ios 10 + debata audiofilov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ios 10 + debata audiofilov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 132 )
  • Autor
    majdy
    Účastník (Participant)

Steve_SK: Lock screen je teda otras a notifikačné “bubliny” detto, najmä ak ich je niekoľko za sebou od jednej appky, v notifikačnom to vypadá najhoršie… škoda.

Inak sa mi dizajnové zmeny páčia (ako Music app, News — prečo News nieje dostupné na SVK a v česku je?), dominuje výrazná typografia, čo je skvelé a momentálne trendy, škoda len tých notifikačných bublín, tam sa naopak typografia vytratila…

joer: farbu si nemyslím, že vieš zmeniť, imessages sú modré, sms zelené, prosta tka to vždy bolo…

Na 5s ide asi rovnako ako iOS 9, v animáciach rýchlejší, ale určite v niečom bude pomalší…

????
    Účastník (Participant)

:-)

majdy
    Účastník (Participant)

Mne sa páči, že animácie nemusia dobiehať, treba skúsiť zapnúť nejakú appku a počas animácie otvorenia rýchlo stlačiť home button, čo to spraví :)

Anonymný
    Neaktívny

majo212
    Účastník (Participant)

Na iphone 5 super :) zatiaľ bez nejakého sekania a podobne, podľa mňa ide o trošičku rýchlejšie ako 9.3.5 :)

No lockscreen otras, ten čas je tak škaredý že až.. :D notifikácie tiež oničom, no čo mi asi najviac zo všetkého vadí je, že musím stisnúť zakaždým home button aby som odblokoval mobil

majdy
    Účastník (Participant)

Steve_SK: veď práve o tom istom hovorím, úplne súhlasím s blbosťami v imessages…

Anonymný
    Neaktívny

mcgiany
    Účastník (Participant)

@majo212: ten click to unlock sa da vypnut.
    Settings > General > Accessibility > Home Button
    Zaskrtnut Rest finger to open

Crossman
    Účastník (Participant)

Ahojte, ukazuje vám widget “Doprava v mapách” nejakú dopravu? Mne to píše “Žiadne obľúbené linky”…
    A tiež som prekvapený prečo stále aplikácia “News” nie je dostupná…

Ronald
    Účastník (Participant)

Chlapi, to rozsvietenie displaya pri pohybe telefonu (bez odblokovania) je iba vysadou jednotlivych modelov, ci to nefici ibs mne ?

EDIT : Našiel som odpoveď… pomôže aj ďalším s rovnakou otázkou

Does your iPhone support Raise to Wake on iOS 10?

EDIT2 : Prvýkrát som sa sklamal pri čítaní “toho nepochopiteľného” zoznamu podporovaného HW pre macOS sierra… No teraz som sa pri zisťovaní podporovaných akcií/funkcií odlišných zariadení s iOS10 už aj luxusne nasral… ach jaj

Mitho
    Účastník (Participant)

iPhone 5S, iPhone 6: nakoniec som mal prehnane obavy a iOS 10 pekne slape na oboch masinkach, nevynimajuc absolutne bezproblemovy update z iOS 9.3.5 :-) Tie ofrflane zmeny nejako vstrebavam do krvi a zacinaju sa mi celkom pozdavat.
    ALE?!
    Vie mi niekto naozaj zodpovedne povedat, ako je na tom iPad 4.gen – retina s iOS 10 – naozaj realna skusenost?!

eraserv6
    Účastník (Participant)

@ronald
    Pockaj si na JB

iTuxx
    Moderátor

rest finger to open mi na 6S nefunguje. Je na to nejaky trik? Odblokovanie stlacanim Homu ma vyslovene ze serie

Pity
    Účastník (Participant)

Ja mam pocit ako keby mi iPhone6 isiel pomalsie…
    Nejaka rada?

JFK.
    Účastník (Participant)

iTuxx, mne to funguje normalne, skús reštart musí ti to ísť ;-)

Ronald: logicky by to malo ísť na 5S a novšie, 5ťka ešte nemala M-koprocesor

Ronald
    Účastník (Participant)

@iTuxx – osobne som si myslel, že s funkciou “Raise to Wake” chytím telefón do ruky -> rozsvieti sa display -> mám možnosť si pozrieť notifikácie -> no a pre odblokovanie priložím iba prst na Touch ID t.j. bez permanentného stláčania “najchúlostivejšej” súčiastky. Žiaľ, nie je to tak. A bez “Rest finger to Open” treba stlačiť Home Button dokonca, ak chcem postupovať ako som písal. S “Rest…..” iba raz.

@Pity
    – daj tam nový iOS s Restore, čiže “na novo”… Ja som sa milo prekvapil, že na 6-tke ide naozaj rýchlejšie ako 9.x.x. Je to asi prvý krát, čo som zažil zrýchlenie s nástupom novej série iOS

@JFK
    – Ďakujem za odpoveď. Logicky som si to tiež myslel, ale realita je zas iná… Ako píšu aj v linku, “Raise to Wake” je len výsadou 6S, 6S Plus a SE. Opať zostávam s nechápajúcim pohľadom na tento počin… :(

JFK.
    Účastník (Participant)

@ronald – posledná logická vec, čo ma napadne je, že až 6S (resp. procesor A9 má v sebe zabudovaný M9). inými slovami – M9 nie je samostatný procesor ako M7 alebo M8, ale je súčasťou A9.

Či to má ale nejaký vplyv na ten raise-wake fakt netuším, z marketingového hľadiska to nemá veľmi opodstatnenie.

Ronald
    Účastník (Participant)

@JFK – áno, v linku sa taktiež píše o podobných technických detailoch, ktoré spomínaš. Je to funkčné na týchto 3 modeloch vraj z úspory energie, efektivity atď. Pri A8 by musel aj M8 pracovať “nonstop”, aby zaznamenal pohyb. Každopádne by som prijal aspoň možnosť zapnutia/vypnutia tejto funkcie.

iTuxx
    Moderátor

nefunguje mi to ani po resete. Alebo to zle pouzivam. Robim to takto:

Display zhasnuty, stlacim Home, uvolnim ale prst necham polozeny. Telefon ostane na lock screene. Ked Home stlacim a drzim, nabehne Siri.

ronald: raise to wake funguje prsne tak shitne ako zobrazenie casu na Apple watch ci podobnych pohybom aktivovanych ficurach. Funguje to proste zle a nepresne, z 5 pokusov to funguje 2x a to proste nestaci. ANi keby to fungovalo 3x to nestaci. Naco tam davaju funkciu, ked jej funkcnost nevedia zabezpecit. Laboratorne podmienky su ine ako realita.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Dnes som bol omrknut iOS10 v obchode na iphone.
    Ved oni zrychlili len otvaranie/zatvaranie aplikacie. To dosadanie ikon po unlocku ostalo, takisto ta drbnuta animacia je aj pri zatvarani appky otovrenej bud control centra alebo z MT. Takisto pohyb v podmenu v nastaveniach ostal rovnako pomaly. Ja vazne zasnem kolko rokov potrebuje apple aby sa tych tupo pomalych animacii uplne zbavil…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 132 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.