no treba uznať, že ten nádych Dynaudia, čo nedokáže reproduktovať nič iné, tam bol. Osobne som si naposledy kupoval auto pred 2rokmi a na hudbu som vôbec nehľadel. Ak by tam bola prémiová značka, bol by som naozaj rád. Ak by to bolo Dynaudio, tak by som si možno z vášne zaspomínal a dodatočne vytlmil dvere, čo je dobrý krok aj mimo hudby. Pri ďalšom nákupe to bude rovnako a pri vyskladaní si auta by zavážila použitá značka prémiového audia, posluch a nakoniec cena
v prvom rade je podla mna ale tlmenie, lebo darmo mas kvalitu ked vsetku huci. Zvlast u favoritu ktory som mal, feldy ktoru este mam, aj v berlingu to hucalo. U nemcov je dobry rozdiel, tam je ticho. V audine bolo tichucko a tak isto aj teraz v bmw. Nemusi to revat a aj tu kvalitu je tam pocut.
najskor si to musis vobec aktivovať v nastaveniach ako úplný dement, takže 90% ludi ani o tom nebude vedieť
a potom vlastne ty mozes song len ohodnotiť, hviezdičkami ale to hodnotenie ktoré si zadáš vidíš až keď klikeneš tie tri bodky vpravo dole a vyberieš Rate Song, pomerne dlho a komplikovane to trvá …LOL
+ playlisty aj albumy sa dajú zoradiť podľa zopár kritérií tiež
Tak to je to isté, ako keby to tam ani nedali… nerozumiem, prečo to nemôže jednoducho zobrazovať trebárs číslovka so symbolom hviezdičky namiesto prijeb**** ikone downloadu, ktorú používam raz za dva mesiace, alebo keby bol takýto údaj pod názvom každrej skladby bolo by to fajn a stále prehľadné…. alebo aspoň 3D Touch na skladbu bez ďalších preklikov…
Mini koncept akého si “status baru” pod jednotlivými skladbami (srdiečka by mohli ísť kľudne von, keď sú pri rozkliknutí a niesú tak podstatné).
A hviezdičky by možno šlo aj ovládať – tip, skúste stiahnuť do iPhonu, zobraziť priamo v ňom a predstaviť si to prostredie, pretože na prvý pohľad je to tu na webe trochu chaotické.
Porovnanie s tým čo máme vs koncept + samostatný downloadnuteľný screen:
4 skladby na celu obrazovku je fakt vyjebane málo kamo…možno by čas pesničky mohol byť vpravo vedľa názvu a hviezdičky by sa mohli zobraziť po kliknutí na Cover Art (keď máš zobrazenú už konkretnu pesničku) ktorý momentálne nerobí nič :D
ale už teraz sa mi zdá, že vidím malo pesničiek a keď šoferujes alebo tak proste musis vkuse skrolovať ako nejaky nakazený troll …a tvoj koncept možno síce pekný ale praktický nie je moc lebo keby má album 20 pesničiek tak musim 5x preskrollovať dĺžku obrazovky aby som sa dostal nakoniec…
????oh sheeeaaaad ????
—-
btw ten Shuffle All riadok je uplne zbytočný kurnik, tam mohla byť jedna pesnička a ten Shuffle dať hore pod rok vydania albumu, tam je uplne zbtočne vela voľného miesta a celkovo ten cover art hore by mohol byt trošku menší a aj font trochu menší a bolo by to super.
-ako na to teraz pozerám uplne v pohode reálne by sa to dalo spraviť tak, aby bolo vidno 8 pesničiek a mali by tam všetko čo chcú idioti aj v rovnakom štýle, len to trochu pozmeniť tak, ako som napísal.
•Ale celkovo neverím že tu Music App robil Jonny Ive, to musel robiť team nejakých čuračikov čo mali na starosti Music App prerábku, lebo takto “dogabanú” appku Apple nevydal riadne dlho, veď ju opravujú už rok a pol a stále je nahovno, vlastne je ešte horšia ako bola!
Podľa mňa je ten koncept popi*i a nie zato, že som to robil ja, je to praktické a áno, treba viac scrollovať, ale za cenu toho, že máš aspoň prehľad, keby si mám rozklikávať každú pesníčku aby som zistil koľko má hviedičiek, či má srdiečko a akú má dĺžku, tak by som sa zbláznil a až to by bola UI a UX katastrofa, môj koncept je o kompromise, no funkčnosti.
A ani vedľa skladby hviezdičky nemôžu byť, pretože ak máš dlhšiu skladbu (viď. na screene track 2, 3), tak by z nej neostalo nič, kvôli hviezdičkám. Pokiaľ by sa nerozbil aktuálny dizajn, napríklad veľkosť písma a jeho rez možno, neni možné dať hviezdičky v tejto podobe vedľa skladby, jediná možnosť, ktorá ma potom napadla je “logotyp” v štýle napr. 5★, ale klasický spôsob je prehľadnejší a aj krajší…
Pozri sa na to takto, keby to tak spravil Apple tebe by to vadilo rovnako, stále lepší koncept ako to čo máme v reale :D
Autor
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 121 až 132 (z celkového počtu 132 )