ios 10 + debata audiofilov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ios 10 + debata audiofilov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 132 )
  • Autor
    ????
    Účastník (Participant)

:-)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

1. Ja som sa rozpisal iba preto, ze ty si zjavne nechapal, ako je mozne si pamatat skladbu aj inak ako zapamatanim si nazvu. Hovorim o tom cheksume.

2. ako hovorim, co nevadi tebe, moze vadit mne a naopak. ak tebe nieco nevadi, neznamena to, ze to tak ma byt u kazdeho jedinca, teda, ze je to normalne.

3. je to dost odbocka, ale o tomto sa rozpis, zaujma ma to z hladiska mojej vedomostnej nenasitnosti – alebo daj link

5. urobit midi subor som neporadil, lebo som si myslel, ze nebudes absolutne vediet o co sa jedna a ako sa to robi.

A teraz som sa dostal na vysvetlenie tvojho checksumu, kvoli ktoremu vznikla cela tato diskusia – nebolo by lepsie, keby si to nenapisal? Ja som to bral tak, ze si zo mna utahujes (dost vyrazne). Kazdopadne tato diskusia mi stoji aspon za to, aby som sa dozvedel o tej vysokokvalitnej mptrojke.

A idem si lahnut, lebo ten tvoj list mi dal zabrat :).

eraserv6
    Účastník (Participant)

@mudrnudl
    By ma zaujmalo akym sposobom si dosiahol vyssiu kvalitu prehravanej hudby na vystupe iphonu ako 90 vlastnikov iphone…

mudrnudl
    Účastník (Participant)

Jednoducho, kvalitne sluchadla. A dalsim krokom je kvalitny prenosny zosik.

????
    Účastník (Participant)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ved to ma trosku zarazilo. Externy analog zosik da len velmi malo naviac, vacsim skokom by bol DAC+velmi slusne sluchatka ale je tu aj dalsi problem ako exterier cize odhlucnenie. Neviem si predstavit pocuvat fakt kvalitny zvuk niekde pri behu, biku alebo len pri chodzi…
    Mne sa po tych nestastnych kabloch prenasa kazdy krok do zvuku a o vetre ani nehovorim a vychutnavat si pri tom detaily??? Ja mam sice kvalitku velmi rad a doma mam aj patricnu aparaturku na to ale investovat do kvality na pocuvanie vonku tak to som vzdal velmi rychlo.
    Uz ked by som chcel minimalizovat straty na kvalite tak urcite radsej bezstratovy a menej albumov ako silou mocou natlacit komplet svoju kniznicu do iphone.
    Kazdy ma ine priority

????
    Účastník (Participant)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

Samozrejme, ze som myslel dac+zosik.

Naozaj si myslis, ze sluchadla nedokazu zvysit pozitok z pocuvania hudby? Ale samozrejme, ze si to nemyslis, to som iba skusal, akym sposobom by som mohol zhovadit tvoju odpoved, tak ako to stale robis ty. A nie, vobec ma nezaujima, ci si si to myslel alebo nie, ide cisto len o to, ze kto chce udriet, lopatu si najde…

Rad vidim, ze tvoje komentare su dlhsie a dlhsie.

Urcite je to chyba nas oboch, ale tvoje ustipacne komenty na mna naozaj funguju. Ak mas potrebu stale chytat za slovicka, mat posledne slovo… fajn. Chvala bohu, ze ta nepoznam osobne. Co si za znamenie zverokruhu? Baran?

JFK.
    Účastník (Participant)

???????? konečne nejaká debatka, super sa to číta chalani, keep it up????!

Počúvajte taky detail, v aute keď v nastaveniach zvuku mám kompresiu zapnutú, mám pocit, že to hrá lepšie, why? -a čo to vlastne je? ????

inak ja používam obyčajne Apple slúchadlá, veľké slúchadla vyzerajú smiešne ked s nimi človiečik ide a navyše nie je to kde strčiť, zavádzajú atď. Biele Apple slúchadlá seknú ku každému oblečeniu ???? a nehrajú nejak tragicky zle????.

osobne si najviac hudbu vychutnám v aute z iPhonu, aj keď mám doma kvalitné domáce kino. ????????

dúfam, že vás moji smajlíci neiritujú ????

????
    Účastník (Participant)

????
    Účastník (Participant)

eraserv6
    Účastník (Participant)

@s3030150
    Radsej mat flat na vystupe so spickovymi sluchatkami ako chrastitka s equalizerom. Ta kombinacia je horsia jak tumor na mozgu, prisaham fakt ze to si radsej budem piskat moravanku????.

????
    Účastník (Participant)

????
    Účastník (Participant)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nic nie je chytlavejsie ako toto : https://youtu.be/g3oBbTeJ01Q
    ????

????
    Účastník (Participant)

iTuxx
    Moderátor

kvalitka, prevodnicky, flaky, alaky, pitchoviny a hra vam moravanka feat Eva & Vasek :-D dufam ze ked uz riesite kvalitu na takejtu urovni, tak aj repertoar mate na patricnej urovni.

To neplati pre JFK s jeho Rytmusom, on sa len hra ze pocuva kvalitu :-D a tu mam nieco pre neho: https://www.youtube.com/watch?v=uXYV4R4ff0M

eraser: tak pri tomto verim ze sa bez FLACu nezaobides :-D

????
    Účastník (Participant)

iTuxx
    Moderátor

maju raritne EPcka, obcas vystupuju spolu Live pri freestyle battloch naposledy na jarmoku v Senohrade

eraserv6
    Účastník (Participant)

Inak takisto hudba v aute je tiez tema…
    Narval som do prednych dveri miesto serioviek repro od firmy Focal, dvojpasmo so serioznou vyhybkou. Ked som to potom zapol skoro ma j.blo. Zvuk jak z kybla, stredy agresivne, uvrestane, gitary jacali jak zadarmo.
    Vsetko pekne zase von, upravil som mierne vyhybku, dodatocne vytlmil dvere takymi hliniko-gumennymi platmi, penou pohlcujucou stojate vlny a narval naspat.
    Vysledok znatelne lepsi ale to co som cakal neprislo – aspon nech sa zvuk priblizi zvuku na ktory som zvyknuty z domu. Prisiel na rad equalizer, korekcie pazvukov ktore su pocut navyse…
    Vysledok nemastny – neslany ale ked uz som do toho vrazil tolko usilia tak si falosne nahovaram ze v inych autach hra hudba este horsie.
    Takze aj na audio do auta som uz zanevrel pretoze to nema cenu pokial nema clovek tisice na rozhadzovanie. Kupou najdolezitejsieho clanku retazca(repro)to nekonci ale iba zacina. Vystuzenie, vytlmenie, slusny zosik, radio, kabelaz, atd. Roboty jak na kostole a ten vysledok nikdy nie je isty.

@s3030153
    Uberat stredy na kvalitnej aparature je velka chyba????

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 132 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.