ios 10 + debata audiofilov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ios 10 + debata audiofilov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 132 )
  • Autor
    ????
    Účastník (Participant)

:-)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150

“a to je presne to, o co ide: ty si tvrdil, ze mas lepsi vystup ako 90% pouzivatelov iPhone a dobre, ze si to zmazal.”

Nic som nemazal. Komentar som upravil jedine pri svojom druhom citani (takze par sekund po jeho pridani) – dalsia odpoved je od iTuxx-a na dalsi den, takze mi teraz vysvetli ty – preco si vymyslas? Preco nepovies, ze si to tam videl a mozno som to zmenil? Preco takisto nepovies, ze odstranit informaciu o dlzke skladieb moze byt pre niektorych pouzivatelov katastrofalna novinka?

Ty povies, ze ja som to zmenil na nieco ine a das ustipacny koment o checksume.

Ak sa mi chystas ospravedlnit (co urcite nechystas, lebo uz si isto nasiel dalsi novy bod, ktory potvrdzuje tvoju absolutnu pravdu), mozes si to uplne v pohode strcit za klobuk, absolutne ma nazaujima, ci si si to zle precital alebo ci si mal vtedy vypite.

“dac+zosik” som nenapisal, lebo som si bol skoro isty, ze to pochopi, pretoze si myslim, ze vacsina ludi (velikanska vacsina) kupuje k telefonu prenosny dac+zosik. A ty hned nabehnes so svojimi podpichovaniami “na rozdiel od teba rozumiem tomu, o com pisem a vyhybam sa temam, o ktorych nemam sajnu”.

Neodpovedaj na ziadnu z mojich otazok, PROSIM TA! Ci vlastne, to ty robis stale…

????
    Účastník (Participant)

????
    Účastník (Participant)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150

diki, ze si mi neodpovedal.

mudrnudl
    Účastník (Participant)

Ja ti ale odpoviem rad. Ano, teraz mi na iOS klavesnici neprepina naspat na pismena po vybrati znaku. Ano, stve ma to.

Automaticke vyp./zap. EQ by bola takisto celkom slusna vec. Nepouzivam EQ vobec, ale je mi jasne, ze ti, ktori ano, by mali zivot s touto funkciou lahsi.

Preco tlmis stredy? Je mi jasne, ze je to subjektivna preferencia, ale zaujima ma kvoli comu to robis? Nie si vyznavac vokalov? Alebo gitar? Alebo ti vadi, ze sa v niektorych pesnickach v stredoch prekryvaju nastroje s hlasmi? Ci jednoducho vyznavas V-ckovy EQ lebo zvyraznuje basy a vysky?

eraserv6
    Účastník (Participant)

@mudrnudl
    Nechapem tvoje podrazdene reakcie, kazdy na fore ma pravo na svoj nazor.
    Ja len k tym DAC zosikom – ktorazeto velikanska vacsina ich kupuje k iphonom? Poznam cca. 15 ludi s iphonmi ktori ani nemaju paru o tom co je ext. DAC nieto aby ich este vlastnili. Takze ta skupina cita tak max. 10-15% aj to uz prehanam.
    Mimochodom je to moj nazor.

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@mudrnudl
    Nechapem tvoje podrazdene reakcie, kazdy na fore ma pravo na svoj nazor.
    Ja len k tym DAC zosikom – ktorazeto velikanska vacsina ich kupuje k iphonom? Poznam cca. 15 ludi s iphonmi ktori ani nemaju paru o tom co je ext. DAC nieto aby ich este vlastnili. Takze ta skupina cita tak max. 10-15% aj to uz prehanam.
    Mimochodom je to moj nazor.

eraserv6

Ja uz neviem, asi som sa zle vyjadril. Ja som myslel ludi, ktori si idu kupit zosilovac – tych je v porovnani s tymi, ktori si kupia DAC+zosilovac strasna mensina. Neporovnaval som ludi, ktori si kupia zosik+dac s tymi, ktori s nekupia nic.

Moje podrazdene reakcie sa vzathuju iba na jedneho pouzivatela, pretoze pocas komunikacie straca slusnost a mysli si, ze zosmiesnovanie je sportova disciplina. Nikdy som nevedel vystat arogantnych, namyslenych ludi.

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150

povazuj moju otazku v jednom z mojich predchadzajucich komentarov za nepodstatnu. Odpoved prisla, ked som ja pisal svoj koment.

????
    Účastník (Participant)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

Podla mna nehovoris spravne. Precitaj si to vlakno aj ty a zamysli sa, ci sa nedali tvoje myslienky presadzovat viac ako tvoj nazor, menej ako zakon, a ci ich nejde prezentovat menej urazlivo.

????
    Účastník (Participant)

iTuxx
    Moderátor

eraser: ja som precital ze si tie repro narval namiesto smeroviek a kukam ze ty kks ty si kuzelnik! :-D

btw ja som este do byvaleho berlinga narval Magnat Pro Power 216
    (http://www.magnat.de/en/car-audio/product-finder/component-systems/pro-power-216) vytlmil dvere tlmiacou vatou, polystyrenom, vyhybky to malo stock, takze som nic nenastavoval, napojil na radio Sony Xplod model neviem a hralo to tak, ze som chodil do vypnuteho auta pocuvat hudbu :-D to musela byt nahoda, ze sa mi to podarilo bez nejakej alchymie.

????
    Účastník (Participant)

iTuxx
    Moderátor

do dveri :-) v kufri take veci nemozem nosit, ja musim mat v kufri miesto ked nosim veci od zakaznikov / zakaznikom. Takze ja mozem len improvitovat. Esteze nova kara ma audio na urovni aj bez mojho zasahu :-)

????
    Účastník (Participant)

iTuxx
    Moderátor

a kde by som ho nabral? Auto je z roku pana 2001 :-D

????
    Účastník (Participant)

eraserv6
    Účastník (Participant)

@iTuxx
    Len ci to nebolo nizkym narokom na reprodukovanu kvalitu alebo proste tym ze to bolo nove????.
    Ja ked pocujem Sony Xplod hned se mi chce blejt velebnosti. Hlavne repro, radia boli este v pohode…

@s3030150

Carplay v podstate zrkadli display iphonu takze aby to fungovalo musis ten iphone pripojit bud uz v aute ktore take radio od vyrobcu ma alebo ho dokupit.
    Myslim ze ovladanie klimy s Carplay nema nic spolocne

????
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 132 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.