ios 10 + debata audiofilov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ios 10 + debata audiofilov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 132 )
  • Autor
    ????
    Účastník (Participant)

:-)

majdy
    Účastník (Participant)

Chalani stlačte hneď Home button a rovno vyskočí zadávanie hesla.

majdy
    Účastník (Participant)

Vysvetlite mi niekto 3 záležitosti z Music app.

1. Čo znamenajú hviezdičky pred skladbami albumu v  MUSIC?
    2. Kde vidím srdiečko, ktoré som skladbám vrúcne odovzdal?
    3. Kde vidím rating (opäť hviezdičky), ktorý vidím normálne v iTunes pri každej skladbe?

BONUS:

4. Prečo?

JFK.
    Účastník (Participant)

Hviezdičky znamenajú že pesnička je populárna a počúvajú ju ľudia, srdiečka dávaš kvôli Apple aby ti vytvorili potom tie personalizované playlisty For You a podobne, proste aby vedeli čo sa ti páči a či máš like/dislike vidíš keď dáš 3D touch na danú pesničku.

majdy
    Účastník (Participant)

Vďaka za hviezdičky (jednu odomňa dostaneš(ajtak ti ochvíľu zmizne)), myslel som si že to je tak. Zaujíma ma ešte ako to funguje v “hĺbke” podľa čoho  MUSIC generuje, ktoré sú a ktoré niesú populárne? počet prehratí na  MUSIC? alebo sa ťahajú údaje z iTunes z (popularity čo tam bolo)?

Viem, že love dávaš hlavne kvôli “For You” ale v iTunes to pekne vidíš a je to akýsi druh sortovania hudby, škoda, že v iOS nieje… 3D Touch na skladbu je fajn, ale ak chcem v albume nájsť tie dve, ktoré som si označil, nebudem na každú používať osobitne 3D Touch…ale dajme tomu, že to dáva zmysel…no to prečo tam niesú ratingy nie, tie mi chýbajú najviac…

????
    Účastník (Participant)

JFK.
    Účastník (Participant)

skenuje to fotky kvoli tváram, to robí každému…

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@majdy, este aj dlzky piesni dali prec. Sa mi zda, ze chcu, aby sa ludia nevracali k starym albam/piesnam, aby pocuvali stale nove veci. Vlastne nam znemoznuju pamatat si pesnicky podla niecoho ineho ako nazvu piesne.

????
    Účastník (Participant)

JFK.
    Účastník (Participant)

Kurnik na tú Music app by mohla byť nejaká custimizácia aspoň cez nastavenia zapnúť/vypnúť pár vecí veď to je najviac dojebaná app v celom iOS. ????✌????️

-zmenšiť font,  pridať dĺžky songov, hviezdičky, popularitu a pod …

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150, to by si nebol TY!

Ak by si mal tolko muziky ako ja, urcite by si mi nenapisal taku hovadinu. Ale nevadi… Mam ti dat hviezdicku? Mas ju mat.

????
    Účastník (Participant)

JFK.
    Účastník (Participant)

Kokos vidno že počúva Lossless chalanisko ????

????
    Účastník (Participant)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150 pesniciek mam ovela viac ako ty a vacsinou cele albumy, takze sa mi stava, ze pesnicky si pamatam podla roznorodych veci (refren, melodia, sloha, farba hlasu spevaka, basgitarova stopa, nazov pesnicky, dlzka pesnicky, farba artworku…). Vela umelcov (minimalne ti, ktorych mam v kniznici ja) ma na albumoch jednu dlhu (aspon dvojnasobne dlhu) pesnicku. A ak si nepamatam jej nazov… tak asi by som mal zavolat tebe, ze?

????
    Účastník (Participant)

JFK.
    Účastník (Participant)

Ty kokos tu to vrie viac ako pred štadiónom Slovan – Petrohrad dnes… ????????????????????????

Mudrnudl vs s30, battle tohto mesiaca.????

????
    Účastník (Participant)

mudrnudl
    Účastník (Participant)

@s3030150 prosim ta, vyhni sa takym dlhym prispevkom, naozaj je to pre mna tazke citat, lebo malokedy filtrujem a vypustam veci. Zoberiem to pekne poporade:

1. nepasuj sa do role nejakeho moderatora nasej (mojej a tvojej) diskusie

2. vsetko ostatne z prveho odseku je uplne nepodstatne, teba zaujimaju tvoje potreby a mna zasa moje – ziadna objektivita tam nie je

3. na kvalite hudby mi zalezi velmi, bohuzial iPhone nedisponuje slotom pre pamatove karty, tak som zvolil stratovu kompresiu ako vychodiko – nemal som? Kvalita mojej hudby a jej reprodukcie z telefonu je aj tak na vyssej urovni ako 90% vlastnikov iPhone bude kedy mat.

4. Dakujem velmie pekne za napad vyskusat iny player a dokonca aj link.

5. Ak je tvoja otazka seriozna a naozaj hladas nejaku skladbu podla melodie, urcite vyskusaj zapiskat do aplikacii shazam, soundhound, musixmatch, musicID… Ak si skladbu pocul niekde na nete, tak si skus spomenut na nejake slova z tej stranky a pouzi spotlight vyhladavanie (vie to prehladat aj obsah stranok z historie – len teraz neviem presne aky prikaz musis zadat). Takisto by som skusil skladbu rozumne popisat po anglicky a vyskusal nejake fora (mozno redit? a mam jedno nemenovane forum, kde sa casto hladaju skladby iba podla popisu), ci tu skladbu niekto podla tvojho podpisu nerozpozna.

iTuxx
    Moderátor

3 jahodove orbitky na s30, moderatora diskusie ”mudr vs. s30”

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 132 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.